Nu zijn de Oostenrijkse geboortecijfers voor 2022 bekend. Oostenrijk ondervindt ook een enorme daling van het aantal geboorten – de sterkste in 20 jaar. MFG vice-voorzitter en gynaecoloog Christian Fiala eist een onmiddellijke vaccinCOVID-19matiestop en vraagt of de “verslechtering van de kwaliteit van het sperma na de Corona-vaccinatie de oorzaak zou kunnen zijn”, bericht Tkp.at.

Fiala heeft vorige week in een persbericht reeds druk op de kwestie uitgeoefend. Omdat voor de eerste helft van 2022 in Duitsland en Zwitserland een “enorme daling van het aantal geboorten bekend is. Ook andere landen, zoals Zweden, laten eenzelfde opvallende ontwikkeling zien,” schreef hij vandaag in een persbericht.

Sterkste daling in 20 jaar

Gegevens uit Oostenrijk waren nog niet beschikbaar. Maar nu zijn ze beschikbaar, “met hetzelfde opvallende resultaat”, aldus Fiala: “De geboorten zijn in de eerste zes maanden van 2022 met 5,1% gedaald – vergeleken met vorig jaar. Dit is de scherpste daling in 20 jaar, het ergst in maart 2022 met 9,9% – ook de scherpste maandelijkse daling in de afgelopen 20 jaar. Deze daling was totaal onvoorzien, want het aantal geboorten is sinds 2009 met 12,4% gestegen. De daling zet Oostenrijk acht jaar terug – namelijk tot het niveau van 2014.”

Voor Fiala, die niet alleen arts maar ook wetenschapper is, is er “ook in Oostenrijk een opvallende en statistisch zeer significante temporele correlatie tussen de COVID-19 vaccinatie negen maanden eerder en de nu waargenomen daling van het aantal geboorten (lage p-waarde van 0,00265). Dit komt doordat de meeste eerste COVID-19 vaccinaties in de leeftijdscategorie 18-49 jaar plaatsvonden in mei-juli 2021. Dienovereenkomstig zien we de sterkste daling van het aantal geboorten ongeveer negen maanden later, tussen februari en april 2022 (respectievelijk -7,3%/ -9,9%/ -5,4% ten opzichte van het voorgaande jaar, zie bijgevoegde figuur). Dit temporele samenvallen is verontrustend, maar nog geen bewijs van een oorzakelijk verband.”

MFG voegt deze grafiek toe in zijn persbericht.

  Ontkrachting van 5 populaire (en onjuiste) opvattingen over de Spaanse Griep van 1918

Fiala verwijst naar een studie uit Israël, waarover Frontnieuws in juni ook had bericht: “In een eerste longitudinale studie werd de kwaliteit van het sperma gedurende zes maanden onderzocht op de volgende tijdstippen: vóór de eerste vaccinatie en één, drie en zes maanden na de 2e vaccinatie. De resultaten tonen een significante daling van 15% in spermaconcentratie na vaccinatie vergeleken met de basislijn vóór vaccinatie.”

Minder vruchtbaar sperma en menstruatiekrampen

De resultaten van de Israëlische studie, hoewel uitgevoerd met betrekkelijk kleine aantallen proefpersonen, zijn zeer verontrustend. Fiala vat de resultaten nog eens samen en ziet het als een aanwijzing:

“Het percentage beweeglijke zaadcellen was drie maanden na de vaccinatie ook beduidend lager dan vóór de vaccinatie – namelijk met 22% en 6 maanden na de vaccinatie nog steeds met 19,4% verlaagd. Aangezien het aantal deelnemers aan de studie klein was, kan het resultaat gezien worden als een eerste aanwijzing voor een mogelijke schadelijkheid van de COVID-19 vaccinatie voor de mannelijke vruchtbaarheid. Nu moet deze bevinding dringend nader onderzocht worden in verdere studies.”

