Een maand geleden was YouTuber Timo Sievert (39) allesbehalve kritisch over de nieuwe vaccinaties tegen het Coronavirus. Begin februari waren hij en een collega – beiden zijn paramedici – een van de eersten die werden ingeënt. Daarna maakte hij een video waarin hij de critici van de Covid-19 vaccinatie bespotte. Nu heeft hij vaccinschade en heeft hij zijn excuses aangeboden aan de vaccinatie-sceptici en Attila Hildmann bedankt.

Timo Sievert was al enkele jaren in het kielzog van een “Sat1”-reportage opgevallen als de “luidste brandweerman van Duitsland“. Hij laat ook graag zijn gezicht zien op het internet en heeft maar liefst 72.000 abonnees op YouTube met de gebruikersnaam “Der Sievi”. Maar “Der Sievi” is niet alleen brandweerman, hij is ook al 17 jaar paramedicus, bericht Wochenblick. Als zodanig was hij een van de eersten die op 10 februari in Hamburg met het vaccin van AstraZeneca werd geïnjecteerd in het kader van het “ambulance-vaccin-offensief”. Nu lijdt hij onder de verschrikkelijke gevolgen.

Rechterzijde verlamd

“Dit kan niet waar zijn!” dacht “Der Sievi” bij zichzelf de volgende ochtend na de inenting. Toen hij na de eerste nacht na de vaccinatie wakker werd, merkte hij dat de rechterkant van zijn lichaam totaal gevoelloos was. Hij voelde de gevoelloosheid vooral op zijn tong en rechterbeen. Toen hij opstond, merkte hij het: hij kan de rechterkant van zijn lichaam niet meer goed bewegen, het hangt slap naar beneden. Bovendien werd hij geplaagd door rugpijn in de borststreek. Verdomme! Nu had Sievert daadwerkelijk een vaccinatieschade, zoals de artsen hem later ook moesten bevestigen.

  Uw regering probeert u te doden en de planeet te ontvolken: Officiële regeringsrapporten, vertrouwelijke Pfizer documenten en de kosten van levensonderhoud crisis bewijzen het

Wilde er over zwijgen – fans merkten de verlamming

Eerst wist hij niet goed hoe hij er nu mee om moest gaan. “Dat krijg je er nu van met je ondoordachte gespot”, wierp zijn vrouw hem voor de voeten, beschrijft de 39-jarige in een van zijn laatste video’s. “Der Sievi” heeft opnieuw een video gemaakt, dit keer over een voetbalwedstrijd. Sievert hoopte nog steeds dat hij ongemerkt van de negatieve gevolgen van zijn vaccinatie af zou komen. Maar zijn fans merkten op: “Waarom hangt de rechterkant van zijn lichaam zo slap naar beneden?”. Sinds de vaccinatie staat zijn mond ook een beetje scheef, en kan hij zijn rechterarm niet goed meer bewegen. Daarom besloot Sievert uiteindelijk de stap te nemen en zijn fans voor te lichten over zijn aandoening. Later verontschuldigde hij zich zelfs tegenover de Covid-19 vaccinatiesceptici en de uitgesproken vaccinatiecriticus Attila Hildmann.

De laatste voelde zich door Sievert’s tragische lot bevestigd – bitter voor de paramedicus. Hij kreeg ook talloze boze opmerkingen, deels onder de gordel. Het onderwerp polariseert immers als geen ander, en zijn eerdere arrogantie tegenover de sceptici van het Covid-19 vaccin heeft ook veel haat gezaaid op het web. Maar Sievert toont grootsheid en geeft toe dat hij fout zat en lijdt nu onder de gevolgen. Toch probeert hij vertrouwen te houden en hoopt dat alles snel weer goed komt.

“Der Sievi” praat over de negatieve gevolgen van zijn inenting:

Sievert eist nu van Attila Hildmann, tegen wie in Duitsland een arrestatiebevel loopt op verdenking van opruiing van het volk, hetzelfde te doen en ook inzicht te tonen. Hij moet zichzelf aangeven bij de autoriteiten en zich afvragen of hij ook iets verkeerds heeft gedaan. Sievert raadt nu hulpverleners en degenen die gevaccineerd moeten worden aan zich goed te informeren, vooral over contra-indicaties. Sievert zelf had echter noch reeds bestaande aandoeningen, noch andere gronden voor uitsluiting.

