TheDigitalArtist / Pixabay

Is er ooit een tijd geweest waarin de ideologie en het handelen van westerse politici zo ver af stonden van de wensen van het electoraat? Ik zou zeggen van niet. Een eerlijke beoordeling zou concluderen dat onze heersende klasse lang geleden de democratische Rubicon is overgestoken en nu een echte vijand van het volk is, schrijft Paul Weston.

De gemiddelde kiezer wil gewoon dat een gekozen regering zijn of haar belangen behartigt, met (soms) een vleugje deugdzaam altruïsme. Elke vier of vijf jaar stemmen we op individuele politici op basis van manifesten die ons iets in die richting beloven. Elke keer komen we bedrogen uit.

Voor de verkiezingen beloven politici minder immigratie, criminaliteit, belastingen, rekeningen enz. en betere diensten voor gezondheidszorg, onderwijs, vervoer en allerlei andere dingen die we redelijkerwijs verwachten in ruil voor onze stem.

Maar op het moment dat deze slangenolieverkopers aan de macht komen, vergeten ze al hun beloften en verklaren ze in plaats daarvan de oorlog aan hun eigen burgers. De legale en illegale immigratie neemt toe, net als de criminaliteit. Rekeningen rijzen de pan uit, zelfs als onze lonen verwateren dankzij de inflatie die louter het gevolg is van onhoudbare overheidsleningen.

Onze politie, sorry, ‘service’, is belast met het controleren van meningsuiting in plaats van met het vangen van criminelen. De regering bepaalt welk soort meningsuiting de politie moet controleren. Blanke, christelijke heteroseksuele mannen merken dat ze nu heel weinig kunnen zeggen dat niet zal resulteren in een bezoekje van een agent om 5 uur ’s ochtends, terwijl zwarte, bruine, islamitische en LGBTXYZ-types rustig kunnen slapen in hun beschermde bed, ondanks het feit dat ze dingen zeggen en doen waar jij en ik voor opgesloten zouden worden.

  Boze Franse demonstranten verleggen focus van pensioenfiasco naar Macron zelf - "Ken je de guillotine?" 

Ga eens terug naar die wazige dagen vóór maart 2020. Dat zou 2020 BC zijn – Voor Covid. De Conservatieve Partij had net de algemene verkiezingen gewonnen met een aardverschuiving. Utopia, beloofden ze ons, lag om de hoek. Maar we kregen geen utopia, toch? In plaats daarvan kregen we tirannie, net als elk ander land op aarde.

Het Nieuwe Normaal is een semi-dictatuur en we moeten er gewoon aan wennen zonder al te veel impertinente vragen te stellen over democratie, de rechtsstaat, lichamelijke autonomie of zelfs het grondrecht van autochtonen om hun oude thuisland, cultuur en erfgoed te behouden.

Ons Nieuwe Normaal is niet iets dat ons beloofd is in het manifest van de Conservatieven voor 2019. We hebben niet gestemd voor de door globalisten geleide covid-tirannie. We hebben niet gestemd voor de opkomst van Black Lives Matters of de vernietiging en ‘dekolonisatie’ van onze instellingen, cultuur en erfgoed. We hebben niet gestemd voor het verminken van de lichamen van kinderen die op maandag machinist willen worden, op dinsdag verpleegster en op woensdag de bezitter van een nieuwe set niet-presterende genitaliën.

We hebben niet gestemd voor de overname van onze instellingen door de transbrigade, waardoor mannen verkleed als vaudevillehoertjes toegang krijgen tot kinderruimtes. We hebben er niet voor gestemd dat de RNLI moslimmannen van vechtleeftijd begeleidt van rubberbootjes naar luxe accommodatie, terwijl dakloze ex-militairen op donkere, koude straten leven.

We hebben niet gestemd voor de oprichting van door de overheid gefinancierde misinformatie- en desinformatie-eenheden, oftewel het Ministerie van Waarheid. We hebben niet gestemd voor online censuurwetten die er alleen zijn om mensen het zwijgen op te leggen die zich uitspreken tegen de doortrapte vernietiging van onze beschaving door de verradersklasse.

  Globalisme valse gezicht

We hebben niet gestemd voor 15-minutensteden, exorbitante energierekeningen, Netto-nul, carbon credits en de miljarden business achter klimaatverandering. We hebben niet gestemd voor de vernietiging van de landbouw – of in ieder geval van de boerderijen die niet in het bezit zijn van William Gates II. We hebben niet gestemd voor de introductie van mRNA in de voedselvoorziening en de zwaar gepropagandeerde verleiding van het eten van insecten in plaats van de sissende steaks die routinematig worden geserveerd door gemaskerde functionarissen aan opgeblazen WEF-tirannen in Davos.

We hebben er niet voor gestemd dat onze universiteiten, media en ambtenarij worden overgenomen door een stelletje gestoorde marxisten zonder enig respect voor het traditionele Engeland of de Engelsen. We hebben niet gestemd voor de neofascistische politisering en para-militarisering van de politie. We hebben niet gestemd voor de islamisering van onze steden, noch voor de islamisering van het ministerie van Binnenlandse Zaken en het ministerie van Buitenlandse Zaken.

We hebben niet gestemd voor een gemanipuleerde proxyoorlog tegen Rusland. We hebben niet gestemd voor het geven van miljarden ponden aan een van de meest corrupte naties ter wereld, geregeerd door een verzameling neonazi’s en criminele oplichters. We hebben niet voor onze eigen regering gestemd om te praten over een mogelijke WO III en de daaruit voortvloeiende dienstplicht.

