Image by kjpargeter on Freepik

Een zeldzame, zeer progressieve neurodegeneratieve ziekte komt steeds vaker voor na de uitrol van de COVID-19 vaccins. Prionziekten, die de hersenen uithollen en leiden tot een snelle dood, zijn de afgelopen drie jaar toegenomen. Volgens de medische literatuur zijn er veel nieuwe gevallen opgetreden na de toediening van COVID-19 mRNA-vaccins. Omdat prionen snel vergelijkbare eiwitten vernietigen, kan de ziekte overdraagbaar zijn als een individu wordt blootgesteld aan organen of bloed dat al door prionen is aangetast, schrijft Lance D Johnson.

Gevallen van de ziekte van Creutzfeldt-Jakob nemen toe na vaccinatie met COVID-19

Een van de belangrijkste prionziekten is de ziekte van Creutzfeldt-Jakob (CJD). CJD werd traditioneel gezien als een uiterst zeldzame neurologische en degeneratieve ziekte, met ongeveer 1 geval per miljoen mensen. Traditioneel zijn er elk jaar ongeveer 350 gevallen van sporadische CJD in de Verenigde Staten. CJD-gevallen vormen 90 procent van alle prionziekten.

In april 2023 documenteerden medische onderzoekers een dodelijk geval van CJD nadat de 68-jarige patiënt een tweede dosis van het Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccin had gekregen. Een ander geval, gedocumenteerd in september 2022, betrof een 59-jarige man die verdacht werd van het hebben van CJD en die symptomen ontwikkelde na meerdere COVID-19 vaccinaties. In een derde onderzocht geval leed een 68-jarige vrouw een week na COVID-19 vaccinatie aan snel geheugenverlies, gedragsveranderingen, hoofdpijn en loopstoornissen. Op 7 juni 2022 had het Vaccine Adverse Reporting System (VAERS) 42 gevallen van CJD na vaccinatie geregistreerd. Sid Belzberg, een onafhankelijk onderzoeker, verzamelde nog eens 60 meldingen van prionziekten na COVID-vaccinatie op een website die hij had opgezet om gegevens te verzamelen over de neurologische bijwerkingen van de injecties. Deze 60 gevallen kwamen uit een populatie van ongeveer 15.000 mensen die de site bezochten, wat wijst op een alarmerende trend.

  Nieuwe uitwassen van discriminatie en hysterie: Duitse huisarts weigert behandeling aan ongevaccineerde patiënten

In een paper uit 2021 van J. Bart Classen werd gesteld dat het spike-eiwit in de mRNA-vaccins prionachtige ziekten zou kunnen veroorzaken, omdat het kan binden aan veel bekende eiwitten en hun misvouwing in potentiële prionen kan veroorzaken. De onderzoekers ontdekten dat de RNA-sequentie van het vaccin specifieke sequenties bevat die TAR DNA-bindend eiwit (TDP-43) en Fused in Sarcoma (FUS) bindend eiwit kunnen aanzetten tot tragische vouwing in hun pathologische prionformaties. Verder onderzoek concludeert dat het spike-eiwit van het vaccin een S1-component bevat die als amyloïde kan functioneren en uiteindelijk toxische aggregaten kan vormen. Deze amyloïde vorming leidt uiteindelijk tot neurodegeneratie.

Onderzoekers waarschuwen dat COVID-19 vaccins prionvorming veroorzaken en de ziekte in wezen kunnen verspreiden.

Prionziekten werden voor het eerst gedefinieerd in de jaren 1920 en werden onderverdeeld in drie categorieën: sporadisch, erfelijk of verworven. De meeste gevallen (90 procent) worden geclassificeerd als sporadisch. De eerste symptomen zijn: gebrek aan coördinatie, problemen met lopen en evenwicht; verminderd denken, geheugen en beoordelingsvermogen; gedragsveranderingen; depressie, stemmingswisselingen en angst; verwardheid; slapeloosheid of veranderingen in slaappatronen; ongewone gewaarwordingen en veranderingen in het gezichtsvermogen. Deze symptomen leiden uiteindelijk tot onwillekeurige spierschokken en ernstige mentale achteruitgang en/of dementie.

