Op verzoek van de AfD-fractie in het Berlijnse Huis van Afgevaardigden heeft de Senaat aangekondigd dat steeds meer vrouwen in Berlijn in ziekenhuizen worden behandeld voor genitale verminking. Van januari 2018 tot september 2019 werden alleen al in Berlijn 176 van dergelijke gevallen geregistreerd, in 2017 waren dat er slechts zes, in 2016 twaalf.

Mariana Harder-Kühnel, voorzitster van het Familiecomité van de AfD-fractie in de Duitse Bondsdag, legde de volgende verklaring af:

“De cijfers die de Senaat nu heeft moeten bekendmaken, zijn verontrustend, hoewel ze ons helaas weinig verbazen. Wij hebben immers altijd gewaarschuwd voor dergelijke ontwikkelingen, terwijl de oude partijen uit pure culturele gevoeligheid hun ogen sloten voor de oorzaken ervan: de massale migratie uit onverenigbare culturele kringen, die de Senaat nu ook moest toegeven als de reden voor de toename van de genitale verminking.

We importeren gedrag, tradities en beeldvorming van vrouwen die niet te verenigen zijn met het onze. Het enorm toenemende aantal genitale verminkingen is een symptoom van dit mislukkingsbeleid. Vrouwelijke genitale verminking is een misdaad die in dit land niet getolereerd kan worden.”

Migrant is trots over zijn 7-man groepsverkrachting van een Duits meisje dat nog maagd was

 

  Opnieuw stopt een moedige arts met COVID-19 vaccinaties: "Ten eerste geen schade berokkenen, ten tweede voorzichtig zijn, ten derde genezen"
Vorig artikelPest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020
Volgend artikelTanzania test geiten, papaja’s en konijnen voor Corona: ze waren allemaal positief
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Tja, dat hadden ze kunnen weten…of kijken ze niet verder dan hun neus lang is? Blijkbaar niet want ze weten niet wat ze binnenhalen…wie zaait, zal oogsten…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in