Prefeitura de Olinda / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Ja, ons werden leugens verteld over de veiligheid en effectiviteit van de Covid-“vaccins.”

Chris Cuomo, die de persstituees leidde in hun onwetende aanval op Ivermectine, neemt nu Ivermectine in een poging te herstellen van de bijwerkingen van het Covid-“vaccin” dat hij dom genoeg nam, schrijft Paul Craig Roberts.

Cuomo zegt dat de aanval van Fauci/Big Pharma/medisch establishment op het echte geneesmiddel was omdat er geen winst te behalen viel met Ivermectine. Dus uit winstbejag doodde en verminkte Big Pharma, zijn NIH, CDC en FDA handlangers, en het corrupte Amerikaanse medische establishment mensen voor geld.

Cuomo zegt: “We kregen slechte informatie over Ivermectin. De echte vraag is, waarom?”

Vervolgens beantwoordt hij zijn vraag door te zeggen dat de reden dat Ivermectine zo fel werd afgewezen was dat er geen winst te behalen viel met een medicijn dat al goedkoop was en wijd verspreid. “Het is goedkoop, het is van niemand en het wordt gebruikt als antimicrobiële en antivirale stof en dat is al heel lang zo,” zei Cuomo. “Mijn dokter gebruikte het tijdens COVID op haar familie en patiënten, en het werkte voor hen. Dus. Ze hadden het mis om daar angstvallig over te doen. Ik wist dat toen niet. Ik weet het nu, geef het nu toe, rapporteer er nu over.” https://www.thewrap.com/chris-cuomo-ivermectin-covid-regular-dose-joe-rogan/

Ter verdediging van Cuomo: als hij zijn huiswerk had gedaan in plaats van alleen maar de schaamteloze propaganda te lezen die hem werd voorgeschoteld, zou hij zijn gehekeld door Fauci, Biden en zijn persstituees vrienden en zou hij zijn ontslagen.

  Tirannie in kaart: de landen waar vaccinatie verplicht is

In Amerika, vooral op universiteiten, openbare scholen, in de media en bij de overheid is het bijna onmogelijk om ergens de waarheid over te vertellen zonder daar vernietigende gevolgen van te ondervinden.

Herinner je je nog alle publieke, media en medische autoriteiten, inclusief je eigen dokter, die je vertelden dat het dodelijke Covid “vaccin” veilig was? AstraZeneca heeft zojuist aangekondigd dat het bedrijf is begonnen met een wereldwijde terugtrekking van het Covid-19 “vaccin”. https://childrenshealthdefense.org/defender/astrazeneca-covid-vaccine-global-withdrawal/

Er wordt nu toegegeven dat door vaccinatie veroorzaakte trombotische trombocytopenie (TTS) in verband wordt gebracht met de Covid-19 vaccins van AstraZeneca en Johnson & Johnson. Het plotseling verschijnen van nooit eerder geziene bloedstolsels is niet het enige dodelijke en gezondheidsschadende gevolg van het “vaccin”. Onafhankelijke medische wetenschappers die niet op de loonlijst van Big Pharma staan, hebben vele andere desastreuze gevolgen – zoals turbokanker – van alle “vaccins” aangetoond.

AstraZeneca beweert dat de terugtrekking van het “vaccin” geen verband houdt met de collectieve rechtszaak tegen het bedrijf of met de erkenning dat TTS een “zeldzame” bijwerking van het “vaccin” is. Misschien zijn miljoenen gevallen een zeldzaam aantal onder miljarden doses, maar miljoenen doden en permanent gewonden is niet wat de geneeskunde als “zeldzaam” beschouwt.

Ondanks de erkenning dat de verguisde onafhankelijke medische wetenschappers volledig correct waren in hun waarschuwingen over de “vaccins,” probeert de uiterst corrupte medische raad van Texas nog steeds de licentie af te nemen van een arts die 6000 Covid patenten heeft gered met Ivermectin. In tegenstelling tot de corrupte Amerikaanse ziekenhuizen die verbazingwekkende bedragen werden betaald voor het rapporteren van alle sterfgevallen als Covid-sterfgevallen, negeerden een paar eerlijke artsen het opleggen van de dodelijke Covid-protocollen en behandelden ze hun patiënten correct. Daarom probeert de medische gevestigde orde, ondanks de bekende en vastgestelde feiten, de eerlijke artsen in hun midden te vernietigen.

  Waarom hebben het WEF en alle anderen het opeens over "Ziekte X"?

Nogmaals vraag ik je: kun je één publieke of particuliere instelling in de Verenigde Staten noemen die je vertrouwt?


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSCHOKKENDE VIDEO: Man slaat riem om nek van vrouw, sleept haar bewusteloos over straat in NYC en verkracht haar
Volgend artikelNieuwe Russische schildpadtank met kooi-achtig pantser verschijnt op Oekraïens slagveld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. “Nogmaals vraag ik je: kun je één publieke of particuliere instelling in de Verenigde Staten noemen die je vertrouwt?”

