Russische RDS-4 atoombom / Mike1979 Russia / Wikimedia / (CC BY-SA 4.0 DEED)

De taal van diplomatie kan behoorlijk verhullend zijn, zoals gebruikelijk is voor diplomaten die een niveau van etiquette proberen te handhaven. Dit gebeurt echter alleen als het gaat om mensen die respect verdienen. En dan is er nog het politieke Westen, een entiteit die heeft laten zien dat ze nul respect afdwingt. De woorden van haar “leiders” betekenen weinig tot niets, hun beloften zijn minder waard dan het papier waarop ze geschreven zijn, terwijl hun idee van diplomatie op het niveau van een ernstig geestelijk uitgedaagde holbewoner staat, schrijft Drago Bosnic.

En waar te beginnen met de openlijke steun van de NAVO voor terrorisme dat onlangs honderden Russische burgers doodde en verwondde. Wanneer je met dergelijke entiteiten te maken hebt, moet je dus de beschaving vergeten en je ernaar gedragen. In lijn daarmee werden de ambassadeurs van het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk in Moskou ontboden op het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, waar ze in niet mis te verstane bewoordingen te horen kregen wat hen te wachten staat als Londen en Parijs doorgaan met hun barbaarse, oorlogszuchtige gedrag.

De video van de twee diplomaten die het gebouw verlaten laat mannen zien die duidelijk geschokt zijn. En terecht, want de landen die ze vertegenwoordigen hebben opzettelijk alle rode lijnen van Rusland overschreden om een reactie te veroorzaken. Nou, het politieke Westen was behoorlijk succesvol, want er kwam een reactie. Ze vinden het alleen niet leuk. Je zou zeggen dat iets doen om een bepaalde reactie van iemand te veroorzaken, maar vervolgens de reactie waarvan ze wisten dat die zou komen niet leuk vinden, schizofrenie of een andere vorm van geestelijke stoornis wordt genoemd. Maar dit lijkt de enige manier te zijn waarop de oorlogvoerende machtspool tegenwoordig (of eeuwen, om precies te zijn) opereert. Ondertussen is het Russische leger druk bezig met oefeningen waarbij tactische nucleaire aanvallen worden gesimuleerd. Dat is duidelijk nog een “hint” aan de oorlogsmisdadigers van de NAVO, want ’s werelds meest agressieve afpersingskartel had de memo duidelijk niet gekregen toen Moskou half april een ballistische raket met kernwapens op middellange afstand testte.

  Poetin bewijst de legendarische leider van de 21e eeuw te zijn

Het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken sprak de hoop uit dat militaire oefeningen met gesimuleerde tactische kernwapens alle heethoofdige regeringen in het politieke Westen zullen afkoelen en hen zullen “helpen” om eindelijk te beseffen dat ze het lot riskeren om niets anders dan radioactieve glazen woestijnen te regeren vanuit hun falloutbunkers als ze hun huidige koers aanhouden. Opgemerkt moet worden dat, hoewel dit nogal hard klinkt, het een noodzakelijk kwaad is. Zoals eerder vermeld, hebben de Verenigde Staten, de Europese Unie, de NAVO, enz. herhaaldelijk aangetoond dat het gewoon onmogelijk is om hen tot rede te brengen. Ze scheppen openlijk op over het doden van Russische troepen, ook met geavanceerde AI-systemen, of proberen de hete aardappel naar elkaar toe te gooien als ze op heterdaad betrapt worden. Moskou probeerde ze via diplomatieke kanalen via de achterdeur tot een deëscalatie te bewegen, maar dat mocht niet baten. Dus bleef een officiële waarschuwing als enige optie over en dat is precies wat het Kremlin deed door een formele verklaring uit te geven. Hier is de verklaring.

