Foto ter illustratie

Ouders zouden hun pasgeborenen moeten kunnen laten doden – dat is het pleidooi van twee wetenschappers. Hun redenering: kindermoord is niets meer dan een abortus. Baby’s zijn nog geen “echte personen”, maar slechts “mogelijke personen”, betogen Alberto Giubilini en Francesca Minerva in het gerenommeerde wetenschappelijke tijdschrift “Journal of Medical Ethics“. Moeders en vaders zouden daarom het recht moeten hebben om hun zuigeling, die nog maar een paar dagen oud is, te laten doden, vinden de wetenschappers.

Met hun theses veroorzaken de wetenschappers wereldwijd grote verontwaardiging. “Als we deze redenering volgen, zal het ons in de toekomst niet meer kunnen schelen of een moeder haar kind met een deken smoort”, zegt Trevor Stammers, directeur aan het St. Mary’s University College in Londen.

De auteurs stellen pasgeborenen en foetussen gelijk omdat beide “nog de capaciteiten missen die een moreel recht op leven rechtvaardigen”. Een baby, net als een foetus, heeft nog geen “morele status als een persoon”. Daarom, beweert men, is het doden van een baby niet anders dan het aborteren in de baarmoeder. “Als de omstandigheden na de geboorte van dien aard zijn dat zij abortus zouden hebben gerechtvaardigd, dan moet abortus na de geboorte nog steeds mogelijk zijn”, aldus de wetenschappers.

Baby’s zijn vaak een te grote last

Guibilini en Minerva pleiten ervoor dat ouders de mogelijkheid krijgen het leven van hun baby te laten beëindigen als zij zich overweldigd voelen en “economische, sociale of psychologische omstandigheden” het voor hen onmogelijk maken voor hun kind te zorgen. “Het krijgen van een kind kan een ondraaglijke psychologische last zijn voor sommige vrouwen”. Bijvoorbeeld als de partner de aanstaande moeder tijdens de zwangerschap verlaat of als na de geboorte blijkt dat de baby gehandicapt is”.

Het syndroom van Down, bijvoorbeeld, wordt slechts in 64 procent van de gevallen prenataal gediagnosticeerd. “Als de handicap niet wordt ontdekt, hebben de ouders geen andere keuze dan de baby te houden, hoewel zij dat misschien niet hadden gedaan als zij van de handicap hadden geweten”, zeggen Guibilini en Minerva. “Het opvoeden van een kind met het syndroom van Down kan stressvol zijn voor gezinnen en de samenleving”. Vooral financiële problemen zouden een rol spelen.

  Het Romeinse Rijk ging ten onder als Europa

Met dergelijke provocerende uitspraken willen de twee wetenschappers de moord op pasgeborenen rechtvaardigen.

Viraal: Zwaarlijvige linkse vrouw twerkt om anti-abortus activisten te overtuigen dat het vermoorden van baby’s juist is

Vorig artikelDe “mondkapjesschurft” is in opmars
Volgend artikelDuits links-groene regime zet politiehelikopter in tegen spelende kinderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Kan dit met terugwerkende kracht óók in Nederland worden toegestaan a.u.b. ? Ik denk dan bijv. aan de ouwelui van Rutte. Quag , Ollonkreng en meer van dat soort.

  • Inderdaad. Stel je nou eens voor: je kan een lijst opstellen van 600 figuren die de wereld grandioos aan het verstieren zijn, enveel, heel veellijken gekost hebben en nog meer gaan kosten.

   Ik ben voorstander van een menselijke benadering; ze laten kiezen; tegen de muur of aan een touwtje.

   De NWO, bilderberg groep,de linkse leidingenin west europazouden niet meer bestaan,en er zou een grote vacature zijn voor Soestdijk.

   Man, zoude wereld er beter uitzien! honderduizenden–zo niet meer–doden bespaard; eindeloos lijden afgestopt!

   Wij moeten meer gaan doen en denken zoals de meutes ooit met de gebroeders de Wit.

   Politieke moorden kunnen heel, heel veel levens besparen.

 2. Ongelofelijk. Deze twee “wetenschappers” hebben niet alleen waarschijnlijk zelf geen kinderen, maar ook geen geweten.
  En waarom stoppen bij pasgeboren babies? Waar ligt die grens? Bij alles wat zich nog niet of niet meer kan verdedigen?
  Maar hoezo moeten we dan wel bootladingen negers en legers moslims en andere kleurlingen die niet voor zichzelf kunnen en willen zorgen binnenhalen? Mogen we die dan ook slopen? Hoezo dan iedere dag al die zielige negers op tv die dood gaan als wij ze ons geld niet sturen?? Die hebben ook nog eens een IQ van rond de 60, dus die zullen NOOIT voor zich zelf kunnen zorgen.
  Of is dit fijne voorstel weer alleen bedoeld om de blanken en hun babies te grazen te kunnen nemen??
  Want ik weet zeker dat ze in Afrika geen tv-spotjes hebben die daar geld inzamelen voor al die arme blanke kinderen hier die de dupe zijn van de corona-scamdemic, niet meer naar school mogen, werkeloze ouders hebben, geen cent meer te makken hebben.

 3. Dit is nu typisch joods communistisch denken! Maar hun zullen hun blagen niet doden, omdat die uitverkoren zijn! Ze gaan steeds verder!

 4. “Wetenschappers” …??? Aha….Ja ja… Wanneer je deze 2 gasten in een dwangbuis zou stoppen , zouden ze beiden , FENOMENALE “studie-opjecten” zijn , voor jonge aankomende MEDISCHE WETENSCHAPPERS !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in