Pixabay

Als je ooit een reddingscursus hebt gevolgd, dan weet je dat er een reële mogelijkheid bestaat dat een drenkeling je onder water sleurt en dat jullie allebei sterven. Het is een les die je in gedachten moet houden wanneer je de relatie van Amerika met Israël bespreekt.” – Larry Boorstein

Op maandag intensiveerde Israël zijn luchtaanvallen op Rafah en bombardeerde meer dan 50 locaties in het hart van de stad. Videobeelden op Twitter toonden rookpluimen die opstijgen uit de geïmproviseerde kampementen en woongebouwen waar meer dan 1,4 miljoen vluchtelingen op dit moment samengedromd zitten in de dichtstbevolkte plaats op aarde. De Israëlische luchtcampagne ging gepaard met een grootscheeps grondoffensief waarbij tanks en pantservoertuigen werden ingezet aan de zuidelijke grens, waar Israëlische troepen snel en zonder weerstand de grensovergang bij Rafah innamen.

De plotselinge opleving van het geweld heeft geleid tot wijdverspreide paniek onder de Palestijnen, van wie velen hun families en bezittingen al op karren en bussen hebben verzameld en noordwaarts zijn gevlucht om zich in veiligheid te brengen. De openingsaanval op de burgerenclave doet denken aan eerdere aanvallen op Gaza Stad en Khan Younis, die beide een vergelijkbaar patroon volgden. Het lanceren van willekeurige bombardementen is bedoeld om de gevoelens van terreur onder de bevolking te versterken, terwijl de humanitaire blokkade de wurggreep op kritieke voedsel- en medische voorraden verscherpt. Het doel is hier niet om zoveel mogelijk Palestijnen te doden, maar om ze in uitgestrekte tentensteden te dwingen waar ze zullen wegkwijnen tussen het puin totdat de internationale gemeenschap een manier vindt om ze het land uit te krijgen. Voor Israël is het eindspel altijd etnische zuivering geweest, een allesomvattende uitroeiing van de autochtone bevolking. De grondinvasie van Rafah vertegenwoordigt de laatste fase van die maniakale strategie. Dit komt uit een artikel op de World Socialist Web Site:

De aanval op Rafah komt ondanks de aanvaarding door Hamas maandag van een voorstel voor een tijdelijke stopzetting van de vijandelijkheden in ruil voor de vrijlating van gijzelaars. Maar na wekenlang geprobeerd te hebben de Palestijnen de schuld te geven van de voortdurende oorlog, verwierpen Israëlische functionarissen botweg het voorstel….

Als reactie op de moorddadige Israëlische aanval herhaalden meerdere Amerikaanse functionarissen hun onbeperkte steun voor Israël. “We hebben altijd duidelijk gemaakt dat we toegewijd zijn aan de verdediging van Israël,” zei Vedant Patel, woordvoerder van het State Department op maandag. “Die toewijding aan de veiligheid van Israël blijft ijzersterk.” US reiterates “ironclad” support to Israel as Netanyahu launches assault on Rafah, World Socialist Web Site

De cynische en misleidende uitdrukking “het recht van Israël om zichzelf te verdedigen” is synoniem geworden met het met voorbedachten rade massaal vermoorden van burgers. De meeste mensen hebben nog nooit zoiets gruwelijks gezien als Israëls voortdurende genocide in Gaza, wat verklaart waarom universiteitscampussen in de Verenigde Staten bijna van de ene op de andere dag broeinesten van politiek activisme zijn geworden. Amerikaanse studenten fungeren nu als het geweten van de natie door zich te verzetten tegen een flagrant immorele aanval die doelbewust weerloze vrouwen en kinderen als doelwit heeft.

Het is niet verrassend dat Israël nog steeds geen hard bewijs heeft geleverd dat hun 7 maanden durende bloedbad ook maar één Hamas militant heeft gedood. In plaats daarvan wordt er van ons verwacht dat we de niet-geverifieerde beweringen van IDF-woordvoerders geloven, die keer op keer hebben bewezen dat ze door en door onbetrouwbaar zijn. Voor zover we weten, zijn de cijfers over Hamasdoden volledig verzonnen, net als de “40 onthoofde baby’s” of de talloze fictieve beschuldigingen van verkrachting. Al deze uitgebreide hoaxes blijken deel uit te maken van een verdraaide public relations campagne om steun te verwerven voor Israëls meedogenloze slachtpartijen.

