Het is niet duidelijk of deze film gerelateerd is aan de Keulen nieuwsjaarnacht, maar het geeft wel een beeld weer van de afschuwelijke opvatting over westerse vrouwen die in Europa in lijn groeit met de massale immigratie uit MENA-landen. Dat verschillende van deze migranten uit het Midden-Oosten en Afrika deze afgrijselijke denkwijze over vrouwen met zich meenemen, is niet verwonderlijk, aangezien het in veel van deze landen de norm is, bovenal in diverse islamlanden.

  Frankrijk negeert voor het eerst uitspraak Europees Hof om verdachte jihadist uit te zetten
Vorig artikelGolf van vernederingsovervallen in Noorwegen zet schrik in autochtone jeugd
Volgend artikelGemeente wint: Duitse gepensioneerde moet zijn huis verlaten voor asielzoekers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ik dacht dat er alléén in Nederland hoog-opgeleide “vluchtelingen” waren toegelaten, nu blijken ze óók in Duitsland gevestigd. Ik zou zeggen : “Duitsers doe er je voordeel mee !”

 2. Je bent nooit meer dan degene die je volgt. Moslims volgen een totaal waanzinnige psychopaat.
  Daarnaast: een slordige 60 generaties inteelt en incest.
  Dat geeft de afwezigheid van geweten, en een super laag IQ

  Orang oetangs en Gorilla’s hebben een hoger IQ en zijn socialer.
  Waarom denk je dat er zonder behoorlijkereden een burgeroorlog is?

  Wordt natuurlijkin alle toonaarden ontkend,maar isis is voor de moslims de enig echte islam.

  We moeten de islam volledig verbieden in europa, en-zo er aanslagen zijn-represaille op Mekka of Medina.

  Net zoals de moslims een paar duizend Christelijke kerken hebben gesloopt/onteerd/geplunderd moeten wij de moskeetkes slopen, te beginnen met de minaretten.

  • Ik denk dat jij niet al te hoog scoort Met enige opleiding zou je geweten hebben dat de moslim Avicenna uit Spanje Europa uit de donkere Middeleeuwen geholpen heeft. Dat wij vele uitvindingen uit de islamitische wereld gebruiken. Dat we in Zeeland gesneuvelde.moslims begraven liggen die met Charles de Gaulle NL kwamen bevrijden. Waar jij op reageert is niets vergeleken met de massale verkrachtingen van Algerijnse vrouwen door Fransen of het verraad van NL jegens Nieuw Guinea.

 3. Dit is geen uitleg , op geen enkele manier dat je iemand iets aandoet , wat je niet zou willen , dat iemand anders het jou aandoet . ik ben verplicht , zij die dat doen , te vermoorden , cor hendrikx

 4. wanneer staat de europese bevolking op ? tot lafaards geschoold en gehersenspoelde zombies , deze daden moeten overal verkondigt en aan de bevolking getoond via media en of aangeplakt op muren geschilderd enz als er eentje dat met mijn dochter doet ,die moet ik hebben, da’s ginder toch ook normaal ,bloedwraak

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in