Een van de foutieve processen bij de productie van het COVID-19 vaccin vindt plaats tijdens de codon “optimalisatie”. Wanneer in de COVID-19 vaccins uracil wordt vervangen door synthetisch methylpseudouridine, vindt er een proces plaats dat “frameshifting” wordt genoemd, wat leidt tot een fout in de decodering. Deze fout leidt tot de productie van afwijkende eiwitten, of prionen.

Onderzoekers waarschuwen dat deze prionziekten nu overdraagbaar kunnen zijn via bloed- en orgaantransplantaties van personen die nadelig beïnvloed zijn door mRNA-vaccins. Deze besmettelijke prionziekten kunnen vervolgens ALS, frontale temporale lobaire degeneratie, de ziekte van Alzheimer en andere neurologische degeneratieve ziekten veroorzaken.

  Percentage geboosterde patiënten op intensive care explodeert - media geven ernstige vaccinatieschade toe

Een prion is in wezen een “eiwitachtig infectieus deeltje.” Deze potentieel besmettelijke agentia bevatten een eiwitmateriaal dat zich op verschillende manieren structureel kan opvouwen. Een van de vele manieren waarop het zich kan vouwen, stelt het in staat om andere prioneiwitten over te dragen – een methode die lijkt op een virale infectie, maar dan zonder de nucleïnezuren. In plaats van replicatie via DNA of RNA, hebben prionen een griezelig vermogen om hun verkeerd gevouwen eiwittoestand te vinden en over te dragen op soortgelijke eiwitten. Dit zet een kettingreactie in gang die gezonde eiwitten beschadigt en een snelle vernietiging van het zenuwstelsel veroorzaakt. Omdat prionen extreme omstandigheden kunnen overleven, kunnen ze niet worden gesteriliseerd of vernietigd door immuuncellen, waardoor ze moeilijk te behandelen zijn.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het grote sterven gaat door: Mainstream media censureert informatie over stijgende COVID-vaccinsterfteVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Peter McCullough onthult hoeveel artsen werden omgekocht om COVID-prikken te pushen
Volgend artikelEU-landen bereid Oekraïense mannen te deporteren naar Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Progressieve neurodegeneratie… dat is wat ik sinds begin cojona om me heen zie. En het wordt elke week erger. Veel mensen zijn helemaal geen mensen meer, het zijn enkel en alleen nog consumenten. Ze willen alles, ze willen er niks voor doen, ze eisen en nemen, maar ze geven niks. Ze kennen zichzelf niet en snappen niks meer van de wereld. Mensen zijn knettergek na 4jr non-stop gaslighting. Het enige waar veel mensen nog grip op hebben is consumeren, dus godzijdank is het bijna vakantie, want dat patroon kunnen ze zonder na te denken herhalen.

 2. Off topic een gedachtespinsel. Velen kunnen de moord op Pim Fortuyn op 06.05.2002 (6 + 5 = 11) om 18:00 uur in Hilversum zich nog levendig voor de geest halen. Volgens de overlevering kwam de kogel van links en dit gegeven heeft zich bij een groot deel van de bevolking vastgezet.
  Volgens de officiële lezing was Volkert van der Graaf (1969) de schutter en hiermee was de kous af. Na lezing van het door Ine Veen (1937) in 2007 geschreven boek ‘Moord namens de ‘kroon’?’ is dit beeld voor mij radicaal veranderd.
  De Libanese huurmoordenaar Abu Fatah heeft zeven maal geschoten en Volkert twee keer. De eerste gebruikte een 9mm-kaliber kogel en de tweede 5,99mm. Door alle schuld in de schoenen van Van der Graaf te schuiven, wordt de overeenkomst met de zogenaamde enige schutter op president J.F. Kennedy op 22.11.1963 in Dallas, Lee Harvey Oswald wel heel pregnant.
  Omdat de Mockingbird press/ newspeak/ msm dit gegeven keer op keer blijft herhalen is deze ronduit onjuiste gang van zaken in ons collectieve brein terechtgekomen en nog altijd gelooft het overgrote deel van de bevolking deze lezing.

