Wanneer de internationaal vermaarde pianist Arne Schmitt optreedt in voetgangersgebieden van de Duitse stadscentra, veroorzaakt dat meestal vreugde en aanmoediging bij de voorbijgangers. En enthousiasme. De muzikant is duidelijk minder populair bij de politie. Een reden hiervoor kan zijn dat hij zijn piano onder andere gebruikt om vrede en vrijheid te proclameren. Ja, en wie vandaag voor de vrijheid opkomt, maakt zichzelf al verdacht – zo is het nu eenmaal in repressieve systemen. En dienovereenkomstig reageert de staatsmacht.

In de eerste video hier kunt u zien hoe de artiest op 18 november door een hele horde politieagenten in volle gevechtsuitrusting wordt gearresteerd en als een misdadiger wordt meegenomen. De vergelijking is echter misleidend, aangezien criminelen, zoals dealers van harddrugs in parken, nauwelijks bang hoeven te zijn voor een dergelijke aanpak, meldt Unser Mitteleuropa.

In de tweede video is de kunstenaar te zien die zich met succes verdedigt tegen een soortgelijke aanval op 19 december, omdat hij, inmiddels noodzakelijkerwijs wettelijk geletterd, de agenten in verlegenheid brengt. De wetshandhavers weigerden zelfs zichzelf te identificeren. Deze video heeft ook een grote amusementswaarde – kijk maar eens goed.

Inmiddels heeft ook Frontnieuws een kleine selectie verzameld over het “prijzenswaardige” gedrag van de Duitse uitvoerende macht ten opzichte van kritische burgers. Je kunt ze hier zien:

Duitse Groenen politicus: Seks met 12-jarigen moet worden vrijgesteld van straf

Kijk hoe twee mannen het lijk van een COVID-slachtoffer in rivier dumpen

1 REACTIE

  1. Ordo Ab Chao

    ‘Probleem, reactie, oplossing’

    Vrijmetselaarij: het geheimzinnigste genootschap
    Niemand weet precies wanneer de vrijmetselarij is ontstaan, en het genootschap is met geheimzinnigheid omgeven. Vooral de geheime rituelen hebben aanleiding gegeven tot allerlei geruchten: de leden doen aan zwarte magie, willen de wereld beheersen en vermoorden afvalligen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here