In feite is er geen enkele reden om aan te nemen dat de Israëlische operatie ook maar iets te maken heeft met Hamas. Hamas is slechts een voorwendsel om de Palestijnen in het nauw te drijven en ze uit Gaza te verdrijven. Dat is het echte doel.

Maar terwijl enquêtes aantonen dat een grote meerderheid van de wereldbevolking tegen de demente kruistocht van Israël is, is dat in Israël niet het geval. Een recent artikel van Philip Giraldi stelde dat “92% van de Israëli’s volledig achter de afslachting van de Palestijnen door Netanyahu en zijn psychopaten staat.” Auteur Norman Finkelstein heeft de bevindingen van Giraldi grotendeels bevestigd, maar gaf meer details in een recent interview op You Tube. Dit is wat hij zei:

“Het is niet alleen de Israëlische staat. Als je kijkt naar de Israëlische samenleving… dan steunt een overweldigende meerderheid de genocidale oorlog in Gaza. Ongeveer 95% van de Joodse Israëli’s steunt de oorlog. … Ik moet toegeven dat ik verbaasd was toen ik de cijfers las… Vanaf januari vindt slechts 3,2 procent van de Joodse Israëli’s dat de IDF te veel vuurkracht gebruikt in Gaza. Kun je die cijfers geloven? In januari, toen de zaak over genocide al voor het Internationaal Gerechtshof was gebracht, geloofde slechts 3,2 procent van de Joodse Israëli’s dat de IDF te veel vuurkracht gebruikte in Gaza. Dus, als mensen Netanyahu de schuld geven van de waanzin… dan is dat een verkeerde voorstelling van de feiten… De hele bevolking is het eens met wat Netanyahu doet. (Finkelstein meldt ook dat 60% van de Joodse Israëli’s zelfs tegen het geven van humanitaire hulp aan de Palestijnen is). Norman Finkelstein on Israel Palestine, YouTube 55:10 min

In een 2 minuten durende video op Rumble geeft Finkelstein nog meer interessante datapunten die helpen om het monsterlijke karakter van de huidige Israëlische rooftocht te illustreren. Het is dan ook niet verrassend dat zijn opmerkingen van You Tube werden verwijderd, maar in plaats daarvan werden gepresenteerd op een kleiner “vrije meningsuiting” platform genaamd Rumble. Hier is een deel van wat hij zei:

  Israëlisch "Nuke Gaza" plan wekt internationale bezorgdheid

Ik heb heel weinig sympathie voor wat er van die staat geworden is. Het is een satanische staat… Als je naar elke maatstaf kijkt: intensiteit van de bombardementen; lading van de bommen; onnauwkeurigheid van de bommen; vernietiging van de civiele infrastructuur; verhouding tussen het aantal gedode burgers en strijders; verhouding tussen het aantal vrouwen en kinderen en het totale aantal doden. Wat Israël in Gaza doet, is een klasse apart. Ze doden mensen in een concentratiekamp. Ze vermoorden mensen in een concentratiekamp. Ze kunnen nergens heen. Ze kunnen niet vluchten. Norman Finkelstein on the Satanic state of Israel, Rumble

Wat moeten we hiervan denken? Amerikanen krijgen immers voortdurend te horen dat Israëli’s net als zij zijn en dat we dezelfde westerse waarden en overtuigingen delen. Waarom dan deze enorme discrepantie? Waarom, bijvoorbeeld, is 75% van de Democraten nu tegen de actie van Israël in Gaza (Majority in U.S. Now Disapprove of Israeli Action in Gaza, Gallup), terwijl een overweldigende meerderheid van de Israëli’s vindt dat het bloedvergieten moet doorgaan? En waarom horen we voortdurend Israëlische politieke leiders en hoge bureaucraten de Palestijnen denigreren in de meest venijnige en haatdragende taal? En, ten slotte, waarom zien we op sociale media talloze video’s van Israëli’s die de vernietiging van Palestijnse ziekenhuizen, universiteiten en moskeeën vieren, of die voedseltrucks op weg naar Gaza blokkeren, of die vrolijk voor de camera staan te glunderen terwijl ze de gevangenen die ze onder hun hoede hebben mishandelen? Hoe verklaren we dit fenomeen? Welke verwrongen ideologie heeft de geest van deze mensen vergiftigd zodat ze anderen met zo’n flagrante onmenselijkheid zouden behandelen? (Bekijk deze video van vreugdevolle Israëli’s die de inval in Rafah vieren).

