Bewijs dat de COVID-19 vaccins kinderen doden

2
© Freepik

De autoriteiten in het Verenigd Koninkrijk beraden zich momenteel over de vraag of de COVID-19 vaccins al dan niet moeten worden aanbevolen voor kinderen tussen 12 en 15 jaar. De Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) heeft ze al veilig geacht voor kinderen en nu is het aan het The Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) om hun aanbeveling voor te leggen aan de Britse regering, die er wanhopig op aandringt dat iedere man, vrouw en kind de COVID-19 vaccinatie krijgt, bericht dailyexpose.co.uk.

Het is voor iedereen een raadsel hoe de MHRA tot de conclusie is gekomen dat de mRNA-prik van Pfizer veilig is voor gebruik bij kinderen, wanneer men bedenkt dat 80% van de kinderen die aan de korte proef van twee maanden hebben deelgenomen, een bijwerking van de Pfizer-prik hebben gekregen, variërend van licht tot zeer ernstig.

Pfizer-studie: 79% van de gevaccineerde kinderen ouder dan 12 jaar kreeg bijwerkingen

Misschien money talks? Vooral als het komt van een zekere meneer Bill Gates die in 2017 een subsidie van 1.200.000 euro aan de MHRA gaf. Hetzelfde geld heeft er ook voor gezorgd dat de FDA in de Verenigde Staten toestemming heeft gegeven voor noodgevallen om de Pfizer-vaccinatie toe te dienen aan kinderen van 12 tot 15 jaar, en helaas beginnen we nu de ernstige gevolgen van deze beslissing te zien.

Gevolgen die zowel tragisch als volkomen onnodig zijn. Deze nieuwe “vaccins” worden op zijn vroegst nog tot 2023 getest, dit betekent dat ze experimenteel zijn. Dit is precies de reden waarom ze alleen een goedkeuring voor noodgevallen hebben gekregen. Er is geen sprake van een noodsituatie als het gaat om kinderen en de vermeende ziekte COVID-19, geen enkel kind is gestorven aan Covid-19, en zij lijden ook niet aan ernstige ziekteverloop.

  Pro-Vaxxer verbijsterd als expert bewijs levert voor verband tussen Covid-injecties en plotselinge sterfgevallen

Kunnen de Britse autoriteiten niet leren van de fouten die in de Verenigde Staten zijn gemaakt en die hebben geleid tot de dood van talloze kinderen?

Een 16-jarig meisje kreeg het Pfizer-vaccin op 19 maart 2021. Negen dagen later kreeg hetzelfde meisje thuis een hartstilstand. Op 30 maart 2021 was zij helaas overleden.

Een 17-jarig meisje kreeg acht dagen nadat zij het Pfizer-vaccin had gekregen ademhalingsmoeilijkheden en pijn op de borst.  Vervolgens kreeg zij een hartstilstand en overleed helaas.

Een 15-jarig meisje kreeg vier dagen na de inenting met Moderna mRNA een hartstilstand en belandde op de intensive care. Ook zij overleed helaas.

Een vijf maanden oude baby die borstvoeding kreeg, ontwikkelde één dag nadat zijn moeder de Pfizer-prik had gekregen uitslag. Binnen 24 uur was hij ontroostbaar, weigerde hij te eten en kreeg hij koorts. Medisch onderzoek wees uit dat de baby verhoogde leverenzymen had. De baby werd opgenomen in het ziekenhuis, maar zijn toestand verslechterde en hij kreeg de diagnose trombotische trombocytopenische purpura (TTP), een zeldzame bloedziekte.

Bij TTP vormen zich bloedstolsels in kleine bloedvaten in het hele lichaam. De stolsels kunnen de toevoer van zuurstofrijk bloed naar de organen van het lichaam, zoals de hersenen, de nieren en het hart, beperken of blokkeren.

Helaas overleed de baby slechts twee dagen later.

Een 16-jarige jongen kreeg het Pfizer-vaccin en kreeg twee dagen na de tweede dosis hoofdpijn en een maag die van streek was. Helaas werd de jongen de volgende dag dood in bed aangetroffen.

Een vijftienjarig meisje kreeg op 6 juni 2021 haar tweede dosis van de Pfizer-vaccinatie. Helaas overleed zij zonder aanleiding plotseling een dag later.