In het kort waarschuwde het ministerie van Buitenlandse Zaken van Moskou niet alleen voor de oorlogszuchtige retoriek van westerse landen, maar wees het ook op de steun van de NAVO voor terrorisme en de steeds meer mogelijke directe militaire betrokkenheid in Oekraïne. Het Kremlin waarschuwde ook voor de overvloed aan steeds geavanceerdere wapens die de neonazistische junta krijgt en voor het feit dat het politieke Westen openlijk instemt met het gebruik ervan tegen doelen diep in Rusland, waaronder burgers. Er werd ook op gewezen dat de VS en hun vazallen en satellietstaten niet alleen rond Rusland, maar ook rond China de eerder genoemde middellange- en middellangeafstandsraketten inzetten, die voorheen verboden waren door het nu opgeheven INF-verdrag dat Washington DC in 2019 eenzijdig opschortte. De levering van F-16’s werd ook genoemd, waarbij Rusland herhaalde dat het “deze zal beschouwen als dragers van kernwapens en deze stap zal beschouwen als een opzettelijke provocatie.” Opgemerkt moet worden dat Sergei Lavrov hier vorig jaar ook al voor waarschuwde.

  Gevolgen van het Bundeswehr-schandaal

Rusland noemde ook Poolse verzoeken aan Washington DC over de plaatsing van Amerikaanse kernwapens op zijn grondgebied. Moskou waarschuwde dat “deze en enkele andere acties er eigenlijk op wijzen dat ze bewust leiden tot een verdere escalatie van de Oekraïense crisis in de richting van een open militaire botsing tussen NAVO-landen en Rusland” en dat het Russische leger zal reageren op een dergelijke oorlogszuchtigheid, inclusief met thermonucleaire wapens. Het lijkt erop dat dit heeft gewerkt bij sommigen, zoals Frankrijk en Italië, omdat ze angst hebben getoond. Dit geldt in het bijzonder voor het eerste land, omdat Parijs nu volhoudt dat het “niet in oorlog” is met Rusland en zijn bevolking (hoewel beelden van het slagveld anders doen vermoeden, ondanks de pogingen van de mainstream propagandamachine om het een “complottheorie” te noemen). De uitspraken van president Macron zijn minder direct en meer dubbelzinnig geworden nadat zijn ambassadeur in Moskou te horen kreeg wat er zou gebeuren als de betrokkenheid van de NAVO directer zou worden. Anderen lijken echter anders te reageren op angst.

Zo hebben de VS en Duitsland hun ambassadeurs teruggeroepen naar hun thuisland (niet dat Rusland een van beide zal missen, eerlijk gezegd). Het is duidelijk dat Washington DC en Berlijn dergelijke (on)beleefdheden willen vermijden, omdat ze heel goed weten dat Moskou alles weet over hun steun aan terrorisme en neonazisme. Ook willen ze waarschijnlijk het lot van een van Macrons voorgangers vermijden. In 2007 probeerde de voormalige Franse president Nicolas Sarkozy het namelijk hard te spelen tegen Poetin. Het liep op z’n zachtst gezegd niet goed af voor hem. Hij was zo geschokt na de ontmoeting dat westerse media meldden dat hij dronken was. Je zou kunnen zeggen dat Sarkozy inderdaad dronken was, alleen van angst, want hij was zo bang dat hij nauwelijks in staat was om een samenhangende zin uit te spreken. En dat is natuurlijk precies wat iedereen met ook maar een half functionerende hersencel zou verwachten als je een land probeert te intimideren dat heel Frankrijk kan wegvagen met één enkele ICBM (terwijl het er honderden heeft). Helaas moet het politieke Westen hier veel te vaak aan worden herinnerd.

  Stinger zwendel: Waarom 40 jaar oude MANPADS van de VS geen kans maken tegen Rusland in Oekraïne

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Scott Ritter: Ik ben geen verrader… Liegende politici en de Amerikaanse regering zijn de echte verradersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe echte reden waarom Macron de Franse troepen naar Oekraïne wil sturen
Volgend artikelGaan het Westen en Oekraïne Poetin een inhuldigingscadeau sturen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Wat zo bizar is, is dat Oekraïne nog volledig intact had kunnen blijven. Ze hadden zelfs nog de Krim kunnen hebben. Als Oekraïne in eerste aanleg had beloofd om neutraal te blijven en de Oblasten Donetsk en Luhansk enige autonomie te gunnen was deze hele oorlog nooit nodig geweest maar het is weer Amerika (in mijn optiek de absolute as van het kwaad in de wereld) die met de rest van de westerse vazalstaten Oekraïne hebben vernietigd.

