Een bijna onvoorstelbare video documenteert het toenemende politiegeweld ook in Oostenrijk tegen vreedzame Corona-demonstranten.

Zoals te zien is, vallen verscheidene politieagenten een bejaarde vrouw lastig in de omgeving van een Corona-demonstratie in Wenen, omsingelen haar letterlijk en vallen haar tenslotte fysiek aan. De reden is niet duidelijk, mogelijk was het niet dragen van de muilkorf wat de dame fataal werd.

Video en berichtgeving via Unser-Mitteleuropa

Backup:

Verscheidene politieagenten, waaronder een vrouw, hielden de bejaarde dame in bedwang en drukten haar tegen een muur terwijl zij jammerlijk om hulp schreeuwde. Slechts één  medemens, de organisatrice Jenny Klaus, schiet de zichtbaar verschrikte “arrestant” te hulp en wordt op haar beurt ook bruut door politieagenten vastgegrepen en tegen een muur gedrukt.

Frontnieuws heeft inmiddels een hele reeks verzameld over het “prijzenswaardige” gedrag van de uitvoerende macht ten opzichte van kritische burgers. Hier te lezen:

Coronakritische arts zijn bankrekening geblokkeerd

Steeds meer vonnissen: Corona lockdown is ongrondwettelijk en ondoeltreffend 

10 REACTIES

 1. Hetzelfde gebeurt hier.
  Ik heb gisterenavond de ME geen charges zien uitvoeren.
  Wel werd een middenstander gearresteerd die zijn toko bewaakte.
  Van het weekend werden de geweldadigheden uitgelokt door romeo’s, nota bene.
  De protestanten bestonden voor de overgrote meerderheid uit mensen op leeftijd.

  • Het is schandalig hoe ze te keer gaan tegen ouderen en kwetsbare mensen. Waar is respect gebleven? Waar respect verdwijnt de duivel verschijnt. En de omstanders? Die staan foto’s te maken of te filmen! Schijtbakken Steun elkaar maar niet slachtoffers filmen bah laf. Behalve die ene vrouw! Waar zijn jullie nou mannen? Schijtbakken zijn jullie bah!

 2. Wauten doen alles voor extra €300 in de maand

  Niemand denkt waar die mooie nieuwe fiets van het wautenkind van is betaald?

  Met het bloed van onschuldige Nederlanders!

 3. Die verraders vergeten dat de toekomst van hun eigen broedsel ook naar zijn grootje is! ze verraden hun eigen kinderen en kleinkinderen! Nog nooit voorgekomen in de geschiedenis, volksverraders!

 4. Die verraders vergeten dat de toekomst van hun eigen broedsel ook naar zijn grootje is! ze verraden hun eigen kinderen en keinkinderen! Ze zullen nog hun eigen moeder verraden, nooit voorgekomen in de geschiedenis, volksverraders!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here