Je dominantie laten zien tegen de zwakste en momenteel door de Coronacrisis zwaarst getroffen medemens, de kinderen. Dit lijkt aan de hand van talrijke politieoperaties van de afgelopen maanden, onder meer tegen sleeënde kinderen ondanks Coronaverboden, steeds meer een maatschappelijk probleem in Duitsland te worden. Of dit de politie zal helpen haar toch al aangetaste reputatie als gevolg van haar kruiperige optreden bij de BLM- en haar agressie bij Corona-demonstraties te verbeteren, lijkt meer dan twijfelachtig.

Foto: © PolizeiBerlin / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

Met politiehelikopter kinderen wegjagen

De tweet van Eoghan Sweeney. Hij schrijft over een incident in Berlijn gisteren, zondag:

“Roekeloos en en onverantwoordelijk van @polizeiberlin op
de Weißensee vandaag. Ja, mensen moeten van het ijs af
als het onveilig is. Maar er waren kleine kinderen in het midden
van die storm van sneeuw en ijssplinters. De meesten wisten
niet eens dat de politie ze eraf wilde hebben voordat dit opdook”

Backup:

Het Duitse dagblad Bild meldt dat een Twitter-gebruiker aan de Berlijnse politie schreef: “Onverantwoordelijk, men zou moeten weten dat de bas trillingen die uit een helikopter komen, ijs kunnen doen breken. Dit was de meest ongeschikte methode denkbaar om mensen te redden. Maar ja – het is Berlijn”.

Frontnieuws heeft inmiddels een hele reeks verzameld over het “prijzenswaardige” gedrag van de uitvoerende macht ten opzichte van Duitse burgers. Hier te lezen:

“Veel immigranten hebben AIDS, syfilis, onbehandelde TBC” – gezondheidszorg in Duitsland op de knieën door asielchaos

  Rusland leert Europa ABC van de gashandel
Vorig artikelLegale kindermoord: het doden van pasgeborenen en zuigelingen zou moeten worden toegestaan
Volgend artikel28-jarige gezondheidswerkster hersendood 5 dagen na tweede experimentele Pfizer mRNA Covid injectie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Je zou het ding met inhoud uit de lucht moeten halen. Maar dan valt hij helaas op al die onschuldige mensen die spelen op het ijs. Hoe the fuck is het in godsnaam mogelijk dat die doorgedraaide politie dit soort misdadige akties brutaalweg durft te ondernemen?

  2. De politie mensen mogen enkel bevelen opvolgen, zelf nadenken wat etnisch of verantwoordt is mag absoluut niet. Zij gedragen en handelen alsof zij afgerichte Duitse herdershonden zijn. De opdrachtgevers dat zijn de compleet gestoorde, die elk menselijkheid hebben verloren. Zij zien iedereen waar zij weinig tegenwerkingen van ondervinden, de ideale objecten om die te onderwerpen aan hun sadistische gedrag.

      • Wat een onzin opmerking in 1933 begon de vrijding juist, er werd gevochten tegen dit, globalisme, communisme, zionisme en de banken met hun woekerrentes, je kon toen een huis kopen zonder rente!!

  3. De asielchaos is gecreëerd door de overheid zelf in opdracht van het EU. De meeste immigranten zijn meestal alleen maar mannen. En daar zit een verhaal achter. In 1992 is in Brazilië onder regie van de VN een vergadering gehouden om de grote toename van de wereldbevolking te decimeren. Enkele miljardairs onder wie bankier De Rothschild, farmaceuten, technocraten, De Groenen(socialisten=communisten) promoten dat voorstel. In West-Europa met de EU als het mini VN orgaan met Duitsland, Frankrijk en Engeland als voorbeeld met grote aantallen Islamitische groeperingen was het vuur snel aangestoken. En door de verplichte opname van de immigranten zijn ze nu machteloos geworden. Ze beheren nu straten, woonwijken, stadsdelen en steden waar het NO- GO ZONES zijn voor de politie. De hebben hun eigen wetten( Sharia, falangisten etc.). Het einddoel is het blanke ras, ongelovigen, Joden en iedereen die niet het Islam betuigd te vermoorden. Hen wordt geen stro breed in de weg gelegd! Dat vindt dus op de achtergrond plaats terwijl de rest met angst en de lock-down binnenshuis wordt gehouden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in