  Nee, maar dat is zowat overal zo

  Wereldwijd moet de kam er stevig door. Dat ze Feullmich isoleren zeft genoeg. Het wankelt aan alle kanten.

  • Erwin jij noemt Dokter Feulmilch, maar ik denk aan Peter R. de Vries.
   Mijn gevoel zegt me dat ook hij uit het rampenlicht is gehaald.
   Net als Jon-Jhon Kennedy. Wat de nazie/maffia kan kunnen rechts denkenden ook.
   Jij noemt de VS ik neem er China nog in meer.

  • Is er nog een oplossing als je al gevaccineerd bent en bijwerkingen hebt?
   Is er iets wat je kunt nemen om het probleem terug te dringen/genezen?
   Ik hoor graag .

 2. “De waarheid komt naar buiten”…. Wat een propaganda-BS!

  De tactiek is nu om met druppel-info zg. de ‘waarheid’ bloot te leggen, maar de desinfotainment-leugens worden slecht groter en groter… dat het “toch uit een lab komt” bv. is als afleiding bedoeld. Áls er al een ‘lab’ aan te pas is gekomen is dat een lab voor BIO-WAPENS.

  De waarheid is dat er HELEMAAL GEEN VIRUS IS, en nooit is geweest. De ‘wetenschap’ moet nog steeds het bestaan van ‘virussen’ bewijzen! Het hele ‘plandemie’ verhaal is ÉÉN GROTE LEUGEN. En die leugens worden nu gespind om de brave schaapjes bezig te houden en tegen elkaar op te zetten.

  • Precies! En zolang de échte leugen niet blootgelegd wordt blijven we in een cyclus van pandemieën, angst en “vaccins” De mainstream en alternatieve media mogen ondertussen alles vertellen over vaccins die gevaarlijk zijn en virussen die zelf gemaakt zijn, maar het feit dat virussen helemaal niet bestaan mag absoluut niet bekengemaakt worden. Je herkent op deze manier de echte waarheid vertellers.

  • Beste Gerard,
   Je verhaal is spectaculair als het waar is.
   Maar ik ben zo’n schaapje dat geen enkel verstand heeft van microbiologie/virologie. Maar ik vond de uitleg van bepaalde wetenschappers wel aannemelijk. Daarom een vraag:
   Als er geen virussen bestaan, hoe kan het dan dat de studie virologie bestaat, er boeken vol over zijn geschreven en men met behulp van de microskoop er vorm aan geeft?
   Dit zou dan ook betekenen dat virologie een onzin vak is?
   Graag iets meer info. Zou je een link willen sturen hierover?

   • Beste Malou,
    Als je eenmaal een overtuiging hebt, is het lastig daar vanaf te stappen. Het vereist mentale flexibiliteit en je moet bereid zijn je enigszins te verdiepen in de materie, zoals Kochs postulaten (tik maar in). Het is een konijnenpijp en het is af te raden dit als gespreksonderwerp te kiezen op feestjes omwille van de gezelligheid. Je moet er maar zin in hebben.

    Je zou hier kunnen beginnen:

    https://www.germaansegeneeskunde.nl/virussen-en-de-gnm/

    Sterkte!

    • Beste Stamplust,
     Gelukkig ben ik vrijdenkend genoeg om me niet te laten dwingen en manipuleren door de massa. Ik ben heel benieuwd naar je link. Want als virussen niet bestaan wat zit er dan precies in die gifprikken..?
     Dank voor je bericht!

   • Hebt u wel eens gehoord van Pasteur de fraudeur en van de Rockefellers? Die hebben een hele ‘wetenschap’ gebouwd op het niets, dit natuurlijk om veel geld, macht en aanzien te genereren. Zo is de ‘virologie’ ontstaan. ‘Virussen’ zijn in werkelijkheid exosomen, niet besmettelijk dood cel afval dat geproduceerd bij ziekte zoals verkoudheid of een ontsteking elders in het lichaam. In snotter bevinden zich talrijke exosomen. Daarom ook die pcr-tests: testen zolang totdat je vals positief bent.

 3. En het allerleukste vind ik nog dat er wellicht helemaal geen aantoonbaar iets is dat zo ziek maakt. Men kán het piepkleine deeltje maar niet vinden, lees ik op de betere sites. Ego, het is misschien allemaal nep. En áls er al iets zou zijn, dan zou ik eens kijken naar de 5G. Onder andere. Maar voor nu is het voldoende te weten dat wetenschappelijke bewijzen in mijn beleving niet erg sterk zijn. Zie voor info daarover zoals o.a. virustruth punt net/
  Maar er zijn er velen. En er zijn goede boeken over, denk aan de dokters Mark en Sam Bailey bijvoorbeeld.

  • Ik zit nét een leuk filmpje te kijken, Madeloes. Misschien fijn voor je om te bekijken:
   Vaccinatielezing- zoektocht van een moeder naar het rijksvaccinatieprogramma

   rumble punt com/v103c2h-vaccinatielezing-zoektocht-van-een-moeder-naar-het-rijksvaccinatieprogramma.html
   (punt een . van maken.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in