Massale mars van links te midden van pandemie geen probleem voor Duitse Coronapolitie en politici

2

Terwijl de Duitse politiek en politie in verband met de Coronapandemie nu al meer dan een jaar fanatiek optreden tegen critici van het systeem, door anti-regeringsdemonstraties te demoniseren en er geweld tegen te gebruiken, zijn er natuurlijk uitzonderingen voor demonstraties en marsen van links (denk aan de “Black Lives Matter”-demo’s). Dit was ook het geval op 1 mei, toen duizenden aanhangers van links in Berlijn bijeenkwamen zonder afstand, mondkapjes en andere Coronamaatregelen en ook de politie op afstand hielden.

Duitse politie: bij Antifa zeven kleuren bagger schijten

Het is dus niet verwonderlijk dat de Antifa 1 mei konden gebruiken voor hun gebruikelijke rellen. De politie stond weer eens werkeloos toe te kijken, in tegenstelling tot hun “heldhaftige” optreden tegen Corona-zondigende gepensioneerden, kinderen, vrouwen en jongeren.

Op video’s is te zien hoe parkbankjes en vuilnisbakken in brand werden gestoken, straatblokkades werden opgeworpen en politieagenten werden aangevallen:

Een deelneemster aan de marsen doet in een video opnieuw verslag van haar frustratie over de niet gedragen mondkapjes en de niet in acht genomen minimumafstanden van de linkse “deugmensen”:

Frontnieuws heeft inmiddels een hele reeks verzameld over het “prijzenswaardige” gedrag van de uitvoerende macht ten opzichte van kritische gezagsgetrouwe burgers. Hier te lezen:

Coronaregime: Duitsland schaft onschendbaarheid eigen woning af, de politie kan op elk moment elke woning binnenvallen

  In Duitsland's maximaal beveiligde Coronagevangenis voor quarantaineovertreders 
Vorig artikelMensen in India vallen Coronapolitie aan – zeggen dat de mensen die sterven degenen zijn die zijn ingeënt
Volgend artikel15-jarige jongen sterft aan een hartaanval twee dagen nadat hij was ingeënt met Pfizer/Biontech
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Es ist eine Schande diese zwei Klassen Gesellschaft.
    Diese agressieve Haufen dürfen tun was sie wollen und demolieren !!!
    Und die friedliche Menschen werden misshandelt!!!
    Nur weil sie ihre Freiheit zurück wollen und die Zukunft ihre Kindern beschützen wollen !!!
    Pfui Teufel ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in