De zwart-groene regering van Oostenrijk heeft zich eerder dan de meeste westerse regeringen uitgesproken voor absolute vaccinatie in de strijd tegen het coronavirus. Niet de behandeling van zieken, d.w.z. de afwikkeling van op de behoefte afgestemde geneesmiddelen, werd gepropageerd, maar vanaf het begin uitsluitend vaccinatie – zo mogelijk van de hele bevolking. Zelfs kinderen en zwangere vrouwen werden niet gespaard, bericht Unzensuriert.at.

Dit beleid ging gepaard met rechteloosheid, opschorting van grondrechten, angstpolitiek en uiteindelijk dreigingstactieken om de op zijn minst twijfelachtige, zeker zinloze, tamelijk gevaarlijke inentingen af te dwingen.

“Kost wat het kost”

Koste wat het kost, zoals de toenmalige kanselier en ex-ÖVP-leider Sebastian Kurz zijn Corona-beleid samenvatte. Oostenrijk kwam zo alleen al voor 2020 uit op 1.475 euro belastinggeld per Oostenrijker aan financiële hulp. Ter vergelijking: Duitsland besteedde slechts 451 euro uit, Zwitserland zelfs maar 80 euro per burger.

Maar dit belastinggeld bleef tenminste in Oostenrijk. Maar niet die miljarden euro’s voor vaccinaties, waar de ÖVP en de Groenen in dezelfde stijl optraden.

Vaccins hebben hun houdbaarheidsdatum bereikt

De bestellingen werden “onherroepelijk” verricht. Zoals blijkt uit een antwoord op een vraag van de FPÖ in het parlement, heeft de regering niet minder dan 2,6 miljoen doses van het vaccin Novavax besteld. Slechts 9.355 van hen werden echter gevaccineerd – dat is 0,35 procent! De vervaldatum van de resterende 2,5 miljoen doses verstrijkt in september: alles moet weggegooid worden.

Gerhard Kaniak, de liberale gezondheidswoordvoerder en voorzitter van de parlementaire gezondheidscommissie, noemt het een vernietiging van het geld van de belastingbetaler:

  2021 top artikelen - Tragedie in Spanje: 761 ouderen stierven in één week in verpleeghuizen, de meesten van hen na te zijn gevaccineerd

Om de totale omvang van deze vernietiging van belastingbetalersgeld aan te tonen, moet hier vermeld worden dat tot nu toe ongeveer 28,6 miljoen doses Covid-19 vaccins aan Oostenrijk zijn geleverd.

Zwart-Groen: niets geleerd

Voor dit jaar moeten nog 39,8 miljoen doses Corona-vaccin worden aangekocht en geleverd, en voor 2023 nog eens negen miljoen doses vaccin. Dat maakt een totale toezegging van meer dan 77 miljoen doses tot nu toe – voor 8,8 miljoen Oostenrijkers!

Volgens Kaniak toont dit aan hoe groot “de groene vaccinatie-fetisj” is. Het “zuurverdiende belastinggeld” is en wordt “onzorgvuldig en verkwistend” gebruikt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ze brengen COVID terug… en deze keer is het permanentVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelArtillerie, luchtmacht, nog eens artillerie: Russische strijdkrachten gebruiken eenvoudige en doeltreffende tactieken tijdens de bestormingsoperaties in Avdiivka en Marinka
Volgend artikelAnti-Rusland resolutie krijgt minder dan één op drie steun van de Verenigde Naties lidstaten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. https://www.tscheldt.be/marc-van-ranst-probeert-tscheldt-geblokkeerd-te-krijgen/
  Deugzwijn en verstrekker van valse medische informatie Marc Van Ranst (vooraleer de politie weer binnenvalt bij mensen rond ‘tScheldt, we verwijzen naar de leugens van Van Ranst over het mondmasker) doet er alles aan om ‘tScheldt gestopt te krijgen. Alvast op Twitter speelt hij een bizar spel. Hij blokkeert ‘tScheldt zodat ‘tScheldt zijn Tweets over ‘tScheldt niet kan lezen, een vorm van Twitter-lafbekkerij. Vervolgens deblokkeert hij ‘tScheldt om de volgers van ‘tScheldt te belagen. Dan blokkeert hij ‘tScheldt weer. Om het account dan weer de deblokkeren.

  Enfin, digitaal gedrag van een zwakzinnige die meent dat hij Opperrechter is en de Waarheid aan Zijn kant heeft.

  • Dat filmpje van Marc van Ranst zou wat mij betreft een vast podium mogen krijgen op Frontnieuws. Vast in die zin dat het op de homepage direct zichtbaar is en het de mensen die nog altijd slapen kan wakker maken…

 2. Dit is wel heel erg weinig en dat is maar goed ook. In mijn lijf geen experimentele zooi!
  Nu met zijn allen de rug recht houden!! Men zal gaan proberen de vax toch te gaan slijten.

 3. Ik heb van ranst ook maar eensnin de reverse stoel gezet en alles terug gestuurd wat hij heeft uitgezonden aan slecht daden, mensen die zijn overleden aan zijn zieke gifzooi,mensen die ziek zijn door zijn zieke gifzooi, mensen die opegpakt zijn en oneer aangedaan door zijn zieke rotkop die onzin uitbraakt. Hij en hij alleen is veranwtoordelijk voor alle doden en zieken mensen in belgie door de vax. En hij krijgt al die vernietigende energie terug zijn motor gestopt zodat het hem ziek of zwak maakt op welke manier dan ook, net als rutte kaag en de jonge. Gewoon zijn tijd even afwachten en dan zul je zien dat deze mensen haperingen laten zien oftwel in hun gezondheid of in de sfeer om hen heen, hoe dan ook al die vernietigende negative energie zit nu in hun katalisator gelokt. En zodra zij daaruit nergie putten door weer slechte dingen te promoten begint die enerhie die ze willen uitzenden tegen hen te keren omdat die nl niet meer wegkan. Ik heb alles afgeblokt waardoor ze zichzelf vergiftigen met hun eigen zieke gedachten en handelen en leugens. Het heeft geen reisveld meer en geen vibratie om op te surfen naar onschuldige domme schaapjes. 🤨💪
  Als het leger en de mensen hun niet tegen houd dan moet het maar op een energetische spirituele manier en dat zet echt wel zooien aan de dijk. Wacht gewoon maar af.
  Geld ook voor gates en dikke blaaskaak soros en dat ander zwijn schwaab.

 4. De houdbaarheidsdatum is ook larie. Dat zorgt er voor dat er meer product verkocht wordt. En vooral deze chemische shit heeft een lange houdbaarheid. Bovendien, maakt het een schaap wat uit, wat er ingespoten wordt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in