Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

5

Om de honderd jaar lijkt er een grote pandemie te ontstaan, de pest van 1720, de uitbraak van cholera in 1820 en de Spaanse griep in 1920. De bovengenoemde pandemieën lijken hetzelfde patroon te volgen als de huidige virusepidemie in China. De geschiedenis heeft zich echt herhaald, is dit virus opzettelijk verspreid door een organisatie? Hieronder schrijft Knowledgetime wat over de geschiedenis van deze pandemieën:

Het jaar 1720:

In 1720 was er de laatste pandemie van de grootschalige builenpest, ook wel de Grote Pest van Marseille genoemd. Uit gegevens blijkt dat de bacterie ongeveer 100.000 mensen in Marseille doodde. Aangenomen wordt dat de bacterie werd verspreid door vliegen die met deze bacterie besmet waren.

Het jaar 1820:

De eerste meldingen van een Cholera-pandemie vonden plaats in 1820 in Azië, Thailand, Indonesië en de Filipijnen. In 1820 werden in Azië meer dan 100.000 sterfgevallen geregistreerd als gevolg van deze bacterie. De pandemie zou zijn veroorzaakt door mensen die water uit met deze bacterie besmette meren dronken.

Het jaar 1920:

De Spaanse griep vond 100 jaar geleden plaats. In die tijd hadden mensen te maken met het H1N1 griepvirus dat een genetische mutatie had ondergaan waardoor het veel gevaarlijker was dan het normale virus. Dit virus besmette 500 miljoen mensen en doodde meer dan 100 miljoen mensen wereldwijd, deze pandemie was de dodelijkste in de geschiedenis.

Het jaar 2020:

Het lijkt erop dat de geschiedenis zich elke 100 jaar herhaalt, is dit gewoon toeval? Momenteel wordt de wereld geconfronteerd met een pandemie van grote omvang. Het Coronavirus waarmee we te maken hebben, heeft tot nu (09 mei 2020) toe globaal reeds 4.063.147 mensen geïnfecteerd 278.115 mensen gedood, ondanks pogingen van regeringen en andere instellingen om hele landen in lockdown te plaatsen, lijkt het erop dat het virus zich weet te verspreiden.

  Bevel om de ogen te sluiten voor schadelijke effecten van vaccins
Vorig artikelHet dodental in Nederland is het op zes na hoogste ter wereld
Volgend artikelDuitsland: Genitale verminking neemt dramatisch toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Wat een onnodig en ongefundeerd artikel. Dat ben ik niet gewend van frontnieuws. Juist omtrent dit thema heb ik op deze site toch menig gefundeerd en peer viewed onderzoek mogen bestuderen.

 2. Het valt mij op dat dit artikel weinigzeggend is, hoe oud is dr.. McBean nu als enig overlevende niet-geprikte? 110 jaar? 115 jaar? 120 zelfs?
  Mijn moeder was 18 in 1918 en nooit geprikt ivm de Spaanse Griep, mijn vader 1897, hetzelfde verhaal, nooit geprikt in die tijd.
  Dat McBean daar nu een boek over schrijft is uiteraard nonsens, waarom schrijft u de uitgave-datum van haar eerste druk er niet bij? Dit schept verwarring!
  Geen goede zet, frontnieuws, ik ben bijna 84 en hoogbegaafd, ik zal niet de enige zijn, dom hoor!
  Gaarne een lausibel antwoord!

  • Je hoeft niet hoogbegaafd en hoogbejaard te zijn om door te hebben dat de combinatie “geneeskunde “ en vrijmetselarij levensgevaarlijk is. Dat zie je aan Louis Pasteur die het “virus” heeft verzonnen om intussen stiekem de mensen in te spuiten met een dodelijk “vaccin”. 150 jaar na Louis Pasteur worden fabrieken nog steeds steenrijk door deze leugen,ondersteund door de wereldwijde vrijmetselarij die zowat overal in besturen zit.

 3. Ook in de twintiger jaren van iedere eeuw vinden er overstromingen plaats Ook staan er monsterwezens op die zal in gebieden waar normaal is,,, ook oorlogen beginnen, en voorbereidingen in die jaren 20 ervoor en ga zo maar door…….. Ook staan er monster wezens op die vreselijke dingen doen om mensen uit te moorden omdat ze teveel beginnen te worden……. Ook geld wordt niets meer waard in de jaren 20 van iedere nieuwe eeuw en er dreigt grote armoede uit te breken in de jaren 20 van de jonge nieuwe eeuw….. Al met al zal zal er een zondvloed plaatsvinden waarin Noach de redder,,,,,, zal zijn voor de mens om te blijven voortbestaan en de wereld in zijn nieuwe opzet geheel blanco zal zijn van verderf en kwaad die door de vorige mens is veroorzaakt!

 4. Jongens, het leven suddert gewoon door. Iedereen komt op momenten in zijn leven groot drama tegen. Dat je jarenlang amper wat te eten hebt omdat je een enorme schuld erft nadat je vader is doodgegaan wat neerkomt op 10 jaar onkruid en roadkill eten. Dat iedereen om je heen dood gaat aan kanker, astma en vallende ziekte en ongelukken en dat je helemaal alleen op de wereld achterblijft. Dat je je huis kwijtraakt omdat je ontslag neemt en daarna natuurlijk nergens recht op hebt. Alle drama’s komen elke dag al voor, ook tegelijkertijd. Dat is niet iets van de toekomst.
  Alleen de luxepaardjes met hun mooie levens maken zich zorgen. De rest verzuipt al in de shit, staan al jaren op het randje van de dood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in