Foto Credit: Vigilantfox.news / Kleine foto © Karolina Grabowska / Pexels

De wereldberoemde cardioloog Dr. Peter McCullough onthulde onlangs opzienbarende cijfers over de immense verdiensten die artsen ontvingen voor het pushen van de COVID-19 injecties.

Op de Tommy T Podcast verklaarde Dr. McCullough dat een doorsnee arts $250.000 extra kon verdienen als hij een aanzienlijk deel van zijn patiënten injecteerde, bericht Vigilant Fox.

Meer specifiek, als een arts 75% van zijn of haar patiënten injecteert tegen $250 per nieuw geïnjecteerde persoon, zou dat ongeveer $250.000 zijn.

Deze onthulling werd ontdekt via een uitgelekt document van Anthem Blue Cross Blue Shield.

Dr. McCullough legde uit dat een fulltime huisarts doorgaans een patiëntenpanel beheert van ongeveer 1.000 tot 2.000 mensen die onder de dekking van Anthem Blue Cross Blue Shield vallen.

Als je het uitrekent en rekening houdt met de $250 stimulans, dan zijn 1.000 nieuw gevaccineerde mensen maal $250 = $250.000. Sommige artsen verdienden minder, andere meer. Maar het punt is dat artsen financieel werden gestimuleerd om zoveel mogelijk patiënten te injecteren.

De vraag is of Anthem Blue Cross Blue Shield artsen stimuleerde om te injecteren of dat de overheid hen daarvoor betaalde.

Bekijk het volledige interview:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het is voor hun gezondheid: Ronald McDonald House in Canada begint kinderen met kanker eruit te schoppen vanwege hun vaccinatiestatusVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Australische epidemioloog en WHO adviseur die de ongevaccineerden "egoïstisch" noemde, hersentumor geconstateerd
Vorig artikelNieuwe EU-waanzin: elke gekapte boom moet worden gemeld
Volgend artikelDodelijke prionziekten nemen toe en kunnen nu worden overgedragen, dankzij COVID-19 vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ik de k dat mijn huisartsenpraktijk daar ook schuldig aan was. Hoeveel brieven ze mij gestuurd hebben in die jaren . Dat ik in een gevarenleeftijd was🥵tja…..de omvang van instanties die er bewust aan hebben deelgenomen ,die omvang ervan word steeds meer realiteit. Ik heb het gevoel dat ik tegen muren omhoog begin te lopen. Niets is nog onschuldig. Er zijn zovelen vuile handen ,dat ik er gewoon verdrietig van word. En dan nog maar gezwegen over de gewone mensen die nog steeds de gifprik ophemelen alsof het vitamine snoepjes zijn.
  Ik had gehoopt dat 75% van de bevolking nu toch wel wakker zou moeten zijn.
  Maar alles in mij zegt dat nog niet eens de helft van de bevolking wakker is, alleen enkelen onder ons.
  Tja…….zucht.

  • Dat heb ik precies hetzelfde, en maar blijven hopen dat de mensheid ontwaakt, maar ik denk dat dit nooit gaat gebeuren, als we het willen stoppen moet dat echt vanuit de wakkeren komen.
   En volgens mij zijn we met vele.

  • ook je huisarts is schuldig. Onder invloed van veel geld en/of veel macht en/of veel aanzien verworden de meesten in ontoerekeningsvatbare psychopaten in schaapskleren. Denk daar maar eens goed over na.

  • Greet,
   Nog geen 5 procent is ‘wakker’, denk ik.
   Wakker zijn is uit de droom van het systeem te zijn en te zien wat een monster dat eigenlijk is, dat beest dat de menselijkheid opvreet, dat de vrijheid onmogelijk maakt, dat enkel kan liegen. Het lijkt verdomd wel op het beest uit Openbaringen. Maar dan in het eggie. Wie is en zitter er achter dat beest? Ik denk gewoon hele ‘nette’ mensen met veel geld en veel macht. Het beest is als een parasiet dat de hersenen bezet en de mensen krankzinnig maakt.
   En voor wakker worden is kennis nodig. Maar dan ware kennis. Kennis zoals de natuur ons biedt. Waarheid.

   Maar oordeel de stumperds niet. Zo een dokter is ook vaak maar een gehersenspoeld mens.
   God, waarom wist Jezus dit allemaal?

   Kortom, voor wie wijzer wil worden die leest het NT en neemt het letterlijk wat er staat. Het beest zijn slechte mensen die anderen voor de gek houden met geld en materie, denk ik.

 2. Je ziet het nu, dat voor geld we elkaar zonder pardon uitmoorden. Om er zelf beter van kunnen worden. Alles onder het mom van voor jouw gezondheid of de zogenaamde vrede en veiligheid. Huisartsen waar vele 100% vertrouwen in hadden en nog steeds hen zelfs verdedigen tegen deze zeer ernstige genocide met voor bedachte raden.

