De schrijnende serie “Bij migranten zeven kleuren bagger schijten, en…” is zojuist door Unser Mitteleuropa “verrijkt” met een verdere bijdrage. Deze keer presenteren ze een zaak die ons laat zien dat in de loop van de Coronawaanzin de meeste grondrechten moeten wijken voor willekeurig politiegeweld. Zelfs tussen je eigen vier muren. De politieagenten wilden blijkbaar personen registreren die “illegaal” het echtpaar hadden bezocht, die vermoedelijk door de “moderne” kampwachters zouden worden aangeklaagd, maar die niet op de “plaats delict” verbleven tijdens de daarop volgende politie-inzet.

De agenten eisten van de overvallen woningbezitter dat hij de “misdadigers” terug zou roepen. Het is duidelijk dat de geteisterde man niet wilde voldoen aan deze “terugroeping” (is zoiets wettelijk geregeld?). Had hij zich moeten gedragen als een judas die vrienden of familie verraadt? Niet iedereen is een laffe schurk. En toen begon het – vooral schokkend: het huilen van het kind vanwege het brute politiegeweld. Het feit dat een terugkeer van de eerdere bezoekers een hernieuwd “infectierisico” zou kunnen opleveren, illustreert nogmaals de absurditeit van dergelijke maatregelen.

De daaropvolgende reactie van de politiebeambten zou wel eens een morele beoordeling kunnen krijgen wanneer dit zoveelste donkere hoofdstuk van de Duitse geschiedenis op een dag wordt afgesloten. Tot die tijd blijven we getuigen van de ontmanteling van een voormalige rechtsstaat.

Hier de video:

Inmiddels heeft Unser Mitteleuropa een hele reeks verzameld over het “prijzenswaardige” gedrag van de Duitse uitvoerende macht ten opzichte van kritische burgers. Je kunt ze hier lezen:

Duitse politie: bij migranten zeven kleuren bagger schijten – en tegen kleine kinderen tijdens Sint-Maarten lantaarntocht krachtig optreden

  Duitsland: Ongewone toename van spoedgevallen door zenuw- en cardiovasculaire aandoeningen
Vorig artikelRusland reageert op censuur in social media: dreigt Facebook en kornuiten te blokkeren
Volgend artikelMoslimterrorisme werkt: leerkrachten durven geen Mohammed cartoons te vertonen na onthoofding leraar in Frankrijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Martial Law stilletjes ingevoerd in een goed deel van Europa (en delen van de USA). Ik las ergens dat in Limburg het leger ingezet gaat worden om de taken – zoals handhaving – van BOA uit te voeren. Hieronder nog een artikeltje over inzet van het leger om het – INFORMATIEVE – tegengeluid te smoren in de UK.

  Lawine en sneeuwbaleffect.

  https://humansarefree.com/2020/12/budding-a-totalitarian-state-uk-wants-to-use-army-to-fight-anti-vaccine-propaganda-online.html

 2. Adolfina Merkel heeft gewonnen; duitsland is weer een nazistaat.
  Nu wil het Stasi kreng heelEuropa in de afgrond trekken.

  Alswe het toestaan is NL teneinde.

 3. Wat een domme opmerking, Adolf hield van zijn volk, Communiste Merkel, op de Honecker school gezeten, haat haar eigen volk! Merkel muß weg!

  • Die het vervolgens weer van hitler en goebels geleerd hebben hoe je een compleet volk klein en angstig kan maken en onder een totale controle kan houden door leugens.
   Een betere leerschool had merkel niet kunnen hebben.
   Hitler was jaloers geweest op zulke “leiders” die het voor mekaar kregen om een volk te laten zwijgen en te laten leven in angst zonder ook maar 1 kogel te verspillen.

   • AH was de eerste die het tegen de zionistische banken opnam, dat wordt hem nu nog kwalijk genomen, zo ook Ghadaffi, die tegen de banken en elite calbal vocht Zwart gemaakt en vermoord! Kennedy bewonderde AH voor zijn lef om tegen de woekerrnte banken in te ze werden er hem uitgedaan! 6 weken later was JFKennedy dood, kort daarop zijn broer Robert, die hetzellfde gedachtengoed had, ook zijn zoon verongelukte op mysterieuze wijze in een sportvliegtuigje met mooi weer! Hun vochten allen tegen hetzelffe waategen ook wij moeten vechten, globalisme, communisme, de bsnken en het ionisme , satanisme en kindermisbruik! Wordt wakker en laat je niet ophetzendoor de media!

    • Helaas heb je de kennisupdate gemist. AH was Marxist communist van joodse afkomst. Getraind in UK door voorloper Tavistock Institute als patsy. Lid van 2 Occulte orders. Niets is was het lijkt. Check de Transfer agreement met Zionistische Joden. Het waren de arme joden die in opdracht van UK Rothschild uitgeroeid werden. AH was omringd door joods leger, chaiffeur, dokter etc. etc.

  • Jij mag van mij best naar die docu kijken als je dat wilt.
   Ik denk dat de rest daar ook geen problemen mee heeft als jij wilt kijken.

     • Ben ik kennelijk toch aan het verkeerde addres.
      Het posten van deze docu, die ovigerens helemaal niet nazistisch is, was bedoeld om een ander verhaal te tonen. Ik ben geen nazi sympatisant, maar wel voor verbreding van mijn inzichten en ben volwassen genoeg om daar mijn eigen mening over te vormen en er nuchter over na te denken. De winnaar schrijft immers de geschiedenis en ook over die versie valt te twisten.
      Maar goed, als ik dan afgescheept wordt met domme opmerkingen dan ga je mij hier niet meer zien. Kan ik net zo goed het AD gaan lezen…

      • Ik zie helemaal geen docu staan.
       Vandaar dat ik het niet begrijp waar jij het over hebt.
       Ook niet voor dat de censuur weer ingreep.
       Ik denk een misverstandje.
       Ik begreep dus ook helemaal niet waar jij het over had.

 4. Oke, sorry. Maar ik probeerde tot 3 maal een link naar een docu te plaatsen die 3 maal geweigerd werd. Dat vod ik vreemd en storend.

   • @Richard – Het wil weleens voorkomen dat een stukje kopij in de spam bak terechtkomt. Soms ook komt iets terecht in het z.g.n. zwarte gat en dan is het niet meer te redden. Dat iets zomaar verdwijnt, heeft vaker te maken met iets in het programma dan door toedoen van de administrator. Wanneer de administrator iets laat verdwijnen, volgt er – dacht ik – meestal wel een opmerking. Althans dat zijn mijn ervaringen met dit blog. Wanneer een stukje kopij welke ik indiende, verdwijnt maak ik administrator hier – meestal – even op attent. Die namelijk heeft de focus niet op de spam bak en is ook niet 24/7 het blog aan ’t checken op alle commentaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in