Duitsland leert asielzoekers hoe ze seks met blanke vrouwen moeten bedrijven

6
4544
© Zanzu.de / Screenshot

FENIXX KLASSIEKEN

Het Duitse federale agentschap voor gezondheidsvoorlichting, BZgA, heeft een site gelanceerd voor asielzoekers die nieuwsgierig zijn naar hoe men seks bedrijft, meldt 20 Minuten.

Op de belastinggeld gefinancierde site Zanzu.de bevindt zich informatie voor asielzoekers hoe men zich moet gedragen wanneer ze orale seks, vaginale seks en anale seks willen.

© Zanzu.de / Screenshots

Het project hoopt de bijna 1,1 miljoen nieuw aangekomen asielzoekers te kunnen onderwijzen in de Duitse culturele normen om gelijkende gebeurtenissen zoals in Keulen op nieuwjaarsnacht te voorkomen.

Er zijn ook instructies hoe men homoseks uitvoert, hoe je een condoom gebruikt, en hoe je moet masturberen.

De site, die onder andere is vertaald in het Arabisch en geïllustreerd is met meerde tekeningen van zwarte mannen die seks hebben met blanke vrouwen, legt ook uit hoe ze zich moeten gedragen als ze een Duitse prostituee bezoeken.

“Asielzoekers en vluchtelingen die nog niet zo lang in Duitsland zijn hebben nu direct en discreet toegang tot kennis op dit gebied”, zegt Elke Ferner van het Bundeszentrale für gesundheitliche Aufklärung in een reactie tegen de Süddeutsche Zeitung.

Alleen al in 2015 kwamen meer dan een miljoen asielzoekers uit de derde wereld naar Duitsland.

Moslimbende overlaadt Zweeds meisje met trappen op het hoofd: “Dood haar wallah”

Verkrachtingshotspot Berlijn: Merkel's migranten verkrachten elke dag 2 Duitse vrouwen

6 REACTIES

 1. Is dit niet geweldig ?
  Maar je kunt ze beter vertellen dat ze maar hun oude gewoonte moeten blijven volgen : neem een geit, schaap of ezel !!! (Wel zielig voor die beesten)

  • En dan alle dieren op elke boerderij een metalen kuisheidsgordel om zeker.
   Er bestaan wel kippen helmpjes maar of er ook hele kleine kuisheidsgordeltjes bestaan.
   Is een castratie dan niet een beter idee.

 2. Leuke straf voor Merkel, haar laten groeps verkrachten door die lekkere moslims, die ze zelf binnen haald, tot ze er bij neervalt, misschien begrijpt ze het dan!

 3. Als je die gasten een ding niet hoeft te leren is het neuken;ze doen het net als een stier op een farm voor sperma productie.

  De stier krijgt echies geen koe, maar ze gooien een koeiehuid over een houtconstructie; met op de juiste hoogte een plastic geval om sperma op te vangen, vastgehouden door een medrwerker.

  Als we zoiets maken bij AZC is het zeker een succes.Of we zetten er linksen neer op knietjes en ellebogen; die afrikanen en moslims hebben geen eisen…..

 4. Ja joh, ga ze nog even opgeilen. En bedankt.

  Misschien eens beginnen bij normaal communiceren en elkaar respectvol behandelen? Ik zeg maar wat “raars”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here