Op de videoclip is te zien hoe een jonge vrouw, die op zondagmiddag 23 mei op straat door drie Berlijnse politieagenten in gevechtstenue wordt aangevallen, door hen op brute wijze wordt weggedragen en intussen met rake vuistklappen wordt geslagen. Door de kracht van de vuistslag glijdt het lichaam met het gezicht naar beneden en valt op de grond. Dit zijn de scènes die Merkel wil zien, bericht kenfm.de.

Backup:

Op Pinksterzaterdag 2021 verwondde de 33ste Berlijnse oproerpolitie, die zich al lang heeft geopenbaard als een hooligan-knokploeg, een vrouw door haar tegen de grond te slaan en met haar hoofd op het asfalt te slaan. Daarna strompelden de agenten als dronken plunderaars doelloos door de straat. De eerste hulp en verzorging moesten door de Democratiebeweging overgenomen worden.

Dit is niet de eerste keer dat het Corona-regime zijn toevlucht neemt tot levensgevaarlijk geweld, vooral tegen vrouwen: de gedocumenteerde mishandeling van een zwangere vrouw door de Berlijnse politie op 29 augustus 2020 op de Straße des 17 Juni is helaas al wereldberoemd. Niet vergeten en niet vergeven: de waterkanonnen bij de Brandenburger Tor toen de Machtigingswet in november 2020 werd aangenomen. Het regime zit in een neerwaartse spiraal die eerst met elke maatstaf van beschaving brak, en nu geen einde lijkt te kennen.

De redacteur van het weekblad Demokratischer Widerstand, professor Giorgio Agamben, merkte onlangs nog op: “op een dag zal deze periode ons voorkomen als waarschijnlijk een van de meest schandelijke in de geschiedenis, en degenen die het land leidden en bestuurden als onverantwoordelijke figuren zonder scrupules die los van enig ethisch kader handelden”.

Frontnieuws heeft inmiddels een hele reeks verzameld over het “prijzenswaardige” gedrag van de uitvoerende macht ten opzichte van kritische gezagsgetrouwe burgers. Hier te zien:

Coronaregime: Duitsland schaft onschendbaarheid eigen woning af, de politie kan op elk moment elke woning binnenvallenVolg Frontnieuws op Telegram

  Nieuwe studie bewijst dat de Coronabeperkingen gebaseerd zijn op psychologische manipulatie in plaats van wetenschap
Vorig artikelVóór het COVID-vaccin was haar zoon een gezonde atleet – nu kan hij “amper lopen”, zegt zijn moeder
Volgend artikel“Killer-vaccin” – Canadese militair beschuldigd van muiterij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  • Dit kan je alleen met een enorme overmacht aan mensen aanpakken, niet in je eentje met een zakmesje.
   Maar iets bij je dragen is nooit onverstandig in deze tijd waar 12 jarige met machetes rond lopen, ik ga ook niet meer zonder iets mijn deur uit.
   Maar niet om je ter plaatsen te kunnen verdedigen tegen een agent, ik raad het je niet aan.

 1. Ik weet de achtergrond niet, maar die hoef ik ook niet te weten.
  Grote kans dat deze vrouw hoe dan ook in haar Recht stond.

  Alle agenten op de wereld die meewerken aan de plandemie mogen blij zijn dat vele echte coronamaatregelen-tegenstanders ook vaak net die mensen zijn die in deze wereld een eerlijke en liefdevolle utopie voor iedereen op deze wereld willen zien.

  Dit soort mensen oppakken en wegwerken zal heel nadelig uitpakken voor hun eigen levens en voor de levens van hun nageslachten.

 2. Getrained door hun vader, die een cariere had bij de SS, zo het lijkt.
  Of direct door de Stasi, met de complimenten van Adolfina Merkel?

  Lijkt er verdacht veel op.
  Wapen kopen.

 3. Op Pinksterzaterdag 2021 verwondde de 33ste Berlijnse oproerpolitie

  33 en de Vrijmetselarij
  In de Vrijmetselarij is de 33e graad de hoogste orde van de Schotse Ritus. De Schotse Ritus werd binnen de Vrijmetselarij in 1801 opgericht, met de vorming van de Mother Supreme Council in Charleston, South Carolina. Charleston was de geboorteplaats van de Schotse Ritus en lag slechts 15 mijl ten zuiden van de 33e graad. Dit is niet toevallig, omdat veel historische gebeurtenissen rond de 33e breedtegraad hebben plaatsgevonden.

  De 33e graad Vrijmetselaars zijn de ontvangers. Met andere woorden, de drieëndertigers brengen een wereldwijde religie terug uit de Zep Tepi. De term Zep Tepi refereert naar de ‘Eerste Tijd’, een tijdperk uit een ver verleden, ver voor het oude Egypte. Zep Tepi verwijst naar de Gouden Eeuw, een antieke, gewelddadige en immorele wereld, die zich voor de grote zondvloed had ontwikkeld. Het is dit tijdperk met hun wereldwijde religie (Satanisme) die men door middel van de New Age en globalisme opnieuw probeert te herstellen. Een nieuwe Gouden Eeuw onder aanvoering van de Illuminati. De Illuminati zien zichzelf daarbij als de verlichte mensen met de verborgen kennis. Net zoals de temperatuur in Fahrenheit, waarbij 32°F het vriespunt is en het vanaf 33° F begint te dooien.

  Een andere organisatie, waarvan sommigen beweren dat deze satanische banden met de Illuminati heeft, is de Verenigde Naties. Ook bij de VN zien we het nummer 33 terug. Als je de vlag van de VN bekijkt, zie je dat de wereld in 33 secties opgedeeld is, omringd door olijftakken. Toeval of heeft het een diepere betekenis? Als het geen toeval is, orkestreren de huidige machthebbers belangrijke gebeurtenissen en organisaties zodanig dat ze samenvallen met specifieke nummers die in esoterische kringen als invloedrijk, krachtig en magisch worden beschouwd.

 4. Voorbeelden van het nummer 33 bij historische gebeurtenissen
  Koningin Beatrix zat 33 jaar op de troon, waarna zij op 30 april 2013 afstand nam en het stokje overgaf aan haar zoon.
  President John F. Kennedy was vermoord op 22 November, de 11e maand, de 22e dag rond de 33e breedtegraad op Dealey Plaza in Texas. Daarmee krijg je de cijferreeks: 11, 22, 33.
  De zogenaamde zelfmoord van Adolf Hitler vond volgens de officiële lezing plaats op 30 april in 1945. Op de 30e dag van de maand om 3:30 uur. Daarmee krijg je de cijferreeks 333, volgens ingewijden een occult getal waarmee men een snelle doorgang in de reïncarnatiecyclus verkrijgt en men kan terugkeren als de echte historische Antichrist.

  33ste priem * Corona = 33 * Federaal = 33 * Metselwerk = 33 * Geheimhouding = 33 * Orde = 33

 5. Door de klap hersenschade fingeren, rechtzaak dus uitvinden wie die eikel is en vervolgens zijn leven ondragelijk te maken.
  Echt niet zo moeilijk hoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in