In hun petitie die afgelopen week werd ingediend, verklaart Dr. Yeadon dat het Covid-19 vaccin vrouwen onvruchtbaar kan maken.

Hij schrijft over het Pfizer COVID-vaccin en andere COVID-vaccins:

“… verwacht wordt dat het de vorming van humorale antilichamen tegen spijker eiwitten van SARS-CoV-2 zal induceren. Syncytin-1 (zie Gallaher, B., “Response to nCoV2019 Against Backdrop of Endogenous Retroviruses” – https://virological.org/t/response-to-ncov2019-against-backdrop-of-endogenous-retroviruses/396), dat is afgeleid van menselijke endogene retrovirussen (HERV) en verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van een placenta bij zoogdieren en mensen en daarom een essentiële voorwaarde is voor een succesvolle zwangerschap, wordt ook in homologe vorm aangetroffen in de spijker eiwitten van SARS-virussen.

Er is geen indicatie of antilichamen tegen spike proteïnen van SARS-virussen ook als anti-Syncytin-1-antilichamen zullen werken. Als dit het geval zou zijn, zou dit echter ook de vorming van een placenta voorkomen, waardoor gevaccineerde vrouwen in feite onvruchtbaar zouden worden.

Bij mijn weten heeft Pfizer / BioNTech nog geen voorbeelden van schriftelijke materialen vrijgegeven die aan patiënten zijn verstrekt, dus het is onduidelijk welke informatie, eventueel, over (potentiële) vruchtbaarheidsspecifieke risico’s veroorzaakt door antilichamen is opgenomen.

Volgens sectie 10.4.2 van het Pfizer / BioNTech-onderzoeksprotocol komt een vrouw in de vruchtbare leeftijd (WOCBP) [Women of Childbearing Potential, red.] in aanmerking om deel te nemen als ze niet zwanger is of borstvoeding geeft, en tijdens de interventie een aanvaardbare anticonceptiemethode gebruikt zoals beschreven in het onderzoeksprotocol periode (gedurende minimaal 28 dagen na de laatste dosis studie-interventie).

Dit betekent dat het relatief lang kan duren voordat een merkbaar aantal gevallen van onvruchtbaarheid na de vaccinatie kan worden waargenomen“.

Farmacie-insider onthult: Bijna elke positieve Coronatest is vals

  Elke vrouw in de vruchtbare leeftijd moet deze waarschuwing over de COVID-19 vaccins lezen
Vorig artikelPathetisch: sojaboy gaat op zijn knieën en smeekt Trump-supporters een mondkapje te dragen bij MAGA-bijeenkomst
Volgend artikelHet World Economic Forum en de VN mobiliseren zich om Coronakritiek te bestrijden – 110.000 informatie rechercheurs gerekruteerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Het inspuiten van vaccins waarvan feitelijk niets bekend is is niet enkel onverantwoord maar ook misdadig. Als het “vaccin” onvruchtbaarheid tot gevolg heeft is dat precies wat lieden als Bill Gates willen. Zo kom je ook aan 500 miljoen aard bewoners, en de rest sterft wel af en uit.

    We zijn nu op de drempel van een genocide gekomen, en eerlijk gezegd, ik zie geen mogelijkheden meer tot het stoppen ervan. Enkel een natuurramp, een acute totale oorlog kan nog iets redden.

    En anders word het wegkwijnen en sterven, al dan net tot slaaf gemaakt zijnde.

    Onze leiders zijn de grootste kolere lijders van de eeuw. Ik mag hopen dat ze massaal pijnlijk kapot gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in