Ettelijke van de artsen die deel uitmaken van de “Doctors for COVID Ethics” groep.

Doctors for COVID Ethics” hebben gisteren een persbericht uitgegeven waarin zij verklaren dat zij “kennisgevingen van aansprakelijkheid” voor schade en sterfgevallen door vaccins hebben overhandigd aan alle leden van het Europees Parlement in de aanloop naar de stemming van 28 april over EU-vaccinpaspoorten, bericht Healthimpactnews.com.

Op 20 april 2021 werden, vooruitlopend op de stemming van 28 april over de EU-vaccinpaspoorten (het “digitale groene certificaat”), kennisgevingen van aansprakelijkheid voor schade en sterfgevallen door vaccins overhandigd aan alle leden van het Europees Parlement.

De volledige lijst van ontvangers kan hier worden geraadpleegd.

KENNISGEVING VAN AANSPRAKELIJKHEID (NOL)

[Naam]

20 april 2021

Deze kennisgeving van aansprakelijkheid is aan u persoonlijk gericht. U kunt persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor schade en overlijden ten gevolge van de uitvoering van het voorstel dat wordt aangeduid als VERORDENING VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD betreffende een kader voor de afgifte, de verificatie en de aanvaarding van interoperabele certificaten inzake vaccinatie, tests en herstel ter bevordering van het vrije verkeer tijdens de COVID-19-pandemie (Digitaal Groen Certificaat), Brussel, 17.3.2021 COM(2021) 130 definitief 2021/0068 (COD), dat is ontworpen om een wijdverspreide aanvaarding van experimentele vaccinatie af te dwingen. Indien u verdere actie onderneemt om een dergelijke implementatie te ondersteunen, en indien u geen stappen onderneemt om uw vroegere acties ter ondersteuning van een dergelijke implementatie te beperken, kunt u persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende schade en dood.

Bijgevoegd als bijlagen en als integraal onderdeel van deze kennisgeving van aansprakelijkheid zijn de documenten: Dringende Open Brief van Artsen en Wetenschappers aan het Europees Geneesmiddelenbureau betreffende bezorgdheid over de veiligheid van het COVID-19 Vaccin; Antwoord van het Europees Geneesmiddelenbureau aan Doctors for COVID Ethics; Artsen en Wetenschappers beschuldigen Medische Regelgever van het Bagatelliseren van de Gevaren van het COVID-19 Vaccin; Weerleggende brief aan het Europees Geneesmiddelenbureau van Doctors for COVID Ethics; Doctors for COVID Ethics Ondertekenaars.

  Nasleep van Covid injectie: Uit onderzoek blijkt dat 94% van de ontvangers van "vaccins" bloedstolsels en vreemde deeltjes hebben

Bovendien kunt u persoonlijk verantwoordelijk worden gehouden voor het steunen van Misdaden tegen de Menselijkheid, gedefinieerd als daden die opzettelijk worden begaan als onderdeel van een wijdverspreid of systematisch beleid, gericht tegen burgers, begaan ter bevordering van het staatsbeleid.

Gelieve binnen 14 dagen na de DATUM VAN AFZENDING te reageren op deze KENNISGEVING aan:

DOCTORS FOR COVID ETHICS

[email protected]

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Artsen voor de Waarheid: “In de herfst-winter van 2021 zal ten minste 20-30% van degenen die tegen COVID zijn gevaccineerd, aan het vaccin overlijden en zal een nieuwe stam de schuld krijgen”

Vorig artikelOngelooflijk! Oudere dame met hondje door Duitse Coronapolitie aangevallen
Volgend artikel“Neurenberg 2” – Rechtskundige Fuellmich bereidt de grootste collectieve rechtszaak in de geschiedenis voor
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. LOL, de europese politiekers zijn , net zoals de farmamaffia, volledig door de wet vrijgesteld van enige aansprakelijkheid voor eender welk gevolg van hun ( wan) daden.
  Dit ( kennisgeving van aansprakelijkheid) is enkel gedaan om de kudde sheeple, het idee te geven, dat er iets gebeurt.
  Met dit schrijven vegen ze zelfs hun g*t nog niet af.

   • Cerberus heeft wel een punt, Big Pharma en politici zijn niet verantwoordelijk voor bijwerkingen, je kunt ze niet voor de rechter slepen.

    Men leeft niet meer in een parlementaire democratie, daar heeft de spoedwet vooralsnog een einde aan gemaakt

    • Mestvorken, pek en veren heeft altijd gewerkt, e.e.a. afgerond met het schandblok, hangen, of vierendelen. Touw is goedkoop en herbruikbaar. Gezien de economische en carbon footprint van het E.U. gespuis doen we dan ook een zeer goede daad voor het milieu… 🙂

  • De immuniteit van politici grijpt volgens mij niet, als hun daden inbreuken op de strafwet… zijn en het dus om opzet gaat.
   Voor de rest: Neurenberg II op komst!

 2. De MISDAAD …..LOONT …NOOIT !!! Vroeg of laat zullen de misdadigers gestraft worden !!! De INZICHTEN bij de nu nog MAKKE SCHAPEN zullen komen, als veel van hun geliefden zullen sterven aan de mRNA vaccins !!!

 3. Ze kunnen wel juridisch niet aansprakelijk zijn, maar als het volk opstaat, dan zullen ze zich moeilijk kunnen verstoppen. Maar alleen als het volk opstaat. Maar ik denk niet dat dat gebeurt.

   • 10% is ruim voldoende. Dat is 1,7 miljoen koppen in Nederland en 6,7 miljoen voor bij voorbeeld Frankrijk. Nederland veroverde en terroriseerde de wereld toen ons land slechts 170.000 weerbare mannen telde.

    • “170.000 weerbare mannen”

     Daar ga je al. Weerbaar. Het cultureel Marxisme is tot nu toe zo succesvol geweest dat je nu niet eens meer 170.000 weerbare mannen bij elkaar krijgt.

     Dan nog, krijg je commentaar dat het enkel mannen zijn. Geen vrouwen. Geen transgenders. Etc.

     Door onze Calvinistische geschiedenis zijn we niet eens in staat om voor dit soort dingen ons te verenigen. Doe maar gewoon (wat je gevraagd wordt), dan doe je al gek genoeg (om er mee te moeten kampen).

     We zijn zodanig gesegregeerd dat er altijd wel iets is waar we onenigheid over kunnen krijgen. Als we er naar zoeken. En dat doen we dan ook. Zoeken naar ons eigen gelijk, zodat we anderen de les kunnen lezen. Door social media is die houding alleen maar erger geworden. In de jaren ’80 en ’90 waren dat de discussieprogramma’s op TV. Nu kun je overal discussieren om zodoende maar nooit op 1 lijn te komen.

     Het algemene belang is er wel, maar de verschillen zijn kennelijk te groot om daar overheen te stappen. Het ontbreekt dus aan de wil om “samen” te werken. Stel je voor dat die mafklapper van de hoek/voetbalclub/dansvereniging/theekrans/kerk er ook voordeel uit haalt. Dat gunnen we niet. Dus doen we niets.

     • Klopt helemaal, binnen een week gaat het onderling overal over.
      Behalve over wat nou de bedoeling was.
      Samenwerken is hier zo goed als onmogelijk.
      Ik doe dan ook geen enkele moeite meer om mensen op 1 lijn te krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in