Taferelen zoals deze (in de video) zullen gewone mensen op hun hoofd doen krabben en zich afvragen waarom de Israëli’s zo blij zijn dat hun leger wordt gebruikt om een burgerbevolking te verpletteren. Wat voor glorie zit daarin?

Helemaal niets. Veel mensen zijn net zo verbijsterd als ze Israëlische politici hun afkeer van de Palestijnen horen uitspreken terwijl ze beweren dat vrouwen en kinderen dezelfde straf verdienen als Hamas. Waar komt die bron van haat vandaan? En waarom zou iemand met zijn volle verstand humanitaire hulpvrachtwagens willen tegenhouden om voedsel te brengen naar hongerende vrouwen en kinderen? Hoe ziek is dat?

Hoe worden mensen zo? Wat voor soort sociale omgeving brengt mensen voort die sadistische daden van wreedheid en wreedheid vieren?

Auteur Lawrence Davidson helpt deze vragen te beantwoorden door te laten zien hoe het overbrengen van voornamelijk Europese Joden naar Palestina “culturele en ‘raciale’ broedplaatsen creëerde voor een ‘wij (superieur) versus zij (inferieur)’”, wat vrij gebruikelijk is onder kolonistenpopulaties. Hier is meer:

De stichters van het moderne Zionisme waren zowel Joden als Europeanen, en hadden (als zodanig) het Westerse culturele gevoel van superioriteit ten opzichte van niet-Europeanen meegekregen… Dit gevoel van superioriteit zou een belangrijke rol spelen bij een deal (de Balfour Declaration) waarin de Britten zouden… helpen bij het creëren van een “Joods nationaal tehuis” in Palestina…

…in andere Europese koloniën, waar grote aantallen Europeanen woonden, zag men in de tijd na de Tweede Wereldoorlog hun uiteindelijke evacuatie toen de macht werd overgedragen aan de inheemse bevolking… In het geval van Palestina heeft dit proces van dekolonisatie helaas nooit plaatsgevonden…..

Kort daarna begonnen de zionisten met de uitvoering van een voorbereid plan om het “Heilige Land” te veroveren en de inheemse bevolking te verjagen of te onderwerpen. En wat te denken van dat imperiale standpunt dat de Europeaan als superieur zag en de inheemse als inferieur? Dit werd geïnstitutionaliseerd in de praktijken van de nieuwe Israëlische staat…

Dat maakte Israël een van de weinige… zelfbenoemde “Westerse” natiestaten die doorgingen met het uitvoeren van een imperiaal beleid in oude stijl: ze discrimineerden de Palestijnse bevolking op elke denkbare manier, dreven hen in afgesloten concentratiegebieden en probeerden hun leven tot in detail te controleren.

Als je wilt weten wat dit betekende voor de ontwikkeling van het karakter van de Israëlische burgers, die het koloniale drama nu uitleven als een volwaardige imperiale macht, kun je het boek van Sven Lindqvist bekijken, getiteld Exterminate All The Brutes (New Press 1996). Dit werk toont op overtuigende wijze aan dat het heersen over vaak weerbarstige inheemse volken, het vernederen en kleineren van hen, het regelmatig doden of anderszins straffen van hen als ze protesteren, ertoe leidt dat de kolonialen genocidale verlangens ontwikkelen….

De Israëli’s hebben hun kinderen het imperiale standpunt bijgebracht, het aangevuld met bevooroordeelde berichtgeving in de media, het onvermijdelijke verzet van de Palestijnen bestempeld als antisemitisme en het opgevat als bewijs van de noodzaak om deze bevolking van “Anderen” te onderdrukken en te controleren.

En vanuit het standpunt van de Zionisten heeft dit hele proces opmerkelijk goed gewerkt. Vandaag de dag hebben alle Israëlische Joden, op een handjevol na, een hekel aan en angst voor de mensen die ze hebben veroverd en verdreven. Ze zouden willen dat ze weggingen. En als hun weerstand net iets te veel wordt, zijn ze nu best bereid om ze uit de weg te ruimen …..

