Een schokkende ontwikkeling in Israël: strijdkrachten in de Gazastrook zetten kamikaze drones in die Iron Dome kunnen ontwijken omdat ze zo laag vliegen; Iron Dome lanceerplaatsen worden vernietigd!

Er moet onmiddellijk op worden gewezen dat in de meest recente oorlog wereldwijd, die tussen Azerbeidzjan en Armenië, de Armeniërs verloren ondanks een enorm superieur aantal wapens, omdat kamikaze drones deze superieure aantallen ondermijnden. Israël staat nu precies hetzelfde lot te wachten, bericht onder meer halturnerradioshow.com.

Ten minste vijf drones zijn gezien en op de radar gevolgd boven steden in het zuiden van Israël en sommige van die drones hebben met succes Iron Dome-raketplaatsen vernietigd.

Op dit moment is het niet bekend wie Hamas en de Gazastrook van dergelijke wapens voorziet. Zowel Turkije als Iran maken dergelijke drones, en beide landen hebben de Israëlische luchtaanvallen op burgerdoelen in Gaza publiekelijk veroordeeld.

Deze ontwikkeling is zo ingrijpend dat Israël burgers in de grensgebieden van Gaza heeft geïnstrueerd om onmiddellijk te schuilen en tot nader order in hun huizen te blijven.

Die bewoners hebben ook de dringende opdracht gekregen om alle camera’s van deurbelsystemen en huisbeveiligingssystemen uit te schakelen en af te sluiten van het internet, omdat men denkt dat Hamas cyberhacking gebruikt om toegang te krijgen tot die camerasystemen voor het verzamelen van doelgerichte gegevens.

Een video van de Israëlische Defensiemacht toont een gevechtsvliegtuig dat een kamikaze  drone raakt die vanuit Gaza is gelanceerd. Let in de video op de audio van het vliegtuigwaarschuwingssysteem, dat de piloot waarschuwt dat hij te laag vliegt; het zegt “ALTITUDE – ALTITUDE”, wat de kijkers een indicatie geeft waarom deze drones nu met succes de raketten van de Iron Dome-lanceerplaatsen ontwijken (en vervolgens vernietigen). De drones vliegen te laag voor Iron Dome om ze te activeren.

  Israël en de Delta-variant: Coronabesmettingen van gevaccineerden "exploderen"

Hamas woordvoerder, Fawzi Barhoum, verklaarde: “We zijn nu van de verdedigingsfase naar de aanvalsfase gegaan”.

Israël roept nu zevenduizend militaire reservetroepen op en alle verloven voor gevechtstroepen zijn geannuleerd, voor een mogelijke grondinvasie tegen Gaza. Als Israël niet snel een einde kan maken aan de kamikaze drones, zal hun strijdkracht worden gedecimeerd.

Burgeroorlog in Israël: Joodse en Arabische lynchbendes gaan op elkaar los

Vorig artikelDuitse Coronapolitie: tegen Coronademonstranten sterk – bij “schijtjoden” schreeuwende moslimsmigranten zeven kleuren bagger schijten
Volgend artikelOostenrijkse volksvertegenwoordigster: “Vergrijp je niet aan onze kinderen!” – UPDATE
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Tja wat zal ik zeggen. De kruik gaat zolang te water tot die barst. Aangezien sommige stinkend rijke lui deze oorlog willen over de hele wereld zal die er komen ook omdat wij de 99% voor 99% dom genoeg zijn om erin mee te gaan zorgvuldig gemasseerd en gemanipuleerd door de media die de visie van de stinkend rijken verkondigen. Nu is het dan zover. Wanneer de Palestijnen dit winnen zal dat het teken zijn van Moslims over de hele wereld om op te staan en het Jodendom en elke vorm van Christendom uit te roeien. Dan mag deze generatie boeten voor wat de kruisridders en de stinkend rijke oorlogsstichters hebben veroorzaakt. De Moslims moeten niet vergeten dat wij, het gewone volk, net zoals zij gebrainwashed zijn om te haten. Wat maakt het uit waar je bid en tot wie je bid of hoe je eruit ziet. We zijn allemaal mensen die een gewoon leven willen leiden met elkaar en naast elkaar. Wanneer er iets gestopt moet worden zijn het die stinkend rijken, de gewetenloze lui die ons in bizarre experimenten forceren en de lui die oorlogstuig maken. Die weten welke vernietiging hun apparaten aanrichten. Die niet moeten proberen om zich te verbergen achter spreuken zoals: “ja maar wij leveren alleen, wij schieten niet”. Dat is net als de drugsbaron die roept dat hij alleen maar levert en niet injecteert. Zij leveren de middelen dus zij zijn hoofd verantwoordelijk. Zij voeden de geest van de stinkend rijke die niet met macht om kan gaan en maar rijker wil worden door oorlogen te stimuleren en uit te lokken. Die politici omkopen en chanteren voor hun eigen vuile agenda en gewin. Beste moslimbroeders zij zijn de echte honden van de maatschappij.