  De naderende storm

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Merkel laat definitief haar masker vallen: represailles voor vaccinatieweigeraars aangekondigd op Duitse tv

Vorig artikelZes doden na Covid-19 vaccinatie in Duits bejaardentehuis: districtsbestuur verzet zich tegen autopsie
Volgend artikelKijk: overheidspropaganda-video voor mondkapjes loopt spaak – burgers zijn het zat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Nu verontschuldigt deze linkse aandachtzoeker zich en morgen, hakt hij terug los op de antivaxxers.
  Afvoeren deze randdebiel, geef hem vlug zijn tweede dosis.
  Verwar een grote smoel niet met een groot verstand.
  Zou beter eens vragen aan zijn “volgelingen” of er iemand al verifieerbaar bewijs heeft van het bestaan van het virus, dmv genetische code, foto of isolaat ?, of valt zijn slachtofferbeeld dan in duigen, als er geen antwoord komt ?

  • Juiste opmerking alleen jammer dat al die personen die zich afgeven op anti vaxxers en het koppie hebben neergelegd even in de ogen te kijken en vragen hoe ze er dan over denken

 2. Ach ach. Vind dit toch zielig. Ik respecteer alle mensen die er intellectueel met een gestrekt been in gaan. Ik ben zelf niet geheel activax, ik vertrouw deze vax gewoon niet. Ik begrijp mensen die voor zijn/waren. Want de meeste denken echt dat het helpt dus waarom niet volle bak er op knallen? Toegeven, linkse mensen gebruiken veel te snel het nucleaire arsenaal en verschroeide aarde tactiek al wanneer ze ook maar een vermoeden hebben van rechtse ideologie in hun omgeving, maar dat terzijde. Rechts wordt ook steeds harder. Misschien uitgelokt, maar dan nog. Ik verlaag me niet tot het doodwensen van deze peer. Laat hem nu maar wat mensen waarschuwen. Er is geen silver bullet voor deze impasse. We moeten er samen uitkomen. Ik hoop voor hem dat het een tijdelijke verlamming is veroorzaakt door stress en dat het wegtrekt. Niemand verdient dit, echt werkelijk niemand. Gerechtigheid dient geserveerd te worden aan diegene die moedwillig de mensheid kwaad doen. Domheid, hoe schadelijk dan ook, is géén kwaadaardigheid zoals van diegene die wél de kennis hebben.

  • Ik heb net even te vaak gehoord dat ze er niks aan konden doen omdat ze het niet wisten.
   Vooral onder de wanbetalers is dit niet ongebruikelijk.
   En als ze werkelijk zo dom waren dan hadden ze allemaal wel op een achterlijke schooltje gezetten voor mensen die kansloos zijn geboren, wegens en laag IQ.
   Maar daar is maar zelden sprake van die nu ineens vreselijke spijt hebben omdat ze het niet wisten.

   • Ja dat is misschien zo en velen maken misbruik. Anderzijds is het wel zo dat velen gewoon echt dom zijn. Het argument van dat schooltje gaat niet op, sterker nog, hoe hoger opgeleid hoe dieper de doctrine meestal zit. Veel kunnen onthouden is niet hetzelfde als logisch kunnen redeneren. Kennis is niet hetzelfde als intelligentie. Enfin, je zult dit vast wel weten. Bottemline is gewoon dat ik zie dat veel mensen elkaar kapot wensen en juist dat is ook onderdeel van de doctrine. Ik span mij dus extra in om dat tegen te gaan. Ik kijk net even wat video’s van hem en hij lijkt aardig hersteld, heeft toch een lans gebroken voor de vrijheid van meningsuiting en heeft wat stof doen opwaaien. Dat is in mijn ogen een beter dan wanneer hij dood was neergevallen, hoezeer dit soort lui de linkse mokerslag ook misbruiken

 3. Ik ben zeker ervan dat dit weer een afleiding gesprek was als je zeg ik heb dat en dan weer dit en op het einde van zijn gesprek nam hij zo goed als alles terug ik ben nu nog verder van huis volgens mij verzwijgt hij veel uit angst voorde moordenaars, dan zeg ik het maar neem die troep niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in