Massale mars van links te midden van pandemie geen probleem voor Duitse Coronapolitie en politici

2
2911

Terwijl de Duitse politiek en politie in verband met de Coronapandemie nu al meer dan een jaar fanatiek optreden tegen critici van het systeem, door anti-regeringsdemonstraties te demoniseren en er geweld tegen te gebruiken, zijn er natuurlijk uitzonderingen voor demonstraties en marsen van links (denk aan de “Black Lives Matter”-demo’s). Dit was ook het geval op 1 mei, toen duizenden aanhangers van links in Berlijn bijeenkwamen zonder afstand, mondkapjes en andere Coronamaatregelen en ook de politie op afstand hielden.

Duitse politie: bij Antifa zeven kleuren bagger schijten

Het is dus niet verwonderlijk dat de Antifa 1 mei konden gebruiken voor hun gebruikelijke rellen. De politie stond weer eens werkeloos toe te kijken, in tegenstelling tot hun “heldhaftige” optreden tegen Corona-zondigende gepensioneerden, kinderen, vrouwen en jongeren.

Op video’s is te zien hoe parkbankjes en vuilnisbakken in brand werden gestoken, straatblokkades werden opgeworpen en politieagenten werden aangevallen:

Een deelneemster aan de marsen doet in een video opnieuw verslag van haar frustratie over de niet gedragen mondkapjes en de niet in acht genomen minimumafstanden van de linkse “deugmensen”:

Frontnieuws heeft inmiddels een hele reeks verzameld over het ā€œprijzenswaardigeā€ gedrag van de uitvoerende macht ten opzichte van kritische gezagsgetrouwe burgers. Hier te lezen:

Coronaregime: Duitsland schaft onschendbaarheid eigen woning af, de politie kan op elk moment elke woning binnenvallen

Bij zo'n walgelijke daad ontbreken de woorden

2 REACTIES

  1. Es ist eine Schande diese zwei Klassen Gesellschaft.
    Diese agressieve Haufen dĆ¼rfen tun was sie wollen und demolieren !!!
    Und die friedliche Menschen werden misshandelt!!!
    Nur weil sie ihre Freiheit zurĆ¼ck wollen und die Zukunft ihre Kindern beschĆ¼tzen wollen !!!
    Pfui Teufel šŸ‘æ

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here