  De geprikte zijn alle misleid door hun eigen gemakzucht en door hun indoctrinatie opleiding. Dat de overheid en de zogenaamde gezondheidszorg het beste met hun voor hebben. Zij kunnen niet zien of begrijpen dat de farmacie de overheden omkopen om de burgers als proefkonijnen te kunnen behandelen. Het schijnt dat in NL ongeveer 89% geprikt is en zodanig al aangetast is door die vergiftiging. Vele hebben al een persoonsverandering ondergaan, die alleen ongeprikte bekende van hun kunnen waarnemen. De PCR test was ook een vaccinatie, maar op kleine schaal.

  Daar zitten wel placebo’s bij, maar alle injecties bevatte grafeen, aluminium e.d. Grafeen is uiterst giftig voor de mens, het is een kwestie van tijd dat zij eraan sterven. Daar vele geprikte blijven ontkennen dat zij zo goedgelovig waren, dat zij geprikt zijn. Want nog steeds is het onderwerp over die injecties taboe op het werk en verjaardagsfeestjes e.d.

 3. Gisteren nog een buurtgenoot die helemaal berserk werd toen ik reageerde op zijn opmerking dat politici het meest zware beroep ter wereld hebben….ik reageerde met..t meest corrupte beroep, bedoel je? Zoals rutte met z’n wef tasje… toen wees hij met een priemende vinger naar mij en zei,.. je denkt zeker dat wilders ons gaat redden? Nee hoor, zei ik, wilders hoort ook bij de club..krijgt geld uit de zionistische kant van het parasieten spectrum.. hij was z’n oude fiatje aan t oppoetsen dus ik zei, als hun t helemaal voor t zeggen krijgen mag je je autootje niet bezitten want …tja, het klimaat hé! Hij werd alleen maar bozer dus heb ik ‘m maar een fijne dag gewenst. Meelijwekkende situatie was t.

  • Donders,
   Hoe kun je nu met een a.h.w. gehypnotiseerd mens een kritisch gesprek aangaan? Dat gaat toch niet? Je moet weten, Donders, dat de mensen door en door ‘geprogrammeerd’ zijn. Het denken van die mensen id op een bepaalde manier van informatie (kennis) voorzien. En die programmering van die (foute) kennis doorbreek je niet zomaar door over de resultaten van die programmering (hoe denk ik over politiek bijvoorbeeld) te praten.
   In tegendeel. De enige manier om normaal met die mensen te praten is om op hun niveau mee te praten. Dat vinden ze leuk en dan vinden ze je aardig. Dat is de enige manier. En dat is mij vervloekte ervaring.

   En wil je de wereld écht verder helpen, mocht je dat tenminste willen, dan is de enige manier het onthersenspoelen van die mensen. Maar dat is een rotklus die meestal niet helpt en die klus neemt een paar jaar in beslag. Alleen de zeer bijdehante mensen of mensen die anderszins het geluk hebben over de juiste hersenen en drive te beschikken, hebben kans om de rede weer terug te vinden en open te staan voor argumenten. En dan nog kost het járen en jaren om de ‘kennis’ die in de hoofdjes zit eruit te halen en ze weer normaal te maken. Normaal, zoals de natuur normaal is.

   De schooltjes, de televisie, de universiteiten, álles draagt bij aan de ongelofelijk diep gaande hersenspoeling. Elke dag elk uur overal staan mensen eraan bloot.

   Ik vind het dus niet zozeer meelijwekkend, maar vreselijk irritant dat ik met toch wel ‘dwazen’ en betoverde mensen om moet gaan. Ze kunnen namelijk alleen maar praten over wat ze denken te weten en o wee, als iemand een andere mening heeft. Dan kijken ze die aan alsof ze water zien branden, alsof ze geestelijk pijn gedaan wordt.

   Dat is nou die hersenspoeling. Men heeft geleerd het systeem waarin we leven te aanvaarden. Dit systeem onderhoudt zichzelf dagelijks door de invloed van de MSM en alles wat we in de maatschappij zien zoals reclame, films, meningen van slapende mensen.

   Wil je iemand al ‘wakker’ maken, dan kan dat bijna niet eerder dan de televisie het raam uit te donderen, de krant, het internet, mobieltje, álles. Elk verdomd fout boek, elk verdomde radio, elk telefoontje, computer, auto, alles.

   Maar dat willen ze dus nooit niet. Ze zijn verslaaft aan die zooi. Precies zoals de bazen het willen. Vooral het mobieltje is hun grote vijand, maar dat zien ze niet, dat beseffen ze niet, dat begrijpen ze niet. Ze zien het als vriendje zelfs.

   Ze zouden eigenlijk naar een goeie (integere) psychiater moeten. Of naar een (werkelijk) goeie geestelijk begeleider dat ze geestelijk eerst ‘afbreekt’/leeg maakt om daarna weer stapje voor stapje op te bouwen en in te vullen met waarheid. Maar dat zie ik ook niet zo snel gebeuren.

   Ergo, ik zou met niemand praten dan wat die andere wil dat het gespreksonderwerp is en mijn eigen mening liever niet geven. Ja, oppervlakkig enzo, dat wel. Dus willen we ook een beetje gelukkig zijn, doen moeten we onze mond leren houden. Praten helpt toch niet. En je mag best weten dat ik het er moeilijk mee heb.