Bovendien moet worden vermeld dat in de studie het effect van de derde “booster”-vaccinatie niet was onderzocht.

Fiala vermeldt ook dat “er herhaaldelijk berichten in de media zijn geweest over het uitblijven van de menstruatie bij vrouwen na vaccinatie. Het is nog onduidelijk hoe lang de aantasting van de vruchtbaarheid zal duren. Aangezien er na 6 maanden een lichte verbetering was, gaan de auteurs ervan uit dat de schade tijdelijk is. Na een half jaar was er echter slechts een lichte verbetering in de kwaliteit van het sperma. Aangezien de studie daarna is stopgezet, zijn er geen gegevens op langere termijn beschikbaar.”

Tot besluit zegt federaal presidentskandidaat Michael Brunner (partijleider van de MFG) over de gepubliceerde gegevens van het Oostenrijkse Bureau voor de Statistiek: “Als de daling van het aantal geboorten inderdaad te wijten is aan de COVID-19 vaccinatie, dan zou dat een schandelijke misdaad tegen de bevolking zijn. Het is ook verontrustend dat de federale regering hierover zwijgt, evenals nog steeds president Van der Bellen.”

MFG eist een onmiddellijke stopzetting van de vaccinatie totdat de talrijke aanwijzingen van mogelijke schade zijn opgehelderd.

  Misdaden tegen de mensheid - Britse regering geeft 21e rapport vrij over bijwerkingen van de COVID-vaccins

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie – vrees bestaat om steriel te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelYouTube laat Covid censuurbeleid stilletjes vallen, maar verbannen kanalen zijn niet teruggekeerd
Volgend artikelEU-uitspraak: Illegale migranten mogen niet worden vastgehouden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  • Is inderdaad niet zoveel, er worden nog steeds meer kinderen geboren dan dat er mensen doodgaan. waar ik me meer zorgen over maak is het toenemend aantal invaliden die ontstaan door de prik, deze slachtoffers vind ik het aller ergste. Ik zou persoonlijk liever dood zijn dan verlamd of zo door een hersenbloeding. Wellicht zaak om verder te kijken dan het aantal sterf gevallen en het aantal geboortes.

  • Zijn zij geinjecteerd in hun land, is het een verplichting om naar Westerse landen te komen en worden ze hier verplicht zich te laten injecteren ? Waarschijnlijk drie keer nee.

 1. Als potentiële ouder zou ik trouwens drie keer bedenken voordat we een kind in deze dystopische wereld zetten, je wilt toch een gezonde toekomst voor je kind?
  Aan de andere kant… heb gelezen dat door de lockdowns meer sex bedreven werd dan normaal, zou juist een geboortegolf moeten veroorzaken…. het was ook drukker dan normaal op de kraamafdelingen.
  Dan zou het aantal mislukte concepties wel eens veel hoger kunnen zijn.

 2. Na op Netflix mijn geschiedkundige achterstand wat opgekrikt te hebben, moet ik helaas wel tot de conclusie komen dat Oostenrijkers van oudsher best wel tuigstreken hebben uitgehaald. Bang dat ze waren dat omringende landen machtiger zouden worden. Niks op de individuele Oostenrijker aan te merken, hoor. Een op een heel vriendelijke mensen, maar laat ze geen politiek bedrijven of je loopt zo weer tegen een oorlogje aan waar niemand op zit te wachten.

  • Yeah, right. (((Netflix)))
   Wanneer heb je voor het laatst een film of een documentaire gezien of een boek gelezen over joods racisme en supremacisme, waarom ze de afgelopen tweeduizend jaar honderden keren uit landen over de wereld zijn uit gezet, over de joodse maffia ( chabbad lubavitch cult), over de joodse slavenhandel, over de ontelbare miljoenen doden die sommige van hen op hun geweten hebben, over hun duizenden jaren oude agenda voor werelddominantie ? Juist, nog nooit. Hoe zou dat komen ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in