  Sta mij toe een vergelijking te maken met de Spaanse griep die in de periode 1918 – 1920 naar schatting ruim 20 miljoen dodelijke slachtoffers heeft geëist. Voordat de VS onder valse voorwendselen (president Woodrow Wilson werd gechanteerd vanwege vanwege een buitenechtelijke relatie) in 1917 ging deelnemen aan banksters war WOI (1914 – 1918) kregen alle Amerikaanse soldaten voor vertrek naar Europa in Camp Riley (Kansas) een door de Rockefeller University in New York ontwikkeld goedje ingespoten.
  Slechts jonge mensen overleden aan een ontsteking aan de luchtwegen aka ‘Spaanse griep’ en deze term kwam de Deep State zeer goed uit, omdat daardoor de ware achtergrond van de besmettingsbron uitstekend werd versluierd. Een Spaanse krant besteedde ooit voor het eerst aandacht aan deze gevreesde ziekte, daarom is deze term altijd blijven hangen en wordt nog altijd te pas en te onpas gebruikt.
  Ik sluit af met de door Rockefeller-telg Bill Gates in het februarinummer in 1997 van het Amerikaanse maandblad ‘George’* gedane voorspelling, dat de wereld in het voorjaar van 2020 zou worden getroffen door een wereldwijde uitbraak van een ziekte aan de ademhalingsorganen en door de grote omvang zouden de autoriteiten een pandemie uitroepen.
  *John F. Kennedy jr. (1960 – 1999) was in de periode 1995 – 1999 uitgever van het blad.

  • Ik hoorde laatst (maar wist dat eigenlijk al decennia) dat ‘ze’ oorlogen maken om jonge mannen onschadelijk te maken. Want intelligentie en kracht vinden ‘ze’ niet zo leuk. Ze willen geen concurrentie. En ja, ze hebben een agenda en vinden het leuk die te openbaren. Schijnt te maken te hebben dat als ze het verteld hebben en niemand protesteert, dan vindt iedereen dat dus goed, zo iets. Ze hebben een vreemd soort bijgeloof. Komt uit de babbelaar, zeggen ze. (sic) Maar goed, ik begrijp dus dat ze met getallen spelen, das een soort hobby en sterk bijgeloof van ze. Klopt.

 3. Oh kut, deze spike eiwitten (Prions) worden via de lucht verspreid.

  BSE is terug,
  Aha, daarom is nl overheid zo bezorgt over koeiescheten, ze zitten vol spike eiwit.
  Maare laatje ook maar niet in het gezicht boeren en gnuifen door deze koeien.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Prion
  Transmission:

  The primary method of infection in animals is through ingestion. It is thought that prions may be deposited in the environment through the remains of dead animals and via urine, saliva, and other body fluids. They may then linger in the soil by binding to clay and other minerals.[92]

  A University of California research team has provided evidence for the theory that infection can occur from prions in manure. And, since manure is present in many areas surrounding water reservoirs, as well as used on many crop fields, it raises the possibility of widespread transmission. It was reported in January 2011 that researchers had discovered prions spreading through airborne transmission on aerosol particles, in an animal testing experiment focusing on scrapie infection in laboratory mice.[94] Preliminary evidence supporting the notion that prions can be transmitted through use of urine-derived human menopausal gonadotropin, administered for the treatment of infertility, was published in 2011.[95]

  Prions in plants
  In 2015, researchers at The University of Texas Health Science Center at Houston found that plants can be a vector for prions. When researchers fed hamsters grass that grew on ground where a deer that died with chronic wasting disease (CWD) was buried, the hamsters became ill with CWD, suggesting that prions can bind to plants, which then take them up into the leaf and stem structure, where they can be eaten by herbivores, thus completing the cycle. It is thus possible that there is a progressively accumulating number of prions in the environment.

  Het eten van voedsel dat ver, heel ver over de datum is word nog een premium.
  Insecten eten lijkt onsmakelijk, maar ze evolueren sneller dan alle andere dieren. En zij zullen een prion besmetting sneller (100 generaties later o.i.d.) te boven komen. Je moet toch ergens je essentieele aminozuurtjes vandaan halen.

  • Je krijgt eerder hersenziekte door de aluminium enzo in die prikken, las ik. Er is zo veel gif, dat eerst opgelost moet zijn (weg dus) voordat ik me druk maar over een nieuw verzinsel zoals prions.

   Maar, omdat ze het er blijkbaar om doen (gif is onnodig) blijven we met de ellende zitten. Er wordt zóveel gif gemaakt, dat is ongelofelijk. Dáár krijg je die rotziektes van. En van straling, denk ik.

   Dat gedoe over eten is omdat ze Europa op die wijze willen ondermijnen, lijkt mij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in