Weverton Silva, pas 13 jaar oud, kreeg zijn Pfizer-vaccin op 25 augustus 2021 en kreeg kort daarna verschillende symptomen. Hij stortte in en overleed op 8 oktober 2021 in een kliniek in het stedelijk gebied Vale do Anari. Zijn plotselinge dood was het gevolg van een hartstilstand en wordt nu onderzocht, schrijft Nomoresilence.world.

Op de schokkende video is te zien hoe artsen en omstanders hem minutenlang proberen te reanimeren, maar hij reageert niet.

Zijn moeder, Fernanda Graziela, zegt dat haar zoontje 44 dagen voor zijn dood werd ingeënt. Ze zegt: “Bid voor ons en de hele wereld”.

Aan het eind van deze clip, maakte ze een hommage video voor haar zoontje.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Subway verwijdert ham en spek uit bijna 200 winkels en biedt alleen halal vlees aan na “krachtig geformuleerd verzoek” van moslimsVolg Frontnieuws op Telegram

  Aanstaande zondag zal het Israëlische ministerie van Volksgezondheid toegeven dat het COVID-vaccin veel gevaarlijker is dan ze iedereen hebben verteld. MIS DIT NIET
Vorig artikelOnderzoek bevolen na overlijden 3-dagen oude baby na COVID swabmonster
Volgend artikelAmerikaanse Privéschool eist dat leerlingen die COVID-vaccin nemen 30 dagen in quarantaine moeten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  • P.S. Moeders … Vaders … Ga niet mee in de hedendaagse cult waarin kinderen aangeleerd wordt om dat satanische handgebaar te maken. Just saying…

 1. Stom wijf…met je bid voor mijn kind…had ze gvd die gifspuit nooit mogen laten zetten bij haar kind…wat een kut wijf…
  Bidden voor wat?nog meer van de gristelijke achterlijken die hun jong laten doodspuiten…hoe achterlijk ben je dan niet?
  Ik heb er geen enkele medelijden meer mee, elke dag zie ik hier de ambulances voorbij racen om weer (half)doden op te halen …en ze houden hun bek dicht.
  neem de spuit en bekijk het maar…er is genoeg tijd, informatie vooraf geweest, nu is het de stommigheid bij uitstek….

  • Ik snap je frustratie. Echt waar. Maar het probleem is dat veel mensen diep (mentaal) onbewust hier aanwezig zijn. Jij en ik en de mensen hier mogen in ons handjes knijpen dat we bewust zijn. We weten steeds meer. En wisten al veel. Maar dat geldt niet voor veel andere mensen. Zoals deze moeder. Die vast en zeker goedgelovig (naar de overheid toe) was en het beste voor haar kind wilde. Dit is HAAR les. Een hele heftige les. Sommige mensen (die maken dit nu mee zoals familieleden en collega’s en vrienden om ons heen) moeten hard wakker geslagen worden. Dit zijn de klappen. Het enige wat we kunnen doen is onze frustratie omzetten in medeleven en absoluut begrijpen dat iedereen een eigen keuze maak gebaseerd op hun eigen doel (goed bedoelde doel). Of uit angst. Niet iedereen is zo sterk als wij… we vergeten nog weleens dat de waarheid heel hard aankomt voor vele mensen. Dus steken zij liever hun hoofd in het zand, ontkenning. Ik ben gewoon dankbaar dat ik dicht bij mezelf sta en niet mee werk aan gevolgen waar ik spijt van zou krijgen zoals mijn DNA beschadigen. En ik denk dat we hier ook echt bij stil moeten staan in plaats van gefrustreerd raken want het is voor die mensen echt waar, al erg genoeg dat ze het op deze manier moeten ondervinden. maar ik snap je reactie wel hoor… het scheelt ons hoofdpijn als we anders naar deze mensen zouden beginne te kijken…mij (laat ik voor mezelf spreken) scheelt het hoofdpijn.

  • Ik kan niet begrijpen,dat er nu nog mensen niet doorhebben dat ze besodemieterd zijn met die covid-spuiten.Na alle informatie heb ik ook geen meelij met niemand meer.Ik zou zeggen stop met slapen en wordt wakker

 2. Erg voor het kind moeder ook een schaap uit de kudde nu is het huilen geblazen maar wat kan je anders verwachten van deze domme mensen er is inderdaad genoeg informatie vrij gekomen over de gifprik daarom snap ik niet waarom mensen nog steeds in de rij staan hiervoor ongelooflijk

 3. Woww ik schrik van bovenstaande reacties en als mede mens distantieer ik mij geheel van de inhoud ervan. Onze wereld veranderd steeds meer in een wereld zonder empathie en zonder mededogen en liefde voor je medemensen…..

  Overheden zijn een slim en zeer goed uitgewerkt plan aan het uitrollen. Nog steeds hebben de meeste mensen geen idee wat er werkelijk gaande is en volgen goed bedoeld en vol vertrouwen onze leiders die je zou moeten kunnen vertrouwen. Helaas jij en ik weten wellicht beter!!

 4. En zo worden we tegen elkaar uitgespeeld. Hoe meer woede, agressie, verdeeldheid te beter. Precies volgens plan. Het loopt op rolletjes….hier een paar doden daar een paar, straks gaat het leger er zich ook mee bemoeien. Prima het kan in de volgende versnelling. Laat de honger,kou, ziektes maar komen. Hoe minder zielen hoe beter. Er zijn nog slaven genoeg die hun injectie status goed bijhouden om voor de rijken te zorgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in