Ettelijke van de artsen die deel uitmaken van de “Doctors for COVID Ethics” groep.

Doctors for COVID Ethics” hebben gisteren een persbericht uitgegeven waarin zij verklaren dat zij “kennisgevingen van aansprakelijkheid” voor schade en sterfgevallen door vaccins hebben overhandigd aan alle leden van het Europees Parlement in de aanloop naar de stemming van 28 april over EU-vaccinpaspoorten, bericht Healthimpactnews.com.

Op 20 april 2021 werden, vooruitlopend op de stemming van 28 april over de EU-vaccinpaspoorten (het “digitale groene certificaat”), kennisgevingen van aansprakelijkheid voor schade en sterfgevallen door vaccins overhandigd aan alle leden van het Europees Parlement.

De volledige lijst van ontvangers kan hier worden geraadpleegd.

KENNISGEVING VAN AANSPRAKELIJKHEID (NOL)

[Naam]

20 april 2021

Deze kennisgeving van aansprakelijkheid is aan u persoonlijk gericht. U kunt persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor schade en overlijden ten gevolge van de uitvoering van het voorstel dat wordt aangeduid als VERORDENING VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD betreffende een kader voor de afgifte, de verificatie en de aanvaarding van interoperabele certificaten inzake vaccinatie, tests en herstel ter bevordering van het vrije verkeer tijdens de COVID-19-pandemie (Digitaal Groen Certificaat), Brussel, 17.3.2021 COM(2021) 130 definitief 2021/0068 (COD), dat is ontworpen om een wijdverspreide aanvaarding van experimentele vaccinatie af te dwingen. Indien u verdere actie onderneemt om een dergelijke implementatie te ondersteunen, en indien u geen stappen onderneemt om uw vroegere acties ter ondersteuning van een dergelijke implementatie te beperken, kunt u persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende schade en dood.

Bijgevoegd als bijlagen en als integraal onderdeel van deze kennisgeving van aansprakelijkheid zijn de documenten: Dringende Open Brief van Artsen en Wetenschappers aan het Europees Geneesmiddelenbureau betreffende bezorgdheid over de veiligheid van het COVID-19 Vaccin; Antwoord van het Europees Geneesmiddelenbureau aan Doctors for COVID Ethics; Artsen en Wetenschappers beschuldigen Medische Regelgever van het Bagatelliseren van de Gevaren van het COVID-19 Vaccin; Weerleggende brief aan het Europees Geneesmiddelenbureau van Doctors for COVID Ethics; Doctors for COVID Ethics Ondertekenaars.

Bovendien kunt u persoonlijk verantwoordelijk worden gehouden voor het steunen van Misdaden tegen de Menselijkheid, gedefinieerd als daden die opzettelijk worden begaan als onderdeel van een wijdverspreid of systematisch beleid, gericht tegen burgers, begaan ter bevordering van het staatsbeleid.

Kunnen experimentele mRNA-vaccins fungeren als biowapens en Coronavirus spike-eiwitten overdragen op de ongevaccineerden?

Gelieve binnen 14 dagen na de DATUM VAN AFZENDING te reageren op deze KENNISGEVING aan:

DOCTORS FOR COVID ETHICS

Doctors4CovidEthics@protonmail.com

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Artsen voor de Waarheid: “In de herfst-winter van 2021 zal ten minste 20-30% van degenen die tegen COVID zijn gevaccineerd, aan het vaccin overlijden en zal een nieuwe stam de schuld krijgen”

6 REACTIES

 1. LOL, de europese politiekers zijn , net zoals de farmamaffia, volledig door de wet vrijgesteld van enige aansprakelijkheid voor eender welk gevolg van hun ( wan) daden.
  Dit ( kennisgeving van aansprakelijkheid) is enkel gedaan om de kudde sheeple, het idee te geven, dat er iets gebeurt.
  Met dit schrijven vegen ze zelfs hun g*t nog niet af.

   • Cerberus heeft wel een punt, Big Pharma en politici zijn niet verantwoordelijk voor bijwerkingen, je kunt ze niet voor de rechter slepen.

    Men leeft niet meer in een parlementaire democratie, daar heeft de spoedwet vooralsnog een einde aan gemaakt

  • De immuniteit van politici grijpt volgens mij niet, als hun daden inbreuken op de strafwet… zijn en het dus om opzet gaat.
   Voor de rest: Neurenberg II op komst!

 2. De MISDAAD …..LOONT …NOOIT !!! Vroeg of laat zullen de misdadigers gestraft worden !!! De INZICHTEN bij de nu nog MAKKE SCHAPEN zullen komen, als veel van hun geliefden zullen sterven aan de mRNA vaccins !!!

 3. Ze kunnen wel juridisch niet aansprakelijk zijn, maar als het volk opstaat, dan zullen ze zich moeilijk kunnen verstoppen. Maar alleen als het volk opstaat. Maar ik denk niet dat dat gebeurt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here