Wat heeft Merkel Duitsland aangedaan? Een gepensioneerde vrouw is het slachtoffer geworden van de Coronapolitie omdat zij een of andere onzinnige Coronaregel zou hebben overtreden. De 70-jarige vrouw, die haar leven lang met zweet op haar voorhoofd en plichtsgetrouw haar belastingen te betalen het land heeft geholpen op te bouwen, werd door de regimegezinde bende door de mangel gehaald.

Uiteindelijk werd de bejaarde burger zelfs als een misdadiger in de boeien geslagen door de meedogenloze handlangers van het Merkel-regime. Dit is iets om over na te denken! De gewetenloze Corona-huursoldaten stoppen niet langer bij oude en zwakke mensen. Onder Merkel is Duitsland een vlekkeloze politiestaat geworden.

Duitse staatszender bewijst: mondkapjes volledig nutteloos tegen virussen

  Evaluatie sterfgevallen Duitsland Corona 2020: Tot november precies het gemiddelde van de voorgaande jaren
Vorig artikel“Pfizer Covid-19 vaccin is veel minder effectief” – slechts 29 procent
Volgend artikelDe strijd voor vrijheid gaat door – Twittercollage Lockdown-demonstraties Nederland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. In het “gave én democratische” landje Nederland wordt een oudere dame achter een rollator omver gespoten door een waterkanon. “De politie is je beste kameraad”.

  2. Wat is het erg zou goed zijn dat de agenten zwaar worden bestraft net als die arts in Australië die hersentumor kreeg. God zal niemand ongestraft laten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in