Een op social media gepubliceerde foto wordt bespot omdat Joe Biden de enige wereldleider is op de “virtuele” klimaattop van gisteren die een mondkapje draagt. Er waren 40 wereldleiders bij de top betrokken en niet één droeg een mondkapje tijdens het virtuele gesprek.

Tijdens de top, waaraan in totaal 17 prominente figuren deelnamen, was de president van de Verenigde Staten de enige die een mondkapje droeg.

Biden is sindsdien online bespot voor zijn beslissing om een gezichtsbedekking te dragen tijdens de virtuele conferentie. “De hele wereld lacht ons uit”, schreef een Twitter-gebruiker. Een ander spotte “hij is de domste daar,” terwijl iemand hem afserveerde als een “absolute beschaming”, bericht The-sun.com.

Biden heeft het Covid-19 vaccin al gehad, maar draagt nog steeds twee mondkapjes, blijkbaar zelfs als er niemand in de buurt is.

Sleepy Joe struikelt meerdere keren op de trap van Air Force One – en eindigt op zijn knieën

  Een demente president
Vorig artikelVerschrikking! Californische ambtenaren dwingen huilende mentaal gehandicapten om COVID vaccinaties te krijgen
Volgend artikelOngelooflijk! Oudere dame met hondje door Duitse Coronapolitie aangevallen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Biden en Harris zijn volledig gedemoraliseerde usefull idiots. Het FEMA kamp wacht als de nationaal-socialistische revolutie uitbreekt in de VS.

 2. Dus meer dan 50% van de US bevolking heeft op die “idioot” gestemd:
  Dan wilden ze wel heel graag van die andere bejaarde miljardair af…..

 3. Dit laat zien dat Amerika een staat is die onbeschaafd is
  Want beschaving hangt af van HOE EEN LAND MET OUDE MENSEN EN ZIEKEN OMGAAT. En Amerika vooral de mensen die JOe Biden op het witte huis hebben geplaats zich dood schamen,,zo ga je niet met oude mensen om
  Het zegt iets van de mentaliteit van het volk minachting voor ouderen
  Je ziet ook nooit dat zijn vrouw of Harris hem vergezeld zij blijven op de achtergrond
  De Amerikanen moeten zich dood schamen voor deze vertoning
  Het geeft glas hard aan hoe de Natie is vervallen tot een schurken staat en dat wil wereld LIJDERS ZIJN HOU Toch op GEWOGEN EN …… TE LIGT BEVONDEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in