  • Het wordt echt tijd dat jij daadwerkelijk eens om je heen gaat kijken.
   Je hebt met totaal gestoorde te maken die niet beter weten dan dat iedereen dood moet die geen moslim is.
   Dat is al zo een 1400 jaar aan de gang. Ga daar eens wat meer over lezen.
   Sodemieter op met je broeders, dat zullen het nooit worden.
   Je vriendelijke buurvrouw kan je grootste vijand worden als ze een seintje krijgen in zo een haathut.
   Ik had toch wel verwacht dat jij iets meer kennis had over wat voor tyfus volk je mee te maken heb.
   Al hadden ze alleen stokken, dan nog blijven ze de aanval inzetten.
   Dat is nou eenmaal de opdracht die ze mee krijgen vanaf hun geboorte, dat zal nooit veranderen.

   • Bert, gestoord of wanhopig en radeloos. En hoe noem je de katholieke kerk dan? Kijk eens wat die op z’n geweten heeft. Kijk eens hoeveel mensen er uit naam van God zijn vermoord. Er is geen peuter die denkt in kleur of ras. De volwassene die de edele taak heeft om deze peuter op te laten groeien tot een volwaardig burger en later al de volwassenen om de peuter heen die hebben die mening en dringen deze op bij die peuter. Via boeken die ze zo nodig eens zouden moeten lezen, scholen en gekleurde nieuws zenders. Dat geldt voor de Nederlandse peuter alsook voor de Arabische, Turkse, Duitse, Amerikaanse…. enfin, pa zei altijd: “ Er wordt geen hond vals geboren.” En dat geldt dus ook voor mensen. We worden vals gemaakt. Degene die niet vals is wordt naïef genoemd en krijgt het advies om eens dringend om zich heen te kijken. Ik heb mijn oogkleppen die mainstream media heten afgezet. In de periferie zie ik nu onschuldige babies en peuters die wij verzieken met onze eeuwige gedachtengang van pure haat en zelfvernietiging. Laat kinderen puur blijven. Laat het geloof precies dat zijn waarvoor het bedoeld is namelijk een leidraad tussen goed en kwaad. Dat gezegd hebbende heb je door dit self fulfilling prophecy systeem wel gelijk. Ze zullen op ons af komen zoals die persoon die al jarenlang getreiterd is en dan zullen we het onderspit delven. Dan maken we weinig kans tegen een volk dat zo gehard, fanatiek en boos op ons is dat ze alles zullen inzetten wat ze in al die jaren van onderdrukking geleerd hebben. En waar staan wij dan? We zijn al blij als we een blik erwtensoep open krijgen zonder blikopener. We kunnen dus beter stoppen met haat verspreiden. De gewone burger wordt er alleen maar de dupe van.

    • Ik ben helemaal niet katholiek en ik heb ook geen gelovige opvoeding gehad.
     Ben wel eens in een kerk geweest omdat ik zo’n orgel wel gaaf vond.
     Ik heb daar alleen op school gezeten omdat ze de openbare scholen slechter vonden.
     Het is dus zinloos om mij daar op aan te spreken.

    • De mensheid heeft slechts 500 jaren de Bijbel in handen die nu in ontelbare talen is vertaald. De katholieke kerk heeft het altijd tegengehouden; lieten liever de gelovigen betalen voor een papiertje waarmee ze beloofden dat je daarmee in de hemel kon komen. De katholieke kerk heeft de sabbat naar de zondag gezet, vanwege diens luciferiaanse zonnegod aanbidding. Het vaticaan heeft ook besloten dat de katholieke kerk boven de Bijbel = Gods Woord verheven is en dat popie de mediator is tussen mens en God. Het vaticaan heeft veel bloed aan de handen tot op de dag van vandaag.

