Deze scène speelde zich af in Kempten, Duitsland: een oudere dame met hondje werd tijdens een wandeling door de Coronapolitie aangevallen. Ongeveer 8 à 9 politieagenten, sommigen met wapenstokken in de hand, omsingelden de vrouw, te midden van hen de bange viervoeter. Daarbovenop een politieagent, die zich als een hufter gedraagt en de voorbijgangers toesnauwt: Ga van de straat af, ga op de stoep staan, zei ik.

Berichtgeving & video via Politikstube.com.

Wat heeft de oude dame gedaan om behandeld te worden als een zware crimineel? Het huidige politieoptreden doet steeds meer denken aan een bepaalde tijd en een bepaalde macht op straat.

Frontnieuws heeft inmiddels een hele reeks verzameld over het “prijzenswaardige” gedrag van de uitvoerende macht ten opzichte van kritische burgers. Hier te lezen:

Onderzoek tegen Duitse Coronapolitie: beschuldiging van poging tot doodslag

  Duitse professor vertelt de waarheid over COVID-19 'vaccin' terwijl de interviewer naar hem zwaait om te stoppen
Vorig artikelNog een reden waarom leiders over de hele wereld lachen om Amerika’s zielige excuus voor een president
Volgend artikelKennisgevingen van aansprakelijkheid voor schade en overlijden ten gevolge van het COVID-19-vaccin aan alle leden van het Europees Parlement overhandigd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Gestapo, oorlogsmisdadigers, landverraders

  Huurlingen voor een habbekrats

  We weten allemaal waar de nieuwe schoenen en electrische fiets van het Politiekind van zijn betaald; bloed van onschuldige mensen

  Zou hij of zij dan trots op Vader kunnen zijn?

 2. Niemand grijpt in en dat verbaast mij elke keer weer. Wel allemaal roepen en schreeuwen maar niet handelen. Er staan daar 50 mensen notabene

  • Oud wijf..
   Wat wil je dan uitrichten tegen wouten met wapenstok, pepperspray, pistolen?
   Denk eens na.
   Bemoei jij je daarmee? Ga je ook mee bureau, aangifte, kutsmoesje, boete, als pech, rechtszaak en strafblad en hoop gezeik.
   Echt een hekel aan zulke onnadenkende lui als jij.

   • goh en dan vreemd vinden dat de wereld is zoals ie is. Dat zie ik me hele leven dat bijna iedereen toekijkt en toestaat. Ik heb ooit een ECHTE MAN mogen ontmoeten een buurjongen van mij die zo’n staatscrimineel onder de auto heeft gereden. Die staatscrimineel misbruikte zijn moeder en zusje en teroriseerde zijn familie voor jaren. Die echte man was pas 15.

    Ik noem ze al 37 jaar staatscriminelen en dat ook in hun gezicht en ik zeg ook standaard een goede agent is een dooie. Ik heb als vrouw misdaden voorkomen of gestopt omdat zij niks doen. Het is gewoon optreden en reken maar op het moment dat de gemiddelde mens eens verantwoordelijkheid nam de wereld meteen een stuk opknapt.

    Maar met mensen zoals jij gaan we de oorlog niet winnen.

   • Leuke man ben jij, precies wat we nodig hebben in deze tijd. We hebben geen negatief gedrag nodig. Ik had er echt wel wat van gezegd als ik daar geweest was. Niks doen is geen optie. Met jou komen we nergens.

   • Dit soort situaties blijft altijd heel erg moeilijk in te schatten.
    We zien wat we zien, maar we kennen het hele verhaal niet.

 3. Wat we moeten doen??? Pak een stuk hout of een stuk pijp, en sla die nazi’s het ziekenhuis in.
  En als daar 50 mensen staan, hadden ze makkelijk die vrouw kunnen ontzetten.
  en als dat vaker gebeurt wordt er niemand vervolgd.

  Maar allez, lafbekken hebben altijd een excuus.
  Toen ik 18 was rende ik al met een stuk hout tegen politie te paard.

  Adolfina Merkel kan trots zijn op haar linksen van DE en NL.
  Wir haben es nicht gewusst…en zo…

  • Volstrekt gelijk Pierre, de lafheid is alom aanwezig.
   Het is vrij simpel, oog om oog, tand om tand en als dat helaas moet met zwaardere zaken dan is het toegestaan. Niemand heeft het recht je geweld aan te doen ook een Overheid niet. Notabele de personen de we als Volksvertegenwoordiger hebben gekozen, knechten ons thans. Dat zouden die domme kiezers zich eens moeten realiseren. Laten hun burgers op last van de ” wet” in elkaar slaan.

   Dat toont toch feilloos aan dat we slaven zijn van de door ons gekozen volksvertegenwoordigers. Jaag deze elite snel weg en begin met eerlijke bestuursvormen waarin de burger bepaalt dat en wat er moet gebeuren. Dan hebben we ook geen geheime vergaderstukken meer.

   http://www.ziekvandepolitiek.nl

 4. @ Dwarsje,

  De nazi’s zijn nooit verslagen! De duitsers daarentegen wel. Zij waren imo de grootste SLACHToffers.
  Zonder wwii zaten we nu ook niet opgezadeld met israHELL 🙁

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in