We leven in tijden waarin de realiteit alle satire overtroeft. Dit geldt ook voor het laatste nieuwsbericht dat mij vandaag werd toegezonden – de meest idiote tot nu toe die ik mij kan voorstellen. “Corona-vaccinaties: 700 schapen en geiten adverteren als reusachtige injectiespuit”, kopt het dagblad de Welt, schrijft Reitschuster.de.

Het artikel in de krant vervolgt: “Een herderin in Nedersaksen heeft enkele dagen met 700 schapen en geiten geoefend voor deze actie: nu vormden de dieren een injectiespuit van ongeveer 100 meter groot om reclame te maken voor Covid-19 vaccinaties.”

Zij had nagedacht over “welke bijdrage” zij kon “leveren aan de strijd tegen de pandemie” – met deze woorden citeert de krant de organisator van de actie in de Heidekreis, Hanspeter Etzold: het geheel was reclame voor inenting tegen het coronavirus en was gericht op degenen die nog twijfelden. “Schapen zijn zulke sympathieke dieren, misschien kunnen ze de boodschap op deze manier beter overbrengen,” zegt Etzold. Herderin Wiebke Schmidt-Kochan bereidde de campagne voor en oefende enkele dagen met haar dieren. Van tevoren strooide ze stukjes brood op de grond in de vorm van de injectiespuit.

De actie is niet alleen onbedoeld hilarisch, omdat de schapen alleen maar de injectiespuitfiguur vormen om het voer te eten – een schelm die op de gedachte komt “Schapen slikken sowieso alles.” Wat ook bizar is aan de actie, is dat vaccinatie-critici  voorstanders van vaccinatie en het Corona-beleid van de regering vaak “schapen” noemen en het hebben over “kuddebeesten” enz. Men kan dit goedkeuren of niet – maar de overtuiging dat uitgerekend schapen kunnen worden gebruikt om vaccinatie-critici te overtuigen van de zin van vaccinatie lijkt absurd. Het tegendeel is waarschijnlijker. De herderin en de organisator waren hier misschien niet van op de hoogte. Het is opmerkelijk dat de media nuchter en zonder enige afstand, zonder vragen te stellen, verslag uitbrengen over de vaccinatiepropaganda.

  Canada gaat "gezondheidsbijdrage"-belasting heffen op ongevaccineerde inwoners

Wat is het volgende? Een vaccinatiereclame met proefkonijnen?


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een patent uitgegeven voor het doel om alle gevaccineerde mensen wereldwijd te traceren – “Word wakker domme kleine schapen. Jullie worden naar de slachtbank geleid.”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelIsraël’s massavaccinatienachtmerrie verergert terwijl het aantal nieuwe covid-gevallen een zes maanden hoogterecord bereikt
Volgend artikelSpeciaal VN-rapporteur Melzer roept slachtoffers en getuigen van politiegeweld in Amsterdam op zich te melden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Propaganda neemt grotesque vormen aan. Dit is volslagen onzin. Je “oefent enkele dagen” met niet 1,2 of 3, maar 700 (!) schapen en geiten om een tientallen meters grote vorm te maken. Hoef ik denk ik niet uit te leggen dat dat niet mogelijk is. Dat is nooit gebeurd. Er zijn ook geen 700 dieren op de foto. Als het al geen fotoshop is, dan staat er een hekwerk in die vorm waar ze doorheen gedouwd zijn.

 2. Een zeer ongepaste reclame, hoewel helaas niet te ontkennen valt dat erg veel mensen zich met een schaapachtige volgzaamheid achter het vaccinatiebeleid hebben geschaard, daarmee de mensheid een litteken bezorgend dat waarschijnlijk over een eeuw nog voelbaar zal zijn.
  Triest

  • Over een eeuw nog voelbaar?. Over een paar jaar is de wereldbevolking uitgeroeid en wordt de volgende generatie geïndoctrineerd dat de wereld geen bolmis maar een dobbelsteen? en dat je de buitenlucht niet kan inademen zonder een mondmasker. En zonder maandelijkse injectie harsikke dood neervalt. En als je het waagt om linksaf te slaan een shock krijgt omdat je rechtsaf moest voor de volgende opdracht. Maar ach dan zijn wij er toch niet meer, welterusten schaapjes.

 3. Vermoedelijk een undercover antivaxer die alzo met uitgestreken gezicht de boel “onbedoeld” belachelijk maakt.
  En die vaxadicten hebben niet eens in de gaten hoe ze belachelijk worden gemaakt. Mooie actie!

 4. Whahahah :”schapen zijn zulke sympathieke dieren en misschien kunnen ze de boodschap op deze manier beter overbrengen”… deze zin laat me helemaal dubbel liggen. Het lijkt haast wel zwarte comedie met een (doelbewust) cynische toon maar ik vrees dat ze bloedserieus zijn!!!

  Zouden wij dus wolven in de vorm van een mondkapje kunnen vormen en dan kunnen we zeggen: “Wolven zijn zulke sterke leiders, misschien komt hiermee de boodschap wat krachtiger over” 🙂 sorry dit is zooo hilarisch… ik kan hier echt om lachen.

  Wereld op z’n kop!!!

 5. We hebben trouwens dat filmpje van die Franse schapenherder/ man toch gezien?
  Waarin hij duidelijk uitlegt hoe hij zijn schapen africht, en kan scheren, castreren, chippen etc……middels angst. Doen alsof er een roofdier komt om hen op te eten en dan rennen ze gezamenlijk de loods in waar ze in adrenaline angst de behandelingen krijgen… niet wetende dat er geen roofdier is die hen gaat opeten.. maar door de angst zijn ze allang blij dat ze “alleen maar” gechipt en geschoren en gecastreerd etc. worden…

  Dat is zo’n sterk filmpje!
  Hij verteld uitgebreid dat hij zelfs politieke leiders coached (!!!) om hen volk massaal te manipuleren zoals hij dat bij zijn schapen doet.
  Stond hier op FN gedeeld gisteren of eergisteren; g e w e l d i g.
  Maar ook huiveringwekkend want op een gegeven moment zegt hij; “er zitten altijd wel een paar dwarsliggers bij, die trappen niet in mijn manipulatie tactieken…” – “en die moet ik gelijk de kop in drukken in vooraanzicht bij de andere schapen zodat ze zien wat er gebeurt met “herrieschoppers”….

  Wordt vervolgd… maar dan in real life…. hoe dit afloopt zeg maar… ;-).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in