Gezien de dalende coronacijfers hebben veel Duitse steden de mondkapjesplicht buitenshuis al opgeheven. Desalniettemin werd het tot het einde met een hardheid afgedwongen die verraste. Bijvoorbeeld vorige week in Gladbeck in Noordrijn-Westfalen. Een voorbijganger filmde een oudere man die door een agent tegen de grond werd geworsteld. Hij stond zonder mondkapje voor een ijssalon. De agent vroeg hem zijn mond en neus te bedekken of weg te gaan, schrijft reitschuster.de.

De politieman worstelde hem vervolgens tegen de grond en drukte hem tegen de stoep. Tijdens de actie valt ook een tafel om. Er wordt een uitroep gehoord, maar die kan niet duidelijk aan de oude man worden toegeschreven. Verschillende voorbijgangers protesteren tegen het politieoptreden. De mondkapjesweigeraar zegt dat hij 77 jaar oud is en lichamelijk gehandicapt. Zijn handen trillen. De politieman is hier niet van onder de indruk, hij blijft de man op de grond duwen. De man zegt dat hij de bevelen van de politieagent niet zal opvolgen. Uit de ooggetuigenopname wordt niet duidelijk wat er daarna gebeurt, het eindigt na een paar minuten. Hier kunt u de video zien, die op social media golven maakt.

Bij navraag van JF bij de verantwoordelijke politie in Recklinghausen verklaarde deze dat de man de mondkapjesplicht in de voetgangerszone had overtreden. Hij had ook geweigerd een mondkapje op te doen. De agenten hadden hem daarop een ontzegging in de voetgangerszone aangezegd. Hij overtrad dit en keerde zonder mondkapje terug naar de voetgangerszone. Daarna kreeg hij een tweede uitwijzing, die hij ook negeerde. De agenten voerden hem vervolgens uit de voetgangerszone en uit het gebied waar mondkapjes verplicht waren. Een uur later werd hij opnieuw zonder mondkapje aangetroffen in de ijssalon, waar de scène plaatsvond die op de video te zien is. De Gladbecker werd naar de verantwoordelijke politiecommissaris gebracht; tegen hem loopt nu een vooronderzoek wegens verzet tegen handhavers, bovendien dreigt hem een boete wegens overtreding van de Coronabeschermingsverordening, aldus de politie volgens JF.

  Gentherapie: Studie ontdekt dat mRNA COVID Vaccins de lever binnendringen en dan het DNA veranderen

Zelfs indien de man herhaaldelijk de voorschriften heeft overtreden, is de vraag of het buitensporig fysiek gebruik hier in overeenstemming is met de evenredigheid. In mijn ogen toont dit aan hoe groot de spanningen vandaag zijn ten gevolge van de Coronamaatregelen, vooral bij de politie. Voorstanders van de Coronamaatregelen, die in Duitsland bijzonder nauwgezet worden uitgevoerd, zullen de politie waarschijnlijk verdedigen en erop wijzen dat zij slechts de wet handhaaft. Maar zelfs in dit geval kan een gevoel voor proportie worden toegepast en hoeven mensen niet zomaar op brute wijze tegen de grond te worden getrokken. De reactie van de voorbijgangers illustreert in mijn ogen het contrast tussen de aanleiding van de operatie en de hardheid ervan.

In de vele maanden van de Coronapandemie heb ik met eigen ogen en op video’s zoveel harde politieoperaties gezien, dat mijn oorspronkelijk zeer, zeer groot vertrouwen in de Duitse politie, die ik altijd massaal verdedigde tegen veinzende beschuldigingen, voorgoed aan het wankelen is gebracht. Zelfs als ik de individuele agenten slechts voorwaardelijk beschuldig. Insiders van de politie hebben mij herhaaldelijk verteld hoe de agenten letterlijk door hun leiding, vooral de politieke, worden opgehitst tegen mensen die een andere mening hebben in Corona. Helaas.

Frontnieuws heeft inmiddels een hele reeks verzameld over het “prijzenswaardige” gedrag van de uitvoerende macht ten opzichte van kritische gezagsgetrouwe burgers. Hier te zien:

  Gezondheidsautoriteit medische onderzoekers verdoezelen data over 82% miskramen bij mRNA gevaccineerde vrouwen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Politieagent: “Ik heb weinig hoop dat het ooit weer goed komt”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBewijs dat de COVID-19 vaccins kinderen doden
Volgend artikelWHO-functionaris: mondkapjesplicht en sociale afstand moeten voor onbepaalde tijd blijven bestaan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Hoe erg ook, het bewijst hoe in en in rot het systeem geworden is. En dan durven ze te beweren dat ze er voor kunnen zorgen dat alles “goed” zal komen.
  De duitsers menen net als in de 30er en 40er jaren in de vorige eeuw dat ze een voorbeeld functie hebben, waar weet ik niet? Maar het lijkt al steeds meer naar het model van de ddr.
  Een zelfbenoemde elite die niet weet hoe ze elkaars re… moeten likken om aan de macht te blijven en slaven, die ze onderdanen noemen. De “stasi” is door het optuigen van allerlei kliklijnen volop on opbouw.
  Inderdaad door flink angst te zaaien geprobeerd dat rotte systeem overeind te houden.

