28-jarige Sara Stickles – Dood (Foto Facebook)

The COVID Blog meldt dat de 28-jarige Sara Stickles uit Beloit, Wiscons, slechts 5 dagen na het ontvangen van de tweede mRNA Covid injectie van Pfizer een hersenaneurysma heeft opgelopen en nu hersendood is.

Helaas is dit het zoveelste geval waarin een jonge verpleegkundige in de bloei van haar leven en zonder eerdere gezondheidsproblemen, slachtoffer wordt van de mRNA vaccinatie, schrijft auteur Brian Shilhavy op humansarefree.com.

Zij was orgaandonor, dus haar lichaam wordt in leven gehouden totdat er geschikte ontvangers voor haar organen zijn gevonden. Ze laat een jonge zoon achter, broers en zussen, vrienden en familieleden die op Facebook hun ontzetting hebben geuit over haar plotselinge dood.

Stickles kreeg de tweede dosis van de Pfizer mRNA-prik op of rond 2 februari, volgens een bericht op Facebook van haar familie. Ze werd onmiddellijk ziek, vijf dagen later had ze ernstige hoofdpijn, op zondag 7 februari. Kort daarna begon ze te huilen en zei: “Er is iets niet goed. Ze verloor het vermogen om te spreken, haar ogen draaiden en werden glazig, voordat ze het bewustzijn verloor”, volgens een Facebook-post van Jacqueline F. Gifford.

De eerste diagnose was een gescheurd hersenaneurysma. De volgende dag werd ze per vliegtuig naar het University of Wisconsin Hospital in Madison gebracht, volgens haar oom, George Allen Petit. Artsen voerden een cerebrale angiografie uit via haar lies helemaal tot aan haar hersenen. Een subarachnoïdale bloeding werd ook genoemd als het mogelijke probleem.

Haar zus Jamie Lynn Cruz kondigde op 11 februari 2021 op Facebook aan dat de familie afscheid nam omdat er geen hoop meer was op haar herstel:

  Infectiegolf na Coronavaccinatie - Verpleegtehuis in Duitsland: "De oude mensen sterven daar als vliegen"

“Het is waar, de goeden sterven jong. Omdat mijn zus zo ongelooflijk goed was!

Vandaag werden mijn moeder, broers en zussen en ik gevraagd om naar het ziekenhuis te komen om afscheid te nemen van Sara.

Sara had een herseninfarct in haar hersenstam op zondag 7 februari, op de jonge leeftijd van 28 jaar.

Sindsdien ligt ze aan de beademing. Na alle testen en de MRI resultaten hebben de doktoren vastgesteld dat er geen kans is op herstel en dat haar lichaam uiteindelijk zal stoppen.

Omdat Sara een orgaandonor is, zullen ze haar lichaam in leven houden tot het tijd is om ze te oogsten. Sara zal nog talloze levens redden. Ze blijft haar gaven geven, zelfs nadat ze naar de hemel is gegaan.

Mijn zus is echt een geweldige engel”. (Bron)

In een eerdere Facebook post van 8 februari, meldde haar zus dat Sara ziek was geweest en een “breaking out” van het Covid “vaccin” had:

“Update: Dr. Called, gaat morgen een cerebrale angiografie doen via haar lies helemaal tot aan haar hersenen om foto’s te maken.

Ze zijn er niet helemaal zeker van of het een aneurysma of avm of een tumor of iets anders is, dus ze moeten meer onderzoek doen van haar hersenen. Ze is gestabiliseerd.

Ze reageert op een kneepje, maar dat is het, ogen zijn nog steeds niet open. Subarachnoid hemmorage is wat er gebeurd is. (Bloeding in de ruimte tussen de hersenen en het weefsel dat de hersenen bedekt, is meestal van een uitpuilend bloedvat dat barst in de hersenen).

De dokter is hoopvol, hij zei dat ze jong en gezond is. Ik heb hem verteld over haar covid vaccin, en dat ze daardoor ziek was.” (Bron)

Gisteren, 14 februari 2021, deelde Sara’s tweelingzus, Kara Stickles, dit bericht op haar Facebook pagina van iemand die meldde dat het vermelden dat Sara de Pfizer Covid mRNA injectie had gekregen, gecensureerd en verwijderd werd in de sociale media:

  Zwarten zeggen nee tegen het vaccin

“Deze mooie, gezonde 28-jarige moeder kreeg een experimentele, niet door de FDA goedgekeurde “medische procedure”, en nu zamelt haar familie geld in voor haar begrafenis (gofundme link in IG bio en hier: https://bit.ly/2NlzdAy)

Mijn diepste medeleven aan de familie.

Zie @circleofmamas op IG voor het hele bericht. (Edit: “Circle of Mamas” uitstaande IG account werd verwijderd; gelieve @circleofmamas_ te volgen).

(Social media accounts worden verwijderd als ze praten over bijwerkingen van bepaalde experimentele producten. Zoek naar haar zus Jamie Lynn Cruz ’s post, of mijn Telegram-kanaal heeft info https://t.me/glassforsenate.