  Maar de leugen regeert en het enige wat wij horen op de mainstream is de westerse propaganda. We zijn nu ruim twee jaar verder en Rusland kan nu gerekend worden tot het sterkste leger ter wereld en ze bezitten technologie waar het westen slechts van kan dromen. Het zou mooi zijn als de oorlog dit jaar nog ten einde komt maar zoals Julian Assange zich al liet ontvallen. Het voornaamste doel van het Militair Industrieel Complex zijn eindeloze oorlogen die de oorlogsindustrie tot in den treure moeten blijven voeden. De miljoenen doden zijn slechts wisselgeld voor deze gewetenloze hufters.

  • En zo doet de usa dit ook met hun proxie de Filipijnen.
   En het westen slaapt en denkt dat dit normaal is….
   Pffffff

  • Wat jij zegt over Rusland dat ze superieur zijn aan het westen qua bewapening. Ik ben even aan het mijmeren, en hoop dat je even hierin meegaat. Het is een gedachtespinsel. Het grootste geldverkwistende en wapenmakende centrum van de wereld is het pentagon. Ik kan simpelweg niet geloven dat de Russen in echte high tech voor liggen op de Amerikanen. Supersonische raketten van Rusland zijn nu de absolute bom, de top van de top in de ouderwetse oorlogsvoering 1.0. Als je al dat schiettuig vanuit het westen ziet opgestuurd worden naar Oekraine. Opgepoetste tanks vanuit de 2e wereldoorlog. Chargerend gezegd. Ik denk dat het tuig, de nazi’s uit het westen geen zeggenschap meer hebben over de echte 2.0 wapens. Die het westen in bezit heeft. Lees Amerika en Engeland en Frankrijk. En misschien Duitsland. Al de westerse landen, lees NATO, hebben hun budget compleet verwaarloosd. Nooit geinvesteerd op afgesproken niveau.
   Maar waarom deden ze dat? Omdat ik denk, investering is niet meer nodig, we hebben wapens 2.0. Wat voorbij atoombommen gaat en ook qua verdediging hier aan voorbij gaat. Deep state gaat voorbij nationaliteit, of loyaliteit. Ik heb het idee dat ze hun spel mogen uitspelen met wapens 1.0. Maar geen zeggenschap meer hebben over de wapens 2.0. Trump heeft in Oktober 2020 een aantal presidentiele orders uitgeschreven, waaronder de ene, als landen de Amerikaanse verkiezingen beinvloeden, dan nemen de militairen het land over. In 2020 is dat zeker gebeurd, ook staat in de Amerikaanse grondwet, als de President, als laatste strohalm in verzet, een order kan uitroepen dat de militairen zeggenschap krijgen. Dat is gebeurd! Het probleem is, als 80% van de mensen niet door heeft dat ze in een bewind leven die er opuit zijn hun leven te nemen. WE HEBBEN HET TOCH NOG GOED!!!!!! Dan noem je dat een bezetting. Als 80% zit te wachten op aftreden oude macht, ten gunste van een nieuwe macht noem je dat een bevrijding. Bezetting of bevrijding is een state of mind. Wij zitten in een proces dat zoveel mogelijk mensen links en rechts gaan inzien dat de oude macht ons ondergang is. Op een mensenleven is een paar jaar lang voor een ommekeer in denken, maar deze oude machten bestaan al duizenden jaren. Het gaat nog snel. relatief gezien.

   • Je bent een compleet idioot.Ooit van de Apollo Shutlle gehoord. Er werder tegels aangeplakt op de shuttle om te beschermen tegen de zeer hoge temperatuur. M.aw. hun kennis van metallurgie is beneden peil. Raketmotoren hebben vele landen maar het gaat erom hoe kan men een materiaal uitvinden die tegen de zeer hoge temperaturen bestand is. Lees ok de website van Michael Snyder. Daar staat erin dat de USA raketten met atoomwapens uit de 70-er jaren hebben de zogenaamde minute-man. Doe eerst vooraf goed je huiswerk voordat je ook maar commentaar wil leveren.