Dit alles roept de vraag op: waarom krijgen we deze ijzingwekkende tirannie terwijl we eigenlijk gestemd hebben voor mensen die ons vrijheid, democratie, welvaart en vrede beloven?

Het antwoord is eenvoudig. Onze politici vertegenwoordigen ons niet meer. Geen jota. Als groupies met roem zijn ze in bed beland met de mondiale machthebbers en doen ze nu alles wat hen wordt opgedragen. VN Agenda 2030; Duurzame Ontwikkelingsdoelen; Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie. Dit zijn de mantra’s van het nieuwe evangelie van onze politici.

  WEF roept op tot concentratiekampen voor vrije meningsuiting om 'Terroristen van het eerste amendement' op te sluiten

Onze verradersklasse zit aan de voeten van de diep sinistere Klaus Schwab en zijn psychopathische miljardairsclub uit Davos, geleid door Bill Gates en George Soros, die gouden kruimels van hun globalistische taart in de kaken van hun dankbaar corrupte troetelpolitici flikkeren.

Als ik kijk naar waar we nu staan, zie ik niets anders dan volledige tirannie rond 2030. De globalistische monsters hebben het kwaadaardige verlangen om zo’n toekomst tot stand te brengen. Ze hebben ook de middelen via marionettenpolitici, toekomstige ‘pandemieën’ en door de overheid gecontroleerde digitale valuta van de Centrale Bank. Wil je in de toekomst je rekeningen betalen? Dan moet je eerst de uitgestoken hand aannemen en stoppen met het bekritiseren van de overheid.

Westerse politici hebben alle Westerse burgers tot hun vijand verklaard. Daarmee zijn ze niet alleen onze vijand geworden, maar een echte, bedreigende, gevaarlijke vijand van de westerse beschaving zelf. Als we in de 20e eeuw van Hitler of Stalin hadden verloren, zou het Westen vandaag de dag nog steeds herkenbaar zijn. Als we de oorlog verliezen die ons door Westerse politici van de verradersklasse is verklaard, zal er rond 2050 geen Westerse beschaving meer bestaan.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Democratische senator zegt dat pedofielen ‘kindersekspoppen’ verdienen om zich ’te ontlaten’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDit is waarom Rusland een nieuwe aanval doet op de Oekraïense regio Charkiv
Volgend artikelScott Ritter voorspelt hoe Oekraïne zal eindigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Om democratie te krijgen is in het verleden heel hard gevochten.
  Toen de mensen democratie eenmaal hadden hoefden ze niet meer te vechten en hebben aalgladde, hypocriete, domme, laffe en naieve politici de democratie verkocht aan de superrijken.
  En nu vechten de mensen niet meer…

  • @Servator Mensen zouden niet hoeven te vechten. Wij betalen een regering om te doen wat wij zeggen. De manier waarom ze zich nu gedragen is hun fout en niet de fout van de mensen. Ze zien wel het liefst dat we elkaar de schuld geven, maar daar moeten we niet aan toe geven. De slachtoffers zijn nooit de schuldigen!

   • Je hebt gelijk, wat ik bedoelde was dat democratie niet vanzelf is komen aanwaaien.
    En dat toen het er eenmaal was de gemakzucht er voor gezorgd heeft (samen met bewuste manipulering) dat het ook weer afgenomen wordt.
    Steeds openlijker.
    En ik denk dat dat niet zonder slag of stoot aan de slapende massa wordt terug gegeven.

 2. Schwab is dood. Alles wat je nog van hem te zien krijgt zijn filmpjes, of een knurft met een rubber masker.
  Die zijn we al kwijt dus.

 3. Democratie is een slecht systeem, een grondwettelijke republiek met een kleine overheid is veel beter. Democratie is een dictatuur van de meerderheid. Democratie leidt in de lange termijn altijd tot een totalitair systeem. Maar bij Grondwettelijke republiek staat de grondwet boven het democraties systeem en beschermd dat de individuele rechten van mensen. Wij hebben de koning afgezet en hun macht afgenomen en dan hebben wij onszelf verhoogd tot koning.

  Zelfs door het gelimiteerde democratische systeem wat westerse landen hebben begonnen mensen te eisen dat ze geld ontvingen van de staats schatkist. Dat was de geboorte van de welvaartsstaat en het begin van het einde. Nu is het geld op en wat is de oplossing, een totalitair systeem want de drugsverslaafde mensen kunnen niet zonder hun cocaïne shots waardoor het enige alternatief is dat al onze rijkdom zal afgenomen worden met totalitaire middelen.

  Dit is geen populaire opinie maar het moet gezegd worden. Wij leven allemaal boven ons standaard en daardoor heeft het westen zoveel staatsschuld opgebouwd. Dit is natuurlijk niet volledig de schuld van de normale mens. Socialistische politici hebben ons misleid door dingen te beloven waar wij geen recht op hadden. Maar op het einde heeft de gemiddelde mens daar op gestemd en nu zitten wij hier met de gevolgen van het democratische systeem.

  Een kleine overheid is het antwoord op dit probleem want dan zal de overheid geen invloed meer uitoefenen op de economie waardoor die zich terug normaliseert naar een meer gebalanceerde en natuurlijke vorm. Dat gaat niet gebeuren want dan moeten wij een meer gebalanceerde manier van leven hebben en dat willen wij niet want de cocaïne voelt zo lekker, daarbovenop biedt de overheid ons die gratis aan. Dat sociale systeem voelt zo lekker maar is tegelijkertijd ook onze ondergang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in