Nu er geen apartheid in Zuid-Afrika meer is, zijn de Israëli’s de laatste erfgenamen van die vreselijke erfenis. Origins of Israel’s Anti-Arab Racism, Consortium News

Herhaal: “… heersen over… weerstand biedende inheemse volken, hen vernederen en kleineren, hen regelmatig doden of anderszins straffen als ze protesteren, leidt ertoe dat de kolonialen genocidale verlangens ontwikkelen….”

  Vecht Israël tegen Hamas 2.0?

Vat dat de Palestijnse ervaring van de afgelopen 75 jaar samen?

Jazeker.

En zijn die “genocidale verlangens” uitgegroeid tot een regelrechte genocide die heel historisch Palestina verandert in een vrije vuurzone waarin het op grote schaal afslachten van burgers wordt toegejuicht als een strijd tegen Hamas?

Ja, opnieuw.

Het is de moeite waard om op te merken dat de standpunten van andere analisten niet helemaal synchroon lopen met die van Davidson. Dit is bijvoorbeeld hoe auteur Ron Unz reageerde toen hem werd gevraagd of hij dacht dat ‘racisme een rol speelt in de manier waarop de Palestijnen worden behandeld (door Israël)?

Zoals ik in een lang artikel uit 2018 heb besproken, is het woord “racisme” een veel te milde term om de houding van het traditionele orthodoxe jodendom tegenover alle niet-joden te beschrijven. Puttend uit het baanbrekende werk van de Israëlische Prof. Israel Shahak, benadrukte ik enkele belangrijke feiten:

… helaas is er ook een veel donkerdere kant, die vooral te maken heeft met de relatie tussen Joden en niet-Joden, waarbij de zeer denigrerende term goyim vaak wordt gebruikt om de laatsten te beschrijven. Om het ronduit te zeggen: Joden hebben goddelijke zielen en goyim niet, zij zijn slechts beesten in de vorm van mensen. De belangrijkste reden voor het bestaan van niet-joden is inderdaad om als slaven van joden te dienen, waarbij sommige zeer hooggeplaatste rabbijnen af en toe dit welbekende feit verkondigen.

Joodse levens hebben een oneindige waarde en niet-joodse helemaal geen, wat duidelijke gevolgen heeft voor het beleid….

Mijn ontmoeting tien jaar geleden met Shahak’s openhartige beschrijving van de ware doctrines van het traditionele Jodendom was zeker een van de meest wereldveranderende openbaringen van mijn hele leven. Maar toen ik geleidelijk de volledige implicaties verwerkte, werden allerlei puzzels en losgekoppelde feiten plotseling veel duidelijker….

Mijn geschiedenisboeken hadden bijvoorbeeld altijd afkeurend de Duitse Max Nordau en de Italiaanse Cesare Lombroso genoemd als twee van de grondleggers van het Europese racisme en de eugenetische theorieën, maar pas heel recent ontdekte ik dat Nordau samen met Theodor Herzl ook de oprichter was van de Zionistische wereldbeweging, terwijl zijn belangrijkste racistische verhandeling Degeneratie was opgedragen aan Lombroso, zijn Joodse mentor…

Het is duidelijk dat de Talmoed tegenwoordig nauwelijks nog gewone lectuur is onder gewone Joden… Maar het is belangrijk om in gedachten te houden dat tot slechts enkele generaties geleden bijna alle Europese Joden diep orthodox waren… Zeer kenmerkende culturele patronen en sociale houdingen kunnen gemakkelijk doorsijpelen naar een aanzienlijk bredere bevolking, vooral een bevolking die onwetend blijft over de oorsprong van die gevoelens, een toestand die hun onerkende invloed vergroot. Een religie die gebaseerd is op het principe van “Heb uw naaste lief” kan al dan niet werkbaar zijn in de praktijk, maar een religie die gebaseerd is op “Haat uw naaste” kan op lange termijn culturele rimpelingseffecten hebben die veel verder reiken dan de directe gemeenschap van de diepgelovigen. Als bijna alle Joden duizend of tweeduizend jaar lang geleerd is om een ziedende haat te voelen jegens alle niet-Joden en ook een enorme infrastructuur van culturele oneerlijkheid hebben ontwikkeld om die houding te maskeren, dan is het moeilijk te geloven dat zo’n ongelukkige geschiedenis absoluut geen gevolgen heeft gehad voor onze huidige wereld, of die van het relatief recente verleden. The Jewish Roots of the Gaza Rampage, Ron Unz, The Unz Review

IMO helpen beide antwoorden om Israëls ongewone voorliefde voor wreed en sadistisch gedrag te verklaren.