  Allemachtig... het begint! De kat is uit de zak!

Een 15-jarige jongen overleed door een onverklaarbare reden drieëntwintig dagen na het krijgen van de Pfizer-prik.

Een 15-jarig meisje kreeg haar tweede dosis van het Moderna-vaccin, kreeg vervolgens een hartstilstand en overleed op tragische wijze.

Een één jaar oude baby kreeg de Moderna-vaccinatie. De prik veroorzaakte een verhoging van zijn lichaamstemperatuur, waardoor hij een toeval kreeg. Het gevolg? De één jaar oude baby overleed.

Een andere 15-jarige jongen kreeg de Pfizer mRNA-prik. Een dag later kreeg hij hartfalen en overleed helaas.

Al deze onnodige sterfgevallen zijn officieel geregistreerd in het US Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), en kunnen hier worden bekeken door te zoeken op de VAERS ID-nummer.

Van de COVID-19 vaccins is niet bewezen dat zij voorkomen dat mensen COVID-19 oplopen, en evenmin is bewezen dat zij voorkomen dat mensen COVID-19 verspreiden. Het enige wat ze beweren te doen is het verminderen van ernstig ziekteverloop indien geïnfecteerd met COVID-19, maar we kunnen hier nog steeds niet eens zeker van zijn door het feit dat het aantal vermeende sterfgevallen in hetzelfde tempo is gedaald als vorig jaar toen er nog geen wonderbaarlijke vaccins waren, hebben de regering en haar wetenschappers ooit gehoord van seizoensgebondenheid?

Zelfs de resultaten van de korte proeven zijn discutabel. Op geen enkel moment werd een van de deelnemers aan de proeven aan het levende virus blootgesteld, hoe zou dat ook kunnen? Het SARS-CoV-2-virus is nooit geïsoleerd; in plaats daarvan hebben de wetenschappers alleen een computermodel van wat zij denken dat het virus is. In plaats daarvan werden de deelnemers gecontroleerd na hun dagelijkse bezigheden en vervolgens getest om na te gaan of zij COVID-19 hadden opgelopen.

  Nieuwste laatste resultaat van COVID-19 vaccinatie? De mysterieuze neerwaartse spiraal (Video's)

De Wereldgezondheidsorganisatie stelt ook duidelijk COVID-19 advies voor het publiek op hun webpagina: Getting vaccinated dat –

“Er is nog niet genoeg bewijs voor het gebruik van vaccins tegen COVID-19 bij kinderen om aanbevelingen te doen om kinderen tegen COVID-19 te laten vaccineren. Kinderen en adolescenten hebben de neiging mildere ziekteverschijnselen te vertonen in vergelijking met volwassenen. Kinderen moeten echter de aanbevolen kindervaccins blijven krijgen”.

Als de Britse gezondheidsminister Matt Hancock zijn zin krijgt en de injecties aan kinderen worden toegediend, zal hij nog meer bloed aan zijn handen hebben dan hij het afgelopen jaar al heeft verzameld.

Eerst kwam Hancock voor de ouderen, en ik heb me niet uitgesproken omdat ik niet oud was.
Toen kwam Hancock voor de gehandicapten, en ik sprak me niet uit omdat ik niet gehandicapt was.
Toen kwam Hancock voor zwangere vrouwen, en ik sprak me niet uit omdat ik niet zwanger was.
Maar toen kwam Hancock voor mijn kinderen omdat ik niet opkwam voor degenen die voor hen waren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Moeten kinderen binnenkort ook “toevallig” sterven?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel15.472 DODEN 1,5 miljoen gewonden (50% ernstig) gemeld in de EU-databank van bijwerkingen van COVID-19 injecties
Volgend artikelGeen mondkapje: Coronapolitie worstelt 77-jarige invalide man tegen de grond
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Iedere volwassene die zijn of haar kind laat injecteren met dit gif moet de doodstraf krijgen. Zonder pardon een kogel erdoor. Volwasseneen zoeken het zelf maar fijn uit, de grote schoonmaak is begonnen…RIP.

  2. Met de kennis van nu is het helemaal onbegrijpelijk dat er überhaupt nog wordt gevaccineerd met het ‘vaccin’ tegen Covid-19. Neem je verantwoordelijkheid en waarschuw je dierbaren en dat zijn toch zeker je kinderen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in