Zulke beelden maken politieagenten onsympathiek: een 65-jarige vrouw werd gisteren, zaterdag, bruut behandeld door politieagenten. Ze werd geboeid en in de politieauto gezet omdat ze blijkbaar te weinig sociale afstand hield op de stoep.

Speciale eenheid tegen een weerloze vrouw

Een weerloze vrouw wordt op z’n zachtst gezegd onaangenaam behandeld door een speciale politie-eenheid vanwege een kleinigheid. De vrouw schreeuwt om hulp, huilt – een beeld waarvoor de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Karl Nehammer verantwoordelijk is, die “harder optreden” eist van agenten tegen vreedzame voetgangers.

En helaas zijn er nu al een aantal politieagenten die het bevel van Nehammer opvolgen en meedogenloos optreden, ook tegen bejaarde burgers, zoals in Innsbruck, waar een 82-jarige man door politieagenten bloedig werd afgetuigd. Zie YouTube video:

Bij Antifa’s “zwarte blok” verbergt de politie zich

Dit zijn beelden die tot voor kort in Oostenrijk niet voor mogelijk werden gehouden, beelden die ons gewoonlijk via persagentschappen werden aangeleverd uit landen waar dictators regeren, bericht Unzensuriert.

Politieagenten zijn dapper als het om oudere, weerloze vrouwen gaat. Zij verbergen zich wanneer het “zwarte blok” van de Antifa vermomd door de straten marcheert en schade toebrengt aan eigendommen.

Willekeurig optreden van de ambtenaren

Tekenend voor de willekeur waarmee de politie te werk ging, waren de tenlasteleggingen tegen vele vreedzame demonstranten, terwijl bij mooi weer op de parkweiden mensen dicht opeengepakt zaten zonder dat de politie ingreep. Degenen die zich aansloten bij de anti-regeringskant door deel te nemen aan de protestbijeenkomst werden gestraft.

Frontnieuws heeft inmiddels een hele reeks verzameld over het “prijzenswaardige” gedrag van de uitvoerende macht ten opzichte van kritische burgers. Hier te zien:

Meer dan 400 moslims bij clanbegrafenis in Duitsland: Corona-restricties zijn niet van toepassing op migranten

  Griekse ziekenhuisdirecteur wordt strafrechtelijk vervolgd wegens melding van verlamming van verpleegster na tweede mRNA-injectie
Vorig artikelDementie: hoe lang kan Joe Biden nog aanblijven?
Volgend artikelNu ook in Hong Kong: onderzoeken naar overlijden en ernstige bijwerkingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Oude mensen weten wat een regime is, daarom durven ze blijkbaar meer dan de jonge…..
  Hoelang kan een dergelijk systeem losgelaten worden op een bevolking zonder terugslag?
  Een dergelijk optreden siert de leidinggevende macht niet, integendeel ze maken er zich heel onpopulair mee.
  een dergelijk optreden voor iets wat bespreekbaar zou moeten zijn kan enkel als er een punt is om het onderwerp op te leggen ,zonder vorm van bespreekbaarheid.
  Als dit de vaststelling is ,dan is er sprake van een dictatuur.

 2. Schrijfster herbeleeft Iraanse transitie naar Dictatuur – 07/03/2021

  Offener Brief an Frau Angela Merkel:

  https://www.youtube.com/watch?v=Z7y4Cnt-mmQ

  “Dictatuur klopt weer aan”, zegt schrijfster, die 30 jaar geleden Iran ontvluchtte – 08/03/2021

  ‘Hoe was het mogelijk dat een vrij en modern land (Iran) zich in een jaar tijd liet transformeren tot een dictatuur? Die vraag beantwoord schrijfster Shohreh Feshtali feilloos met anekdotes en goede analyses over hoe het mechanisme werkt. En dat vermogen is meteen de reden voor haar grote zorg, want ze ziet exact hetzelfde zich weer voltrekken maar nu met als overtreffende trap, dat er ook inbreuk op onze lichamelijke integriteit wordt gepleegd middels een vaccin dat mondiaal (in)direct verplicht wordt.

  Shohreh Feshtali vluchtte ca. 30 jaar geleden naar Nederland vanwege doodsbedreigingen aan het adres van haar man. Hij was in het bezit van het omstreden boek “De Duivelsverzen” van Salman Rushdie en daarop stond een Fatwa, oftewel de doodstraf.

  Na 11 jaar bij de belastingdienst gewerkt te hebben en een perfecte integratie voelde zij zich thuis in Nederland als nooit te voren. Maar sinds maart 2020 zag ze het land transformeren in een land van onderdrukking met steeds minder vrijheden. “De parallellen met Iran uit de jaren 70 zijn ongekend”, vertelt Feshtali in een uitgebreid interview.’

  https://www.youtube.com/watch?v=hyHnNNd6Lz0

 3. Tja, en dan noemen ze leden van mc’s crimineel. Die slaan geen oude vrouwtjes, maar elkaar. Moet je eens proberen bij zo’n club. Ze slaan je hartstikke kapot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in