Of dat gedrag nu een uitdrukking is van een koloniale kolonistenmentaliteit die de bezetter ziet als inherent superieur aan de inheemse bevolking of een religieuze doctrine die buitenstaanders denigreert als “slechts beesten in de vorm van mensen”; het resultaat is hetzelfde. In beide gevallen wordt het agressieve gedrag van de ene groep gerechtvaardigd in termen van zijn basale superioriteit ten opzichte van de andere. Dit is het soort Nietzscheaanse logica dat een natie toestaat om een hele burgerbevolking tot stof te verpletteren en het vervolgens probeert te bestempelen als een ‘oorlog tussen gelijken’. Wat een grap. Zoals Finkelstein zegt: “Ze doden mensen in een concentratiekamp.” Gaza is geen gladiatorenwedstrijd, het is het morele equivalent van een vuurpeloton.

  Israël wanhopig over mogelijke Iraanse vergelding

We moeten ons ook afvragen waarom Netanyahu doorgaat met de Rafah-operatie, terwijl die duidelijk het groeiende isolement van Israël en de gespannen relaties tussen Tel Aviv en Washington heeft verergerd. De reden is simpelweg dat het plan om de Arabische bevolking uit Palestina te verdrijven bijna 50 jaar voorafgaat aan de oprichting van de Joodse staat. Met andere woorden, het plan om de inheemse bevolking met geweld uit te roeien uit hun historische thuisland gaat terug tot het begin van het zionisme zelf, meer dan een eeuw geleden. Zoals “Zionistische ijveraar Yosef Weitz zei in 1940 – acht jaar voor de oprichting van de staat Israël:

“Het moet duidelijk zijn dat er in het land geen plaats is voor beide volkeren … Als de Arabieren het land verlaten, zal het land breed en ruim worden voor ons ….”. De enige oplossing is een Land … zonder Arabieren. Er is hier geen ruimte voor compromissen … Er is geen andere manier dan de Arabieren van hier naar de buurlanden over te brengen … Niet één dorp mag worden verlaten, niet één stam … Er is geen andere oplossing.” Israel’s Architect of Ethnic Cleansing, Stefan Moore, Consortium News

Hier is wat extra achtergrond uit Moore’s column:

In 1932, toen Weitz bij het Joods Nationaal Fonds kwam, waren er slechts 91.000 Joden in Palestina (ruwweg 10 procent van de bevolking) die slechts 2 procent van het land bezaten….. Om die demografische realiteit te veranderen was een radicale tweeledige oplossing nodig: eerst het Britse Mandaat in Palestina overtuigen om meer Joodse migratie toe te staan en tegelijkertijd een efficiënt programma ontwikkelen om de inheemse Palestijnen te verdrijven.”….

Dankzij Weitz’ obsessieve toewijding aan de massale verdrijving van Palestijnen werd hij bekend als de “architect van de overdracht” – een eufemisme voor etnische zuivering… dat zijn apotheose zou bereiken in de Nakba van 1948….

“Er is geen ruimte voor ons bij onze buren. … de enige manier is om ze [de Palestijnse Arabieren] met wortel en tak uit te roeien…

David Ben-Gurion …kondigde in een toespraak in 1938 aan:

“Nadat we een sterke macht zijn geworden…zullen we de deling afschaffen en ons uitbreiden naar heel Palestina…De staat zal de orde moeten handhaven – niet door te prediken maar met machinegeweren.”….

Plan D, was het definitieve masterplan voor de etnische zuivering van Palestina:

“De bevelen gingen vergezeld van een gedetailleerde beschrijving van de methoden die gebruikt moesten worden om de mensen met geweld te verdrijven: grootschalige intimidatie; belegering en bombardementen van dorpen en bevolkingscentra; het in brand steken van huizen, eigendommen en goederen; het verdrijven van bewoners; het slopen van huizen; en tot slot het plaatsen van mijnen in het puin om te voorkomen dat de verdreven inwoners zouden terugkeren…”.

