In Tanzania werd een onafhankelijke test uitgevoerd waarbij verschillende alledaagse dingen werden getest op Corona: Bijvoorbeeld een geit, motorolie, papaja, andere planten en dieren. Het resultaat: geit, papaja, vogel en konijn zijn allemaal positief getest. Tests in het algemeen zijn altijd zeer twijfelachtig of ze echt accurate resultaten opleveren, vooral als ze in korte tijd zijn ontwikkeld. Al met al laat het weer eens de hele klucht rond het Coronavirus zien.

“Zover over de geldigheid van de tests, die de basis vormen voor alle lockdown-maatregelen: de Tanzaniaanse president stelt de SARS-CoV-2-test ter discussie, stelt zijn volk gerust en wil geen lockdown. In Tanzania werden in opdracht van president John Magufuli, die zelf apotheker is, monsters van motorolie, diverse vruchten en planten en vele dieren genomen. De monsters werden gelabeld met namen van patiënten en als menselijke monsters naar het staatslaboratorium gestuurd. Daar werden ze getest op SARS-CoV-2. Interessant genoeg werden in veel gevallen positieve resultaten behaald. PAPAJA, GEIT, VOGEL, KONIJN… WAREN POSITIEF.”

Politiegeweld in Afrika om Corona-infectie te voorkomen doodt veel meer dan het virus zelf

  Mannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie - vrees bestaat om steriel te worden
Vorig artikelDuitsland: Genitale verminking neemt dramatisch toe
Volgend artikel40 procent van de delicten in Oostenrijk wordt gepleegd door buitenlanders
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Nú de nog 39 in Tanzania levende Tanzanianen testen en we zijn weer op de hoogte.
    De overige Tanzanianen leven in Europa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in