   • Ja ik weet t maar toch trap ik er weer in….misschien beter om de gehersenspoelde medemens te beschouwen als een zwarte magiër die eropuit is om mijn bewustzijn te manipuleren….ik dacht werkelijk dat langzaamaan de wereldbevolking wel wakkertjes zou zijn.

  • Degenen die voor langere tijd in ernstige mate geindoctrineerd zijn , en dat is de ruime meerderheid, worden vanzelf krankzinnig. Daarom alleen nog maar goeiedag, hoi en ‘wat een weer’ zeggen tegen het kuddevee. Mijn advies is om nog alleen om te gaan met diegenen die enigszins wakker zijn. Als wakkere geeft de omgang met het kuddevee veel negatieve energie en teveel negatieve energie is kankerverwekkend.

   • Valt jou dat ook op, Schlangen? Het vreet inderdaad energie. Mee eens.
    Maar of we er zó ziek van worden denk ik niet. Ik leerde eens dat als je een soort krans van bloemen of zo om je heen projecteerde (in gedachten) dat dat scheelt. Of ‘r waar is weet ik niet, maar ik denk dat het wel helpt.

    • Die krans is een symbolische betekenis en tegelijkertijd synoniem voor een tevens ook symbolische op te trekken muur, om je zodoende tegen het kuddevee te beschermen. Echter, een symbolische krans gecreerd via gedachtenenergie geeft wel meer positieve energie dan een symbolisch opgetrokken muur. Je blijft dan immers meer in je eigen kracht staan, is mijn eigen ervaring.

 4. Mijn huisarts wil mij niet eens helpen omdat ik geen spuit/geen test heb gehad ik denk boeiend zoek het zelf ,uit op internet wat het kan zijn. Maar wel elk jaar bloedtest want ik zit in risico groep en zo kwamen zij erachter hoge cholesterol en bij de praktijk ondersteuner hoge bloed druk en zeg nog geen tabletten voor cholesterol een mens heeft ontelbare cellen elke cel heeft vet nodig en alles wat teveel is gaat terug naar de lever .dan bloedruk tabletten ik zeg weer nee meet het zelf wel en wat denk je de waardes zijn veel lager dan hun mij wijs willen maken. Ik weet niet of dat hier mag maar bloedruk/cholesterol stabiel te krijgen heb je enkel bietenpoeder /of bietensap nodig niet dat gift van big farma ik vertrouw geen arts meer. ik heb nooit de meute gevolgd heb eenvoudig mobieltje waar geen internet opzit kijk nooit talkshows. op mijn werk is iedereen ingespoten met dat gif en nu moet ik mij beschermen met dennennaalden thee en hoge vitamine C dosis en zink tegen die gehersenspoelde de omgekeerde wereld lijkt het wel ,en in tegen stelling tot mijn collega,s ben ik nooit ziek Zij vallen op geven moment om kwestie van tijd.

  • Volgens mij maakt cholestrol niks uit. Ja niet teveel slecht vet, maar olijfolie en boter kan geen kwaad, denk ik. Over bloeddruk is veel te lezen op het internet. Er zijn eenvoudige eetdingen die helpen de bloeddruk wat te verlagen. Ook meditatie is een krachtige hulp. De arts ried mij ook cholestroldingen aan. Maar ik zei dat ik niet zo van de pillen ben. Dus ik probeer gezonder te eten en te drinken. Let op slecht eten uit de supermarkt. Let op smaakversterkers (fout) slechte kleurstoffen en zo. Kijk eens naar de slechte e-nummers.

 5. Om de cholesterol omlaag te brengen is het goed om elke dag een biologisch ei te eten. Daar zit veel HDL cholesterol in dat het LDL cholesterol verlaagd. Ook een paar goede pinten of jenever/cognac is goed tegen een te hoog LDL cholesterolgehalte(niet overdrijven, want teveel alcohol is niet goed voor de lever, waardoor het LDL chlolesterol stijgt). Ook veel bewegen is goed om de cholesterol omlaag te brengen, tevens ook goed voor de bloeddruk. Ik adviseer om je uit te laten schrijven bij je huis’arts’. Liever geen arts dan een psychopaat toch?

  • ALcohol doe ik niet meer gelukkig mag ik zeggen. Cholesterol is heel belangrijk, dus wat is teveel? Het hangt ook van je familie af. Wat voor de een hoog of laag is, is voor de ander normaal. Er is een goed boek van ik Peter Gotsche “Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad: achter d. . . “. Het lezen waard vind ik.

   • De Deense internist Peter C. Gøtzsche heeft in 2016 de vaste Kamercommissie Volksgezondheid bijgepraat over de strapatsen van big pharma. Met zijn aanbevelingen is helemaal niets, ik herhaal niets gedaan.

 6. Spijtig genoeg verleent McCullough nu zijn medewerking aan wellness Co, die even pakket verkopen met onveilige medicijnen voor bijna 300 $. Hij heeft voor mijn grotendeels zijn gezag verloren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in