Op verzoek van de AfD-fractie in het Berlijnse Huis van Afgevaardigden heeft de Senaat aangekondigd dat steeds meer vrouwen in Berlijn in ziekenhuizen worden behandeld voor genitale verminking. Van januari 2018 tot september 2019 werden alleen al in Berlijn 176 van dergelijke gevallen geregistreerd, in 2017 waren dat er slechts zes, in 2016 twaalf.

Mariana Harder-Kühnel, voorzitster van het Familiecomité van de AfD-fractie in de Duitse Bondsdag, legde de volgende verklaring af:

“De cijfers die de Senaat nu heeft moeten bekendmaken, zijn verontrustend, hoewel ze ons helaas weinig verbazen. Wij hebben immers altijd gewaarschuwd voor dergelijke ontwikkelingen, terwijl de oude partijen uit pure culturele gevoeligheid hun ogen sloten voor de oorzaken ervan: de massale migratie uit onverenigbare culturele kringen, die de Senaat nu ook moest toegeven als de reden voor de toename van de genitale verminking.

We importeren gedrag, tradities en beeldvorming van vrouwen die niet te verenigen zijn met het onze. Het enorm toenemende aantal genitale verminkingen is een symptoom van dit mislukkingsbeleid. Vrouwelijke genitale verminking is een misdaad die in dit land niet getolereerd kan worden.”

Migrant is trots over zijn 7-man groepsverkrachting van een Duits meisje dat nog maagd was

 

Markering: Duitse universiteiten voeren armbanden in voor gevaccineerden

1 REACTIE

  1. Tja, dat hadden ze kunnen weten…of kijken ze niet verder dan hun neus lang is? Blijkbaar niet want ze weten niet wat ze binnenhalen…wie zaait, zal oogsten…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here