Toen het voorbij was, was meer dan de helft van de inheemse bevolking van Palestina, meer dan 750.000 mensen, ontworteld; 531 dorpen waren vernietigd… en naar schatting 10-15.000 Palestijnen waren dood….

…. Ondertussen blijft het racistische taalgebruik van de Israëlische leiders om de massale uitroeiing van de Palestijnen te rechtvaardigen onveranderd: “We vechten tegen menselijke dieren en we zullen dienovereenkomstig handelen,” spuwt de Israëlische minister van Defensie Yoav Gallant; “Dit is een strijd, niet alleen van Israël tegen deze barbaren,” intoneert premier Benjamin Netanyahu, “het is een strijd van beschaving tegen barbarij.” En “Er zijn geen Palestijnen, omdat er geen Palestijns volk is,” verklaart minister van Financiën Bezalel Smotrich.

“Het is verleidelijk om de opleving van de overdracht … af te doen als het wilde geraaskal van rechtse extremisten,” schrijft Nur-eldeen Masalha. “Zo’n afwijzing is echter gevaarlijk en het is goed om eraan herinnerd te worden dat het concept van overdracht de kern vormt van het reguliere zionisme. Israel’s Architect of Ethnic Cleansing, Stefan Moore, Consortium News

Een zorgvuldige lezing van Moore’s artikel zou lezers ervan moeten overtuigen dat de huidige ophef over 7 oktober slechts een rookgordijn is dat wordt gebruikt om het echte motief voor de oorlog te verbergen, namelijk Israëls vastbeslotenheid om al het land tussen de rivier en de zee te controleren om een demografisch levensvatbare Joodse staat met een duidelijk Joodse meerderheid te vestigen. Dat is het primaire doel van het zionistische project en dat is het al meer dan een eeuw. Het laatste overgebleven obstakel om dat doel te bereiken zijn de bijna twee miljoen Palestijnen die liever sterven dan hun thuisland op te geven.

We wensen hen succes.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Sympathie voor de duivelVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn ongenade gevallen ex-CNN presentator Chris Cuomo geeft nu toe dat hij dagelijks Ivermectine neemt – weigert zich te verontschuldigen voor het beschimpen van mensen die de experimentele injectie niet namen
Volgend artikelNieuwe “gids” leert Britse parlementsleden “samenzweringstheorieën” te herkennen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Zionisme = egoïsme. De echte pandemie is egoïsme. En de allergrootste egoïsten hebben er geen moeite mee om miljoenen/miljarden mensen te vermoorden om hun zin te krijgen… egoïsme, het huist in iedereen en iedereen moet zijn/haar egoïsme gaan aankijken en loslaten. Ego en egoïsme zijn er om tot je 7de te helpen om te overleven, daarna kan je als zelfstandig mens dingen zonder het ego oplossen.

  • Das een goeie, Theme. Dat doet me denken aan wat ik laatst begreep van iemand die daar over nagedacht had. Lezen. (en spreken, maar dat terzijde.)
   Moeten we (volgens onze leiders) daarom net iets eerder leren lezen dan dat we 7 zijn? Want lezen lijkt één van de oorzaken van onze ‘krankzinnigheid’ te zijn. ’t is niet ook voor niks dat we moeten leren lezen. Dan kunnen ze je o.a. pakken op wat ze ons voorschrijven. En boeken maken vaak gek. Dat kunnen we wel zien. (Schrijven komt uit belasting heffen en handel en oorlog.)
   Onze hersenen zijn niet geschikt om te lezen. Ook niet om te praten, las ik ergens. Ze zijn geschikt om te zingen.
   Maar nogmaals; boeken, daar kunnen we een beetje gek van worden. Boeken.

   • Taal is een mechanisch hulpmiddel of een manipulatiemiddel, voelen met het hart is de waarheid. We zijn ontkoppeld van ons voelen (hart) en we denken alleen nog maar. En we denken allemaal wat anders, dus alles is strijd en oorlog geworden. Alles wat we moeten weten zit in ons hart, maar omdat we DENKEN dat het buiten ons is, zoeken we het in boeken.