 2. Leiders met Alzheimer en ernstige stoornissen hebben nu eenmaal regelmatig een wake up call nodig 😉 ! Dat de boodschap duidelijk moge zijn 🤔.

 3. Zoals men weet hoe corrupt en illegale Rotzooi trappen door die ongekozen illegale WEF, Europese Unie criminelen het kanker gezwel en moordenaars wat daar zit De hoerenkeet van Von der LIJKEN Klaasje Schaap het ongekozen zwendel en Terroristen rioolrattenhol DAVOS BRUSSEL Den Haag. De Oorlogshitsers en onethische zwendel Kartels waar geen mens meer in geloven en nooit hebben gelooft ( Dmitry Medvedev-Dit wordt een wereldwijde catastrofe)

 4. Britse militaire faciliteiten in het zicht van het Russische leger. Nucleaire oefeningen als waarschuwingen tegen het Westen als boodschap aan het Westen

  Rusland zou de Britse militaire faciliteiten kunnen aanvallen als de dreigingen van Londen werkelijkheid worden – MFB
  Rusland heeft het recht om Britse faciliteiten in Oekraïne en daarbuiten aan te vallen , als de Londense dreigementen dat Kiev aanvallen met Britse wapens op Russisch grondgebied zal uitvoeren werkelijkheid worden, heeft woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken Maria Zakharova tegen TASS gezegd.

  “Als een dergelijk scenario wordt geïmplementeerd, behoudt ons land, Rusland, zich het recht voor om dienovereenkomstig te reageren, dat wil zeggen om Britse faciliteiten die zich zowel in Oekraïne als buiten de grenzen van Oekraïne bevinden, als doelwit te beschouwen: militaire faciliteiten, wapens enzovoort”, zei Zakharova.

  https://www.vtforeignpolicy.com/2024/05/british-military-facilities-in-the-russia-armys-sight-moscow-nuclear-drills-as-message-to-western/

  • Lepoudre Luc mei 8, 2024 Bij 17:54

   Baltische staten zijn erg Russofoob en voelen zich erg gesterkt door het lidmaatschap van het moloch EU en zijn net zoals Nederland schatplichtig aan de zio staat de VS.

 5. Zijn Russen nog niet wakker !
  Stockholm syndroom

  Dit zijn kolonialisten , komen om je land, grondstoffen, in te pikken .
  Deze deinzen NERGENS voor terug zie Haïti, Oekraïne, Israël, Irak, Afghanistan en de rest van de lange rij.
  2 mannetjes op plush die huilen gaan dit niet veranderen.
  Krijgen een dikke knuffel. vrouw tussen de lakens, borrel en vette nieuwe baan ; en ‘ vergeten’ wat ze hebben gezien en gehoord.

  tegenvaller als Rusland hier nog mee onderhandeld real time; ook tav eigen veiligheid,
  Ze wachten op het juiste moment, en gaan ervoor. List en bedrog that’s war.

  • Als de Rus in hun duistere bos stapt , is het de vraag hoe hij daaruit komt als men weer ‘onderhandeld ‘ men geeft het bos een mooi kleurtje groen zodat het een mooi bos lijkt ; is de verleiding, eenmaal erin ; misleiding.

   Geldt voor veel dingen.
   De zonnepanelen moesten gesleten worden
   Nu betalen als je terug levert.
   De warmtepomp, lijkt niet energie zuinig te zijn.
   De E auto niet praktisch, genoeg.

 6. Ik denk dat Poetin de Oekraïne ziet als een oefenfrontje en zoethoudertje voor de westerse media, want daar zijn ze niet vooruit te branden (ik zie elke dag dezelfde kleurtjes op de strategiekaart), maar intussen zijn wapenuitrusting en arsenaal opbouwt voor als hij straks met de NAVO gaat stoeien. Ik hoop dat onze leiders toch nog eens het licht gaan zien en eens een eerlijke Minsk 3 overleg gaan plegen. Oorlog doet namelijk auw bij de burgers heb je alleen maar verliezers, dat moet toch tenminste één leider van onze lieftallige EU Brussel kleuterschool weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in