  • Die voorbeeldfunctie hebben ze richting de nazi’s die ontsnapt zijn en nou als cabal in zijn ivoren toren zit.

 2. Ik zie toch een andere man er bij verschijnen zonder mondkapje.
  Die staat dan net op de grens buiten de voetgangers zone.
  Maar wat een lul van een agentje, meteen een oude man tegen de vloer werken.
  Grote kerel ben je dan hoor.

 3. Ik kan mij sinds de acties van de corona politie goed voorstellen dat burgers in de VS ‘defund the police’ zeggen/roepen. Zal in de EU ook gaan gebeuren.

 4. Lijkt me dat betreffende agent ook prima transporten kan begeleiden en dat razzia’s houden. Wat ik me afvraag : als er een vette Hassan had gestaan, had die agent dan ook “ingegrepen”…dit is een retorische vraag.

  Ik heb enkel jaren geleden getuige mogen zijn van twee oudere agenten in Kaldenkirchen die toekeken hoe een bejaard Duits echtpaar door drie gasten van Merkel werden geschoffeerd met o.a. Hals doorsnij bewegingen. De agenten bleven in hun veilige wagentje en vertrokken in stilte, het echtpaar achterlatend in een zekere staat van ontreddering. En dan moet je zelf toekijken zonder iets te kunnen doen, met kinderen op de achterbank. Ik had die zandnegers het liefst ter plekken hun 82 maagden bezorgd….
  De politie daar, als ze me ooit stoppen om mij de les te lezen is er minimaal een zijn ogen en ballen kwijt.
  Een uniform staat niet voor orde en gezag maar voor volgzaamheid en blinde gehoorzaamheid. Zowel in Duitsland als elders. En dat is de trieste positie van onze beste vriend wanneer je de toelatingseisen steeds verder laat dalen…handhaving is niets anders dan onderdrukking, waarbij de burger per definitie de vijand is. En met die instelling spreken commisarissen overal hun knokploeg/personeel ook toe.

  Wie niet blind volgt of nog zelfstandig kan denken en het verschil weet tussen opdracht en grondwet en burgerrechten is een “rotte appel” binnen het korps…..

  De aftakeling begint bijna altijd van binnenuit.

  Leiding geven is echt een vak apart….

  Hoe is het trouwens met dat arrestatie team afgelopen dat in Arnhem vorig jaar februari gedurende 20 minuten een vastgebonden hond taserde en aan gort schopte….nooit meer iets van gehoord….
  ….of die aannemer uit Cuijk die met een paar man iemand op de kermis wezenloos schopte en sloeg en waarbij het slachtoffer na jaren nog revalideerd en waar geen vervolging aan te pas komt omdat er zwaarwegende staatsbelangen spelen….had de aannemer een hok gebouwd voor ontvoerde kindertjes bij een minister thuis misschien? En de pers zwijgt.

  We leven in een smerige dictatuur en rechten zijn slechts recht als je geld genoeg hebt…ik heb nog wel een paar voorbeelden…..ook aannemers die even een hoofd voor een voetbal aanzagen….groot in de krant en op het nieuws geweest…..slachtoffer breinpap…..nooit geen zaak geworden trouwens….in stilte verdwenen van de rol….en de bouwer bouwde en voetbalde verder…of de rijke vader en zoon die een meisje dood reden en stellen dat ze niet op de weg had moeten zijn omdat hun wilden racen….lopen straks weer los. Correctie, scheuren er straks weer op los. Morgen uw kind die een hindernis was in een race van uitverkorenen?…wat te denken van de commissaris die vond dat benzinedieven het best met een file konden worden gestopt….wat ook prima lukte, enkel de achterste in de file was gehakt…het zou je vader of man maar zijn….o ja, die file creëeren om de dieven te stoppen mocht volgens de rechter….een levend schild gebruiken is dus legaal….wat een geweldig land is dit toch….

  Verdomme, ik stop ermee. Gerechtigheid komt slechts van eigen hand en is het best in stilte en eenzaamheid uitgedeeld. Alles komt in balans….alleen moet die weegschaal soms wat hulp hebben….

  Ik schaam me kamerbreed voor wat dit land is geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in