Wat heeft Merkel Duitsland aangedaan? Een gepensioneerde vrouw is het slachtoffer geworden van de Coronapolitie omdat zij een of andere onzinnige Coronaregel zou hebben overtreden. De 70-jarige vrouw, die haar leven lang met zweet op haar voorhoofd en plichtsgetrouw haar belastingen te betalen het land heeft geholpen op te bouwen, werd door de regimegezinde bende door de mangel gehaald.

Uiteindelijk werd de bejaarde burger zelfs als een misdadiger in de boeien geslagen door de meedogenloze handlangers van het Merkel-regime. Dit is iets om over na te denken! De gewetenloze Corona-huursoldaten stoppen niet langer bij oude en zwakke mensen. Onder Merkel is Duitsland een vlekkeloze politiestaat geworden.

Duitse staatszender bewijst: mondkapjes volledig nutteloos tegen virussen

Nieuwe informatie: Chinese wetenschapster met geheime documenten uit Wuhan's viruslab heeft asiel aangevraagd in de Verenigde Staten

4 REACTIES

  1. In het “gave én democratische” landje Nederland wordt een oudere dame achter een rollator omver gespoten door een waterkanon. “De politie is je beste kameraad”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here