Vraag: Beschermen regeringsambtenaren Amerikanen tegen een (behandelbaar) virus met een overlevingskans van bijna 100%, of is er een andere reden waarom de machthebbers dit “noodtoestemming” product pushen?” (Bron)

Uit de gegevens die de CDC tot nu toe heeft vrijgegeven in de VAERS database, zijn er in Wisconsin 176 gevallen geweest van ongewenste voorvallen, waaronder 26 ziekenhuisopnames, 5 blijvende invaliditeiten, 58 bezoeken aan de spoedeisende hulp en 11 sterfgevallen, hoewel geen enkele onder de leeftijd van 44 jaar.

Dus als het geval van Sara Stickles aan het VAERS-rapportagesysteem van de CDC is gemeld, heeft de CDC dat blijkbaar nog niet vrijgegeven.

Zoals eergisteren door Health Impact News gemeld, heeft de CDC op haar website verklaard dat er in de V.S. 1.170 sterfgevallen zijn geregistreerd als gevolg van de experimentele mRNA Covid-injecties, en volgens de CDC en de FDA houdt GEEN van hen verband met de “Covid-vaccins”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Na de vaccinatie: verschillende gevallen van postvaccinale hersenontsteking op intensive care-afdelingen in Spanje worden verzwegen

Vorig artikelDuits links-groene regime zet politiehelikopter in tegen spelende kinderen
Volgend artikelTenminste drie Covid-19 onderzoekers van de WHO hebben banden met Chinese instellingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Hoelang accepteert geïnjecteerd te worden met een gen’therapie’. Hoelang accepteert men wat door al dan niet bekrachtigde regelgeving tot bijna totale afbraak leidt. Hoe dan ook, nu een waarschijnlijk gezonde én jonge vrouw hersendood, niet de eerste. Maar ook een voor mij nieuwe vraag: wat kan de de persoon waarvoor zij donor wilde zijn verwachten? Een gratis en wellicht ongewenste gen’therapie’ afkomstig van het weefsel van de donor, of erger? Hoelang accepteren we dat ‘corona’ overduidelijk gebruikt wordt van andere doelen die ons welzijn in brede zin ondermijnt …

 2. The Poisoned Needle.
  https://1796web.com/pdfs/The-Poisoned-Needle.pdf
  Op blz. 5 de gevolgen van vaccinaties.
  INCREASE IN KILLER DISEASES DURING THE PAST 70 YEARS….
  Insanity increased 400%
  Cancer increased 308%
  Anemia increased 300%
  Epilepsy increased 397%
  Bright’s Disease increased 65% (nefritis)
  Heart Disease increased 179%
  Diabetes increased 1800% (In spite of or because of insulin)

 3. Hoelang kunnen deze joodse facisten (Bill Gates/Klaus Schawb/George Soros) ongestoord hunnen gangen gaan voordat iemand hun kop inslaat??!
  Ik ben zeker kandidaat voor de opkuis van deze linkse facisten

  • En ik hoop dat u eindelijk eens uw verstand zal gaan gebruiken.
   Door niet te vaccineren komen we nooit van dat virus af.
   Het is ook egoistisch naar andere mensen toe.
   Ik zou wetenschappelijk nieuws volgen en zeker geen frontnieuws!

   • Zoals? Mijn ervaring is dat Frontnieuws een beter beeld geeft op de realiteit die zich ontvouwt dan kennelijk de bronnen van u …

 4. Handig voor de orgaan industrie. Hersendood door de corona spuit. In NL ben je toch ook automatisch staatseigendom als je niet actief nee zegt tegen orgaandonor zijn?

  • Waarvan je ook maar moet aannemen dat ze jou NEE respecteren.
   Je nabestaande of familie is niet altijd overal bij aanwezig op het moment dat ze nog wat organen nodig hebben en jij bent hersensdood.

   • Echt he. Ik vertrouw ze voor geen stuiver, de ratten. En als je ziet hoe het op je Overheids-donor-certificaatje staat omschreven:
    “de artsen weten niet of je ja of nee gezegd hebt op de orgaandonor vraag, dat weten ze pas als je overleden bent.” Overleden???? Nee, je kan niet “overleden” zijn voor orgaan-oogsten, je mag alleen “hersendood” zijn. Dus nog in leven! En dan kunnen ze wel je organen pikken en verkopen. Er moet echter wel tijd tussen zitten voor de familieleden om toestemming te geven. Dus als die familieleden nergens van op de hoogte gesteld worden, dan moet je maar hopen dat je goed behandeld wordt. De Overheid liegt dus uit de naad, met die zgn geruststellende informatie waardoor jij gaat geloven dat je goed en wel hartstikke dood moet zijn om je organen te laten oogsten. Ik vraag me wel eens af hoe ze bij elkaar zitten en dit bekokstoven met elkaar? Zeggen ze allemaal volmondig ja op het voorliegen van de burger? En wat voor figuren zitten er allemaal bij? Echt smerig he… nog erger dan erg om mensen zo voor te liegen. En het feit dat je “actief nee” moet zeggen, ipv van wat je zou denken “actief ja” op orgaandonor. Dus zo hopen ze ook nog eens dat de meeste mensen het zullen vergeten en dan automatisch staatseigendom worden, ook was het handig qua tijdsbestek met de aankomende corona “epidemie”. Zo flikten ze hetzelfde met de creditcards in de VS: als je het ding niet “actief opzegt” dan blijf je betalen. Uiteindelijk werd deze gulzige manier van zaken doen daar onwettig verklaard, maar hier in NL blijven ze dit op allerlei manieren doen, en dan sturen ze deurwaarders naar mensen om nog meer geld te troggelen. K*** zooi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in