16 Amerikaanse deelstaten volgen nu de wetenschap – stoppen lockdowns en mondskapjesplicht

5

Het duurde een heel jaar, maar lockdowns en mondkapjemandaten zijn duidelijk ongelooflijk impopulair bij de helft van het land, tot het punt dat gouverneurs nu snel ingrijpende wijzigingen aanbrengen in hun jaarlange COVID-19 beleid.

In de voetsporen van leiders die voor individuele vrijheid zijn, zoals de gouverneurs Ron DeSantis (Republikein-Florida) en Kristi Noem (Republikein-South Dakota), hebben de gouverneurs van Mississippi en Texas dinsdag besloten om een einde te maken aan de bedrijfsbeperkingen en de verplichte mondkapjes voor de hele staat, bericht AIER.

Zowel Tate Reeves (Republikein-Mississippi) als Greg Abbott (Republikein-Texas), die lange tijd de betuttelende aanpak van de Covidcrisis hebben gevolgd, hebben bijna gelijktijdig het einde van de beperkingen voor de hele staat aangekondigd.

De centraal geplande oplossingen voor COVID-19 hebben op spectaculaire wijze gefaald, en het Amerikaanse volk heeft deze realiteit ingezien. Honderden miljoenen hebben nu op zowel federaal als staatsniveau een volledig jaar van door de overheid opgelegde tirannie doorgemaakt . Of het nu ging om een reisverbod, een eindeloze reeks lockdowns, mondkapjemandaten, talloze noodbevelen, bedrijfssluitingen en dergelijke, geen enkele van bovenaf opgelegde maatregel van federaal of staatsniveau heeft iets productiefs gedaan voor het welzijn van de Amerikanen.

Niets ervan heeft gewerkt. Alles was netto negatief. De mensen hebben het gemerkt.

Nu hun kiezers er genoeg van hebben, maken rechtse politici zich snel los van de COVID-tirannie, en proberen ze veilig te stellen wat er nog over is van hun politieke aspiraties.

Abbott en Reeves zijn niet de enige Republikein-gouverneurs die snel een einde maken aan de beperkingen. Verschillende andere gouverneurs hebben onlangs actie ondernomen om ze terug te draaien.

  Video van een verpleegster die de waanzin van vaccinatie in vraag stelt, gaat viraal

Op 12 februari hief gouverneur Greg Gianforte van Montana zijn staatsbrede mondkapjemandaat op.

Op 8 februari hief gouverneur Kim Reynolds van Iowa de maskerplicht in de hele staat op, samen met verschillende andere beperkingen.

Op 22 februari ging North Dakota nog een stap verder. De wetgevende macht nam de stoute schoenen aan en stemde voor een verbod op het dragen van mondkapjes.

Vanaf 2 maart zijn er nu 16 staten die niet langer mondkapjes opleggen aan de staat.

Aan de andere kant van de politieke scheidslijn is het einde van de Coronawaanzin echter nog niet in zicht. Een groot deel van links blijft zich scharen achter eindeloze COVID-19 beperkingen en het kapen van individuele rechten in naam van een virus.

De Democratische gouverneur Gavin Newsom van Californië beschreef op Twitter het einde van de beperkingen als “absoluut roekeloos”.

Het heeft lang genoeg geduurd, maar het is nu eindelijk zover: gouverneurs die doorgaan met het opleggen van lockdowns en mondkapjemandaten zijn hard op weg net zo populair te worden als Red Sox fans op de tribunes van het Yankee Stadium, althans in de helft van het land. De interne peilingen zijn bekend, en de draconische beperkingen worden massaal opgeheven. De geschiedenis zal niet vriendelijk zijn voor de overblijvende hardhandige handhavers.

Rechter haalt kinderen weg bij moeders die betrapt worden op het niet dragen van mondkapjes

Vorig artikelNu ook in Hong Kong: onderzoeken naar overlijden en ernstige bijwerkingen
Volgend artikelWHO-insider ontmaskert GAVI, Bill Gates voor het in stand houden van een Coronavirus  pandemie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Elke politicus die deze onwettige maatregelen nog blijft aanhouden, pleegt politieke zelfmoord voor de volgende verkiezingen. Het begint te dagen.

 2. Mondkapjes helpen ook niet.
  is niet bewezen.
  zie ook mensen die ze op straat ook ophouden.
  en lopen te hijgen als een paard om dat ze het kapje ophouden.
  hoe ziek wil je je eigen maken.
  u adend u eigen bactrieen in .
  dus doe als u blijft buiten u mondkap af.
  als ik iemand zie LOPEN BUITEN IK>
  toen ik ongesteld was droeg ik er een beneden
  nu zijn ze ongesteld ook in hun mond.
  sorry flaue grap tussen door.
  wees lief voor elkaar en knuffel elkaar want je weet mnooit wanneer het je tijd is en dan zeg je had ik die of die nog maar eens vast gehouden.
  leef niet in angst.maar met gezond verstand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in