WHO-functionaris: mondkapjesplicht en sociale afstand moeten voor onbepaalde tijd blijven bestaan

Omdat er altijd nieuwe varianten van COVID zullen zijn.

10

Een topambtenaar van de WHO zegt dat mondkapjesmandaten en sociale afstand voor onbepaalde tijd moeten doorgaan om bescherming te bieden tegen nieuwe varianten van COVID-19, bericht summit.news.

De opmerkingen werden gemaakt op Sky News door de speciale vertegenwoordiger van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) voor Covid. Dr David Nabarro.

Nabarro suggereerde dat er een lange lijst van mutaties van de Indiase variant zou zijn die in sommige gevallen de door vaccins geboden bescherming zouden ontlopen.

“We gaan van delta naar lambda en dan naar de andere Griekse letters, dat is onvermijdelijk, en sommige van die varianten zullen problematisch zijn.

Ik zeg in wezen dat er meer varianten zullen komen. Dat hoort bij het leven, we moeten ze snel aanpakken, we moeten snel handelen als we ze op een bepaalde plek zien, we moeten variantenbeheer inbouwen in wat wij onze covid-ready-strategie noemen, en dat zal in de nabije toekomst het patroon zijn”, zei hij.

Volgens Nabarro moeten mondkapjesmandaten en sociale afstand “als onderdeel van onze verdediging” tegen COVID in de nabije toekomst van kracht blijven, vooral in regio’s met hoge infectiecijfers.

Op 19 juli zal Engeland alle voorschriften voor mondkapjes laten vallen, nadat was gebleken dat ze een enorme negatieve impact op bedrijven hadden en de economie miljarden kostten.

  Vaccins in je salade? Wetenschappers kweken met mRNA-vaccin gevulde gewassen om injecties te vervangen

Verscheidene regeringsadviseurs hebben erop aangedrongen de coronamaatregelen voor altijd te handhaven, niet alleen ter bescherming tegen COVID, maar ook ter bestrijding van influenza.

Voormalig lid van de Communistische Partij en SAGE-adviseur Susan Michie zei eerder deze maand dat maskermandaten en sociale afstand “voor altijd” moeten blijven bestaan en dat de mensen zich dergelijk gedrag eigen moeten maken, net zoals ze dat eerder hebben gedaan met het dragen van veiligheidsgordels.

Adviseur van de Britse regering zegt dat de mondkapjesmandaten “voor altijd” moeten blijven


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studie: RNA-vaccins kunnen op lange termijn neurodegeneratieve aandoeningen veroorzaken en “veel meer kwaad dan goed” doenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGeen mondkapje: Coronapolitie worstelt 77-jarige invalide man tegen de grond
Volgend artikelHet geheim van de verloren vluchtverkeersleider
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Wat een ongeloofelijke nonsens, deze zogenaamde “varianten”, en so what een fukkin variant, varianten zijn er al duizenden jaren, griep dood de zwakke, dat is de natuur, en nu mensen schrik aan jagen en je zakken vullen aan vaccins van geld van belasting betaler, tering gajes is het, niets anders

 2. Als ik de ongetwijfeld door leugens en een heel smerig plan aangestuurde quasi-opinie van deze waarschijnlijk zeer goed verdienende ambtenaar beschouw denk ik dat er voor het einde van de mensheid nog veel te verdienen is aan deze nep-ziekte.

 3. En hordes mensen die al die onzin geloven en zich braaf laten muilkorven en platspuiten. Kijk allemaal maar, ik doe met niks mee. T*fusvolk.

 4. Al die microbiologen en ander geleerd personeel, nu zijn ze ineens belangrijk dus hun motivatie is zo lang mogelijk belangrijk te zijn, zelfs in de zeepbel die men pandemie noemt.

  Door met cijfers te goochelen en de criteria om ziek te zijn zo absurd mogelijk te maken is er voldaan aan de normen om een pandemie uit te roepen. Toegegeven, er is verdomd veel moeite gedaan om dat streefcijfer te behalen….persoonlijk vind ik het prima, lekker rustig op straat met de lockdown, mijn beeld word niet bevuild door mislams en ander gajus en die spuiten waar je dood van gaat is ook goed. Teveel klootzakken op deze wereld, dus als het zo kan worden geruimd….

  Ik vraag me alleen af hoe dat nou zot met die “ elite”, die zichzelf tot wereldmacht wil verheffen. Als ik de koppen zie van Verhofstad, Sargentini, Timmermans, Verbalen, Junckers en Macron en men benoemd die als elite dan “lopen de tranen m’n gulp uit..” ..( vrij naar mijn favoriete sgt. maj de bakker, 1.60cm en taaier dan een pakje Kretek in teerlap.)

  Wat is dat een berg inteelt in Brussel, elite m’n reet, het is de stront van het menselijk ras waarop wij als soort worden beoordeeld door de rest van de wereld….

  Shit, Pandemie, we mochten het willen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in