India is ondanks bezwaren van wetenschappers en artsen al in januari begonnen met vaccineren onder het motto: “’s Werelds grootste Covid-19 vaccinatieprogramma”.

Er werden vooraf krachtige waarschuwingen afgegeven omdat het door India ontwikkelde vaccin niet afdoende was getest, bericht Uncutnews.ch.

“Gezondheidsdeskundigen hebben kritiek geuit op het besluit van de Indiase regering om het inheemse vaccin Covid-19, Covaxin, groen licht te geven, terwijl de Indiase regering nog niet eens de gegevens van de derde fase van de proef heeft vrijgegeven”.

Als men nu in Google zoekt naar sterfgevallen door vaccinaties, worden er geen relevante resultaten vermeld. Maar als je duckduckgo.com in het Engels probeert, krijg je al hits op de eerste pagina.

Hier zijn enkele in het Nederlands vertaalde krantenkoppen: klik op de kop om naar het Engelse artikel te gaan:

176 ontvangers overleden in 71 dagen door India’s Covid vaccinatiecampagne, maar geen direct verband gevonden

Coronavirus: 180 sterfgevallen gemeld na vaccinatie in India

Coronavirus: 22 sterfgevallen gemeld na vaccinatie: Ministerie van Volksgezondheid

Moradabad man sterft een dag na ontvangst Covid-vaccin

28-jarige vrouw overlijdt na toediening van Covid-19 vaccin in Andhra Pradesh, autopsierapport wordt verwacht

Negen gezondheidswerkers zijn overleden tijdens de inenting. India moet status van onderzoek in elke zaak bekendmaken

Patiëntenrechtengroeperingen en het Indiase Ministerie van Volksgezondheid liggen met elkaar overhoop over de dood van 23 mensen die het plaatselijk geproduceerde Covid-19-vaccin kregen toegediend

22 sterfgevallen na vaccinatie tegen Covid-19 tot 5 februari

4 sterfgevallen gemeld na Covid-vaccinatie, drie niet gerelateerd aan vaccinatie

180 doden gemeld in India na vaccinatie tot maart, twijfels over gegevens blijven bestaan

11 mensen zijn tot nu toe overleden na Covid-19 vaccinatie. Een aantal gezondheidsdeskundigen heeft daarom een brief geschreven aan het Ministerie van Volksgezondheid van de Unie

etc. … Men zou eindeloos door kunnen gaan met de lijst.

Australische vrouw had vijf epileptische aanvallen, beroerte en 3 hersenoperaties na eerste AstraZeneca, neemt Pfizer als tweede prik

Natuurlijk ontkent de regering een verband tussen de vaccinatie en de sterfgevallen. Maar de burgers in India lijken het daar niet mee eens te zijn.

Het blog Armstrongeconomics.com heeft berichten ontvangen van lezers in India die beweren dat de mensen die sterven degenen zijn die zijn ingeënt. Hij heeft dit niet kunnen verifiëren, maar het schijnt een groeiend probleem te zijn in India. In de Verenigde Staten worden sterfgevallen geregistreerd, zelfs nadat mensen volledig zijn gevaccineerd. Anderen zijn nog steeds positief nadat ze volledig zijn gevaccineerd. Dit geeft alleen maar aanleiding tot diepe bezorgdheid over wat er werkelijk aan de hand is en wat het werkelijke doel is.

De mensen lijken in opstand te komen tegen regeringsleden die vaccinaties en lockdowns opleggen. Ondertussen heeft de CDC in de VS een reisbeperking uit India afgekondigd.

Er zijn video’s opgedoken waarop te zien is hoe de menigte staatsambtenaren aanvalt.

Video’s hiervan hieronder te zien.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccins de schuld? Coronasterftecijfer in India op recordhoogte

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here