Een maand geleden was YouTuber Timo Sievert (39) allesbehalve kritisch over de nieuwe vaccinaties tegen het Coronavirus. Begin februari waren hij en een collega – beiden zijn paramedici – een van de eersten die werden ingeënt. Daarna maakte hij een video waarin hij de critici van de Covid-19 vaccinatie bespotte. Nu heeft hij vaccinschade en heeft hij zijn excuses aangeboden aan de vaccinatie-sceptici en Attila Hildmann bedankt.

Timo Sievert was al enkele jaren in het kielzog van een “Sat1”-reportage opgevallen als de “luidste brandweerman van Duitsland“. Hij laat ook graag zijn gezicht zien op het internet en heeft maar liefst 72.000 abonnees op YouTube met de gebruikersnaam “Der Sievi”. Maar “Der Sievi” is niet alleen brandweerman, hij is ook al 17 jaar paramedicus, bericht Wochenblick. Als zodanig was hij een van de eersten die op 10 februari in Hamburg met het vaccin van AstraZeneca werd geïnjecteerd in het kader van het “ambulance-vaccin-offensief”. Nu lijdt hij onder de verschrikkelijke gevolgen.

Rechterzijde verlamd

“Dit kan niet waar zijn!” dacht “Der Sievi” bij zichzelf de volgende ochtend na de inenting. Toen hij na de eerste nacht na de vaccinatie wakker werd, merkte hij dat de rechterkant van zijn lichaam totaal gevoelloos was. Hij voelde de gevoelloosheid vooral op zijn tong en rechterbeen. Toen hij opstond, merkte hij het: hij kan de rechterkant van zijn lichaam niet meer goed bewegen, het hangt slap naar beneden. Bovendien werd hij geplaagd door rugpijn in de borststreek. Verdomme! Nu had Sievert daadwerkelijk een vaccinatieschade, zoals de artsen hem later ook moesten bevestigen.

Britse artsen sturen open brief waarin ze hun ernstige bezorgdheid uiten over het voorstel om kinderen COVID-19 vaccin te geven - "onverantwoordelijk, onethisch, onnodig"

Wilde er over zwijgen – fans merkten de verlamming

Eerst wist hij niet goed hoe hij er nu mee om moest gaan. “Dat krijg je er nu van met je ondoordachte gespot”, wierp zijn vrouw hem voor de voeten, beschrijft de 39-jarige in een van zijn laatste video’s. “Der Sievi” heeft opnieuw een video gemaakt, dit keer over een voetbalwedstrijd. Sievert hoopte nog steeds dat hij ongemerkt van de negatieve gevolgen van zijn vaccinatie af zou komen. Maar zijn fans merkten op: “Waarom hangt de rechterkant van zijn lichaam zo slap naar beneden?”. Sinds de vaccinatie staat zijn mond ook een beetje scheef, en kan hij zijn rechterarm niet goed meer bewegen. Daarom besloot Sievert uiteindelijk de stap te nemen en zijn fans voor te lichten over zijn aandoening. Later verontschuldigde hij zich zelfs tegenover de Covid-19 vaccinatiesceptici en de uitgesproken vaccinatiecriticus Attila Hildmann.

De laatste voelde zich door Sievert’s tragische lot bevestigd – bitter voor de paramedicus. Hij kreeg ook talloze boze opmerkingen, deels onder de gordel. Het onderwerp polariseert immers als geen ander, en zijn eerdere arrogantie tegenover de sceptici van het Covid-19 vaccin heeft ook veel haat gezaaid op het web. Maar Sievert toont grootsheid en geeft toe dat hij fout zat en lijdt nu onder de gevolgen. Toch probeert hij vertrouwen te houden en hoopt dat alles snel weer goed komt.

“Der Sievi” praat over de negatieve gevolgen van zijn inenting:

Sievert eist nu van Attila Hildmann, tegen wie in Duitsland een arrestatiebevel loopt op verdenking van opruiing van het volk, hetzelfde te doen en ook inzicht te tonen. Hij moet zichzelf aangeven bij de autoriteiten en zich afvragen of hij ook iets verkeerds heeft gedaan. Sievert raadt nu hulpverleners en degenen die gevaccineerd moeten worden aan zich goed te informeren, vooral over contra-indicaties. Sievert zelf had echter noch reeds bestaande aandoeningen, noch andere gronden voor uitsluiting.

Moderna COVID VACCIN ingrediënt: VERGIF "SM-102 - Niet voor Menselijk of Veterinair gebruik"

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Merkel laat definitief haar masker vallen: represailles voor vaccinatieweigeraars aangekondigd op Duitse tv

1 REACTIE

  1. Nu verontschuldigt deze linkse aandachtzoeker zich en morgen, hakt hij terug los op de antivaxxers.
    Afvoeren deze randdebiel, geef hem vlug zijn tweede dosis.
    Verwar een grote smoel niet met een groot verstand.
    Zou beter eens vragen aan zijn “volgelingen” of er iemand al verifieerbaar bewijs heeft van het bestaan van het virus, dmv genetische code, foto of isolaat ?, of valt zijn slachtofferbeeld dan in duigen, als er geen antwoord komt ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here