De exploitanten van een zwembad in Londen hebben een lange reeks Covid-19 regels opgelegd, waaronder de eis aan zwemmers om onder water uit te ademen en niet naar anderen te kijken of met anderen te praten.

De regels werden op Twitter geplaatst als reactie op een tweet van rapper Zuby waarin hij verklaarde: “‘Derde wereldlanden zijn nu vrijer dan eerste wereldlanden”, schrijft Paul Watson.

“Wanneer je moet rusten kijk dan weg van andere zwemmers en bewaar sociale afstand”, staat in een van de mandaten.

“Wanneer je zwemt, adem dan onder water uit wanneer je kunt”, stelt een ander.

Rugslag en elke andere zwemslagen waarbij “sociale afstand niet kan worden bewaard” zijn ook verboden.

Zwemmers wordt ook verteld dat ze niet met elkaar moeten praten als sociale afstand niet mogelijk is.

De regels zijn erg streng ondanks het feit dat Londen nu nul Covid-doden telt en het aantal gevallen in het hele land snel daalt.

Zwemmers in Spanje kregen te maken met soortgelijke draconische voorschriften nadat de regering wetgeving had aangenomen die het dragen van mondkapjes niet alleen op het strand verplicht stelde, maar ook tijdens het zwemmen in zee.

Op een bizarre video die eerder deze maand opdook, was ook een man te zien die een mondkapje droeg terwijl hij onder water zwom.

Boze moslims bestormen “Allahu Akbar” schreeuwend een naturistenzwembad in Duitsland en dreigen de vrouwen “uit te roeien”

Het Nieuwe Normaal (Fase 2)
Vorig artikelDoctors for Covid Ethics beschuldigen Europees Geneesmiddelenbureau van misdaden tegen de menselijkheid als ze de uitrol van de injectie niet onmiddellijk opschorten
Volgend artikelSoros’ NGO’s zullen binnenkort beslissen over de toelaatbaarheid van een staat
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

9 REACTIES

 1. Plandemie subject #134: Zwembaden een jaar lang dicht is niet best. Veel mensen die niet kunnen sporten, kunnen met zwemmen zo goed sporten. Ook voor mensen met rugpijn is zwemmen een hele uitkomst.

  Plandemie subject #576: Zwembaden al zowat een jaar gesloten. Chloorwater, lichte chloordampen en douches in die gebouwen die virussen doden. Stof te nadenken. Het is niet eens getest waarschijnlijk om de zwembaden zo open te houden.

  Plandemie subject #1022: Men mag elkaar onder het mom van corona-maatregelen niet meer aankijken in het zwembad.

  • En je kunt daar de machthebbers niet de schuld van geven. Deze idoterie doen de gewone mensen zelf verzinnen. Ik kan me voorstellen dat bill from hell margje pruite frikandel de Jong etc niet meer bij komen van het lachen. En ik weet het als het niet zo triest was kan je niet ander om deze idoterie alleen maar lachen.

 2. Dat niet naar andere kijken zal wel te maken hebben met vervelende en agressieve marrokanen in het zwembad.
  Zeg er nou maar niks van, dan heb je er ook geen last van. Of zo iets.
  Voor dat je er erg in hebt krijg je zo een hele troep hyena’s achter je aan.

  En zwemmers houden toch altijd wel voldoende afstand van mekaar, anders heb je een trap van iemand te pakken of een klap voor je kop omdat je te dicht op iemands lip zwemt.
  Ook als ouderen gym in het water zijn ze verspreid omdat ze nog al veel bewegen maken met oefeningen.

 3. Het gaat al lang niet meer om een stom virus maar om sociale banden tussen mensen te breken en iedereen te isoleren tot in de eenzaamheid. Individuelen zijn makkelijker te controleren en te sturen door een titanische overheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in