© Zanzu.de / Screenshot

Het Duitse federale agentschap voor gezondheidsvoorlichting, BZgA, heeft een site gelanceerd voor asielzoekers die nieuwsgierig zijn naar hoe men seks bedrijft, meldt 20 Minuten.

Op de belastinggeld gefinancierde site Zanzu.de bevindt zich informatie voor asielzoekers hoe men zich moet gedragen wanneer ze orale seks, vaginale seks en anale seks willen.

© Zanzu.de / Screenshots

Het project hoopt de bijna 1,1 miljoen nieuw aangekomen asielzoekers te kunnen onderwijzen in de Duitse culturele normen om gelijkende gebeurtenissen zoals in Keulen op nieuwjaarsnacht te voorkomen.

Er zijn ook instructies hoe men homoseks uitvoert, hoe je een condoom gebruikt, en hoe je moet masturberen.

De site, die onder andere is vertaald in het Arabisch en geïllustreerd is met meerde tekeningen van zwarte mannen die seks hebben met blanke vrouwen, legt ook uit hoe ze zich moeten gedragen als ze een Duitse prostituee bezoeken.

“Asielzoekers en vluchtelingen die nog niet zo lang in Duitsland zijn hebben nu direct en discreet toegang tot kennis op dit gebied”, zegt Elke Ferner van het Bundeszentrale für gesundheitliche Aufklärung in een reactie tegen de Süddeutsche Zeitung.

Alleen al in 2015 kwamen meer dan een miljoen asielzoekers uit de derde wereld naar Duitsland.

Moslimbende overlaadt Zweeds meisje met trappen op het hoofd: “Dood haar wallah”

  Covid-19 en de incompetentie van de Westerse elites
Vorig artikelMoslims mogen legaal verkrachten in Europa
Volgend artikelAsielzoeker deelgenomen aan groepsverkrachting krijgt € 15.000 schadevergoeding
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Is dit niet geweldig ?
  Maar je kunt ze beter vertellen dat ze maar hun oude gewoonte moeten blijven volgen : neem een geit, schaap of ezel !!! (Wel zielig voor die beesten)

  • En dan alle dieren op elke boerderij een metalen kuisheidsgordel om zeker.
   Er bestaan wel kippen helmpjes maar of er ook hele kleine kuisheidsgordeltjes bestaan.
   Is een castratie dan niet een beter idee.

  • Het aantal verkrachtingen in pre islamitisch Arabie was destijds net zo hoog als in Johannesburg nu. Ik weet niet of dat iets met schapen en geiten te maken heeft. Erger is dat machtige mannen in Europa en elders een half miljoen betalen om een baby dood te neuken. Mij lijkt dat je je om die laatste druk zou moeten maken ipv mensen die je niet kent beledigen. Ook Algerijnse vrouwen werden tt van de onafhankelijkheids oorlog massaal door franse soldaten verkracht, En dan hebben we nog Abu Gharaib. 1 op de 4 jonge zweedse vrouwen verkracht door niet westerse mannen. Wie zijn die mannen. Waar komen ze vandaan. Getraumatiseerd door oorlogen of gemindprogrammeerde kinderen, in kooien opgesloten en door de Illuminati losgelaten.

 2. Leuke straf voor Merkel, haar laten groeps verkrachten door die lekkere moslims, die ze zelf binnen haald, tot ze er bij neervalt, misschien begrijpt ze het dan!

 3. Als je die gasten een ding niet hoeft te leren is het neuken;ze doen het net als een stier op een farm voor sperma productie.

  De stier krijgt echies geen koe, maar ze gooien een koeiehuid over een houtconstructie; met op de juiste hoogte een plastic geval om sperma op te vangen, vastgehouden door een medrwerker.

  Als we zoiets maken bij AZC is het zeker een succes.Of we zetten er linksen neer op knietjes en ellebogen; die afrikanen en moslims hebben geen eisen…..

  • Er liepen twee jonge mannen in mijn wijk. net geen jongens meer. Beiden blank en lokaal uit de wijk. Zegt de een tegen de ander Ik heb alle meiden in de wijk al gedaan.

   Respectvol neuken is weinig mannen gegeven. Dat maakt de Voice weer eens goed duidelijk.

 4. Ja joh, ga ze nog even opgeilen. En bedankt.

  Misschien eens beginnen bij normaal communiceren en elkaar respectvol behandelen? Ik zeg maar wat “raars”.

  • De vraag is wie er achter zitten. is dit deel van het Mindprogramma waardoor amerikaanse kleuters hetzelfde lesmateriaal krijgen? of bedoeld om mannen bekend te maken met heersende sexuele normen. In Zweden een meisje van 7 gruwelijk verkracht. 1 op de 4 jonge zweedse meiden verkracht. Lijkt mij dus zinnig mannen uit niet westerse landen bekend te maken met hoe het hier aan toe gaat. Of hoe het hier aan toe gaat nu zo positief is betwijfel ik. Dat maakt de Voice wel duidelijk. De vraag is wat we allemaal opschieten met de toenemende sexualisering op scholen etc. En idd shows als de
   voice of die modellenverkiezing show op tv zijn idd bedoels om op te geilen. Triest is dat steeds meer jonge heterosexuele westerse mannen verslaafd raken aan kinderporno. Vlgs een zedenagent is kijken uiteindelijk altijd willen doen. Er zijn mannen in EU die een half miljoen betalen om een baby dood te neuken. Misschien moeten we eerst maar eens naar onszelf kijken. Het verlies van cohesie, cooperatie, stam, familie en gemeenschap. Eenzaamheid onder ouderen. Tegen hun wil opgesloten in verpleeghuizen, doodongelukkig en nu velen overleden.

 5. Dit doet duitsland niet om de mensen te leren hoe zij een gemeenschap moeten hebben, maar om ze uit hun schaamte gedrag te halen zodat zij net zoals westerlingen vrijer gaan worden. Ik weet niet of je hier blij mee moet zijn.

 6. als blanke vrouw vind ik dat blanke mannen er niks van bakken in bed eris iets mis in deze maatschappij en dat is dat mensen onnatuurlijk leven.
  Als blanke vrouw zeg ik volmondig dat mannen uit het zuiden een veel natuurlijkere sexuele drive hebben en er wel iets van bakken in bed!
  Ik vind dat blanke mannen de colonialisten zijn in deze recente geschiedenis van de mens heid en dat is niet omgekeerd
  Wie moet van wie leren?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in