Coronaregime: Duitsland schaft onschendbaarheid eigen woning af, de politie kan op elk moment elke woning binnenvallen

4
7665

Door de wijziging van de Wet Bescherming tegen Infectie kan de politie praktisch elk huis binnenvallen. Voor het eerst in de Coronapandemie zal de federale regering verregaande bevoegdheden van de deelstaten overnemen om de maatregelen uit te voeren. Dit zal worden geregeld in het kader van een wijziging van de Wet Bescherming tegen Infectie.

Er zijn onder meer nachtelijke uitgaansverboden gepland die door de federale regering zullen worden gehandhaafd. De limiet is een zevendaagse incidentie van 100 per 100.000 inwoners. Bovendien mag een huishouden in de toekomst slechts met één andere persoon per dag bijeenkomen. In totaal mogen er niet meer dan vijf personen tegelijk zijn. Kinderen tot 14 jaar tellen niet mee, meldt Epoch Times.

En als er een vermoeden bestaat dat er mensen van meer dan twee huishoudens in een flat verblijven, kunnen de politie en de veiligheidsdienst de woning binnengaan. Dat verklaarde Steffen Alter, woordvoerder van minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU), tijdens een federale persconferentie vorige week.

Dit betekent dat de opschorting van de onschendbaarheid van de woning niet alleen zal worden toegepast wanneer zogeheten “feestjes” met 10 of 20 personen plaatsvinden, maar ook wanneer er een redelijk vermoeden bestaat dat personen uit meer huishoudens samenkomen.

Tijdens de persconferentie legde Alter uit dat de Wet Bescherming tegen Infectie bepaalde basisrechten beperkt, zoals het recht op lichamelijke integriteit.

Concreet beschreef hij dit aan de hand van een scenario: vóór een afspraak bij de kapper moet men bijvoorbeeld een actuele negatieve test kunnen voorleggen, die niet ouder mag zijn dan 24 uur.

Het Wuhan "lab-lek" verhaal: meer angstporno

“Als je je laat testen, kan dat tot gevolg hebben dat men een teststaafje in je lichaam – neus- of keelholte – penetreert. Daarom is er sprake van een indirecte beperking van het recht op lichamelijke integriteit”, aldus de woordvoerder.

Het recht op onschendbaarheid van de privéwoning wordt ook beperkt door de Wet Bescherming tegen Infectie. In dit verband verklaarde hij:

“Als wij in een wet regelen dat men slechts met een bepaald aantal mensen in het eigen huishouden mag afspreken, kan dit ook worden gecontroleerd door de politie, door de veiligheidsdiensten, indien nodig. Als het nodig is de woning te betreden, worden deze grondrechten aangetast”.

En als de wet in werking treedt, moeten de burgers zich er ook aan houden.

Volledige video: Duitse klokkenluider zegt dat zeven van de 31 verpleeghuisbewoners onmiddellijk stierven na gedwongen Pfizer mRNA injecties

4 REACTIES

  1. Hier wordt letterlijk de oorlog verklaard aan de eigen burgers, dan is het aan de burgers zelf of zij daar aanhouden of er tegen ingaan c.q. zich zelf verdedigen tegen het kwaad. De huidige politiek lapt de grondwet en alle mensenrechten aan hun laars. Waarom moeten dan de burgers aan al die absurde en onmenselijke dictatoriale dwangmaatregelen houden? Want het heeft totaal niets met welke ziekte dan ook te maken, maar enkel op een totale onderwerping om gedwongen euthanasie te plegen door het mRNA vaccin of PCR testen te accepteren. Ieder mens is een autonoom en geen eigendom van wie dan ook, onthoudt het goed, de politiek is enkel vermeent bevoegd, de mens zelf is bevoegd in alles. De politiek is een commercieel bedrijf met vele dochter firma’s zo de politie en het leger ook dochter ondernemingen van de politiek. Dus commerciële bedrijven gaan nu bepalen, hoe de burgers moeten gaan leven, c.q. een einde aan hun leven moeten maken in op dracht van die zelfde Hoofdvesting van het commerciële bedrijf wat zich regering noemt. Omdat het commerciële politieke bedrijf contracten hebben afgesloten die zij nu moeten nakomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here