Volgens gegevens in het nationale ‘Vaccine Adverse Event Reporting System’ stierf een 15-jarige jongen in Colorado aan een hartaanval slechts twee dagen nadat hij het controversiële Pfizer-‘vaccin’ had gekregen, ondanks het feit dat hij geen voorgeschiedenis van allergische reacties had.

De kwestie, die in de database is opgenomen als VAERS ID 1242573, onthult dat de 15-jarige jongen op 18 april 2021 werd “gevaccineerd met Pfizer/Biontech”. Op 19 april 2021 begon bijwerkingen van het vaccin te ondervinden en “overleed op 20 april 2021, 2 dagen na vaccinatie”.

De VAERS-database onthult ook dat hij geen andere ziekten had, geen reeds bestaande aandoeningen, geen bekende allergieën, geen geboorteafwijkingen en geen blijvende handicaps. Hij stierf alleen aan “hartfalen”, precies twee dagen nadat hij het omstreden vaccin had gekregen, bericht Nationalfile.com.

De onthulling komt op een moment dat de mainstream media en het Biden regime herhaaldelijk kritiek hebben geuit op diegenen die suggereren dat gezonde, jonge mensen zouden moeten overwegen het Covid-19 vaccin over te slaan. Joe Rogan maakte deze suggestie bekend tijdens de 23 april aflevering van zijn Joe Rogan Experience podcast, wat een tirade van linkse reacties en kritiek uitlokte.

De wetenschap lijkt het echter eens te zijn met Rogan: gezonde jonge mensen hebben vrijwel geen kans om te sterven aan Covid-19, maar hebben meer kans dan oudere bevolkingsgroepen om ernstige bijwerkingen van het vaccin te ondervinden.

De CEO van Pfizer suggereerde onlangs dat twee doses van het omstreden vaccin misschien niet genoeg zijn. De CEO beweert dat ongeveer zes maanden na de tweede injectie waarschijnlijk een booster-prik nodig zal zijn, en dat daarna jaarlijkse vaccinaties nodig zullen zijn om immuniteit te behouden tegen een ziekte waarvan meer dan 99% van de jonge, gezonde mensen op natuurlijke van kunnen herstellen.

  ZELFMOORDWETENSCHAP: Boston universiteit creëert nieuw chimerisch COVID biowapen met 80% DODELIJKHEID... heeft de mensheid dan NIETS geleerd?

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studie bevestigt: Pfizer-vaccin veroorzaakt neurodegeneratieve ziekten

Vorig artikelMassale mars van links te midden van pandemie geen probleem voor Duitse Coronapolitie en politici
Volgend artikelGrote studie vindt “Overvloed van patiënten opgenomen in het ziekenhuis met Covid-19  binnen zeven dagen na vaccinatie”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  • Waar haal jij uit het bericht dat deze 15 jarige zwaar aan de drugs zat?

   Een verder gezonde jongen van 15 jaar krijgt niet zomaar een hartaanval, zonder medische voorgeschiedenis.
   Dan hadden ze namelijk allang iets gevonden zo als een lekkende hartklep of een andere afwijking.

   Je kan inderdaad dat corona vaccin vergelijken met hert experimenteren met allerlei drugs.
   De 1 houd er een waanzinnige trip aan over, een ander valt er dood bij neer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in