  • Dank u wel.eindelijk iemand die oprecht denkt en verder zien. Heel mooi verwoord,respect. Voor dat men iets veroordeeld,zou iedereen eerst terug moeten gaan naar de geschiedenis. Niet met een gebrainwasched comment komen. Dank u

  • Iemand die wèl kijkt, hier nog een aardige aanvulling op je reactie,
   https://herstelderepubliek.wordpress.com/2021/05/13/veroordeeld-oorlogsmisdadiger-bibi-netanyahu-organiseert-afscheidsfeestje/
   De rijken, de elite, of de cabal, welke naam je aan dat uitschot geeft maakt niet zo veel uit. Waar het omgaat is dat ze inderdaad al een paar duizend jaar “verdeel en heers” met ons spelen . Door alles en iedereen die zich maar gewillig in een hokje laat stoppen tegen elkaar op te zetten en uit te spelen. Uiteraard is wereldwijd het gewone volk altijd de verliezer.
   Werp alle religieuze en politieke doctrines van je af, durf weer mens te worden. Alleen dan zullen we onze echte vijanden kunnen verslaan, en een betere wereld scheppen.

   • Dank je voor het delen. Ik heb het meteen verder gedeeld met mijn kennissen en gevraagd om het ook weer te delen. Wat een verdriet aangedaan door mensen die beter zouden moeten weten. Een volk dat zelf slachtoffer is geweest van genocide. Een volk ook dat zeker 50 van de meest invloedrijke functies ter wereld bekleedt. Je zou toch mogen aannemen dat ze die macht gebruiken om dit te stoppen. Triest…. heel erg triest.

  • Niet Adriaan,. Kijk eens hoeveel mensen van Joodse komaf de touwtjes in handen hebben. Alle touwtjes die besturen en manipuleren bewegen op hun wensen. https://northerntruthseeker.blogspot.com/2010/05/listing-of-pure-evil-50-most.html?m=1. Het misbruiken van het geloof van mensen is pure slechtigheid. Maar daar maken niet alleen deze grootheden zich schuldig aan. Ook de godsdienstverspreiders van welke godsdienst dan ook maken zich schuldig aan onderwerping en onderdrukking. Is het niet de priester die zegt dat je naar de hel gaat wanneer je niet in die ENE God gelooft . Of het nou bij gebod of de onmogelijke belofte van duizend maagden gebeurt (een belofte is immers een omgekeerde dreiging), het blijft een vorm van dwang. Afijn, we moeten misschien eens kijken of de kerk in het algemeen wel zo goed voor ons is. Ik heb geen kerk nodig om vroom te zijn. Mijn kerk is mijn gezond verstand en bidden kan ik overal. Ik zeg dus niet dat geloofsbelijdenis slecht is ik zeg dat het slecht is om mensen die geloven een bepaalde mening en gedrag op te dwingen.

  • Verschrikkelijk stukje joodse propaganda en leugens ! Leugen 1 is dat Palestina als zodanig nooit bestaan zou hebben. Palestina was er al in het Ottomaanse rijk. Leugen 2 dat de joden die er sinds 1948 zijn gaan wonen daar recht op zouden hebben. Ik ga hier de andere 998 leugens niet behandelen dat zou te ver voeren. Iedere keer dat gelieg en gedraai van deze gestoorde joodse zionisten. Ik zie die aanhangers van het judaisme als een gevaarlijke sekte à la Jim Jones !

 2. Ik denk dat het voor de oorspronkelijk bewoners van Palestina ook een schok was toen ze in 1948 te maken kregen met een enorme immigratie golf van mensen die claimden dat ze een soort van Goddelijke aanspraak hadden op het land ! Bovenstaand artikel is weer lekkere Israël propaganda. Het vermeld gemakshalve niet dat joodse lieden voor de tweede keer (1915 Armeense genocide) in de geschiedenis zorgen voor het doden van Christenen in Armenië. Israël is de grootste wapenleverancier van Azerbeidzjan.
  Ik hoop dat de moslims het hoofd koel houden en zich niet laten opjutten door joodse agitators. Israël, Israëlische kunststudenten, de 5 dansende Israëliërs, mossad en joodse Israëlische Amerikanen hebben 9 11 uitgevoerd en daar moslims de schuld van gegeven. De war on terror had als doel het Midden Oosten ten gunste van Israël te balkaniseren met als gevolg honderd duizenden en misschien wel miljoenen door het Westen gedode onschuldige moslims. De stomme Gentils zijn er met open ogen ingetrapt en hebben het vuile werk voor Israël opgeknapt. De War on Terror was zelf een war of terror. Het hele Covid-19 virus en pandemie verhaal is een grote leugen en komt uit de joodse Judea sekte koker. De bedreiging die ons nu belaagt is er een van existentiële aard.

  Christopher Bollyn
  https://www.youtube.com/watch?v=ryG86S0sbW4

  https://brandnewtube.com/watch/9-11-criminals-remain-unpunished-jewish-edition_926W44ak84gbSwT.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in