De asielchaos legt grote druk op de Duitse gezondheidszorg, meldt de Britse Daily Express.
– Veel immigranten hebben AIDS, syfilis, onbehandelde TBC, en exotische ziektes, zegt een vrouwelijke anesthesist tegen het dagblad.

Volgens de dokter, die in Duitsland werkt maar uit Tsjechië komt, zijn de ziekenhuizen niet gewend om deze enorme behoefte aan gezondheidszorg uit de derde wereld te hanteren, veel immigranten dragen ziektes met zich mee die al lang geleden in Europa uitgeroeid zijn.

Veel immigranten hebben AIDS, syfilis, onbehandelde TBC, en exotische ziektes waar de gezondheidszorg in Europa niet op voorbereid is, zeg de Tsjechische anesthesiste.

Kleinere gezondheidscentrums hebben geen medisch apparatuur voor de ziektes van deze immigranten, waardoor deze naar de grote ziekenhuizen moeten worden doorverwezen, die propvol raken met immigranten. De ophoping leidt tot veel onrust tussen de verschillende immigratiegroepen die een wachtkamer moeten delen, de autoriteiten voelen zich gedwongen om politie met honden in te zetten.

In tegenstelling tot Zweden eist Duitsland dat immigranten, precies zoals hun eigen bevolking, voor hun medicijnen betalen die de dokter voorschrijft. Maar dat wordt niet geaccepteerd, vertelt de anesthesiste. In plaats te betalen gaan de immigranten heibel schoppen in de apotheek.

Dat leidt tot enorme woede uitbarstingen. Ze geven hun kinderen met een verkoudheid en laten hun kind aan het apotheekpersoneel over met de woorden: “Hier, behandel jij het maar!” De politie is nu gedwongen niet alleen de ziekenhuizen te bewaken maar ook de grotere apotheken.

De anesthesiste vermeldt ook dat het volgens haar onmogelijk is om de naar schatting 1,3 miljoen immigranten die in Duitsland zijn aangekomen aan werk te helpen, veruit de meeste beheersen geen andere taal dan die van thuisland.

Zelfs de professor die onze afdeling leidt, vertelt hoe neergeslagen hij wordt om te zien hoe zijn schoonmaakpersoneel, die al meerdere jaren fulltime werkt voor 800 euro per maand, gedwongen wordt om in de ziekenhuisgangen geconfronteerd te worden met jongemannen die alleen maar eisen en klagen, willen alles gratis hebben, en als dat niet lukt breekt de hel los.

Natuurlijk kan het altijd nog erger. Zoals in Zweden. Een derde wereld immigrant met drie kinderen krijgt 2300 euro per maand belastingvrij, wanneer je alle bijdrages bij elkaar optelt. Dat was in 2013. Sindsdien zijn de gratis geld voorzieningen voor de zielige ‘vluchteling’ alleen maar toegenomen, terwijl de gezondheidszorg en tandheelkundige zorg geheel gratis is voor alle asielzoekers en illegalen die in het land verblijven, schrijft Fria Tider.

Pest 1720, Cholera-uitbraak 1820, Spaanse griep 1920, Chinees Coronavirus 2020

  Nieuwe Franse Revolutie? Meerderheid steunt einde 'Vijfde Republiek' nu Macron er niet in slaagt orde te handhaven
Vorig artikelMigranten brengen de “Witte Pest”: 48 tuberculose geïnfecteerden op een school in Duitsland
Volgend artikelNieuw aan Corona gerelateerd syndroom treft kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ja neem ze maar binnen ocharme ..gdvrd…buiten Allemaal brengen alle ziekten terug mee naar hier …die allang uitgeroeid waren in onze landen Wij zijn het kotsbeu die geiten en schapen neukers.

  2. Den vroeger was het Duitse leger zo hygienisch en bang voor anstekkende Krankheiten! Moet je als blanke als Duits geborende en jaren ergens gewoond te hebben eens binnen zien te komen! Dat lukt je niet, dat noem ik puur rascisme tegen blanken! Wij brengen geen ziektes mee, maar worden aan strakke conanaregels gehouden, gemuilkorft en hun lopen vrij rond! Verzet, verjaag ze en die corrupte regimes erbij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in