    We zijn ontkoppeld van onze spiritualiteit, dat is hetgene wat we zijn. We zijn van onszelf ontkoppeld en iedereen is daar onbewust van, dus iedereen zoekt zichzelf buiten zichzelf in spullen, mensen, activiteiten, doelen, eten, drinken, hobby’s, etc.

    Wij zijn niet het ego, maar de spirit. Het ego is een programma obv herinneringen. Wij zijn niet die herinneringen, we hebben herinneringen. We zitten gevangen in het ego.

 2. Onzin dat 92% van Israëlisch achter de oorlog staat ! nonsens.
  De protesten ( worden verwijderd van kanalen) lieten tegenovergestelde beelden zien,
  Grote massa’s, die in elkaar geknuppeld werden met traangas bespoten, die men hier in Europa zelfs niet heeft gezien in dit formaat geweld en grootte van omvang protesten.
  Wellicht is dit een riool journalistiek , geput met “ onderzoek gegevens “ van

  “ een wetenschapper “ statisticus .

  • een zionist wil lijken op een jood.
   een jood is (doorgaans) geen zionist= politieke stroming.

   Een mens wordt als mens geboren ,
   Niet als een religie, of lid van een politieke stroming; brainwash
   men kiest zijn levensdoel zelf.

   • De joodse kinderen hebben helemaal niets te “KIEZEN”.!
    De joodse kinderen worden direct na hun geboorte gebrainwasht om alle andere volkeren dan joden te “HATEN”..!!
    De joden gebruiken de thora, hun zogenaamde heilige boek, iedereen dat geen jood is te haten omdat God hun dit “OPDRAAGT”, een jood die een ander dan een jood haat leeft met een Goddelijke ziel volgens de thora, allemaal volgens de thora, lekker boek.
    Op joodse scholen, werden kinderen vanaf de eerste dag, gebrainstormd, andere volkeren dan joden te haten….!!!!
    Een ander “HATEN”, noemt een jood “LIEFDE”…!!!!
    Ik heb een paar in de familie, zij zeggen dat 99% zo denken en leven….!!!
    Een haat volk de “JOOD”, en zitten heel graag in een slachtofferrol met hun holocaust!
    joden wat nu leeft is een verloren generatie….!!!!
    Komt nooit meer goed….!!!!

 3. How do the Israelis come so far that they show inhumane tenancies?

  Mainly that they are jabbed with the most covid 19 injections of any country.
  The injections is making people inhuman.

 4. Mag ik de reaguurders hier er wederom aan herinneren dat ALLEEN Zuid-Afrika iets probeerde te doen door een rechtszaak aan te spannen voor genocide, de rest van de wereld is doof en blind, sprakeloos ben ik en zo boos, Scott Ritter zag ik zonet, hij zei, de mensen gaan of sterven of ze vluchten om zo in leven te blijven en de gewone media, ik hou het maar hierbij, mijn hart is bij dit volk zoals het al heel lang is, natuurlijk herdenk ik ook de 9 mei van de Russen, die ook van alles proberen te doen samen met China en Iran voor het Palestijnse volk, een zwarte dag voor de mensheid!

 5. Ze komen overal mee weg omdat er zogenaamd 5 miljoen joden zijn overleden tijdens de oorlog, wat een dikke vette leugen is!

 6. Tot de laatste JOOD… het zaad is met Bloed geplant…de Uitwas zal hen UITROEIEN…en er zal niemand nog zijn laatste gebed krijgen.. het is Onvermijdelijk..♥️🇵🇸👍

 7. Voor wat het waard is

  RFK Jr. heeft zojuist de laatste hoop op het verzamelen van ‘conservatieve’ steun in 2024 vernietigd met een nieuwe rampzalige verklaring ter ondersteuning van geslachtsverandering en chemische castratie voor kinderen met toestemming van de ouders.

  https://revolver.news/2024/05/rfk-jr-last-hope-gone/?


  Vijanden halen gênante getuigenissen uit 2012 naar boven
  RFK Jr. zegt dat een parasiet een deel van zijn hersenen heeft opgegeten

  https://thehill.com/homenews/campaign/4651051-rfk-jr-says-parasite-ate-part-of-his-brain/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in