Meer dan 400 moslims bij clanbegrafenis in Duitsland: Corona-restricties zijn niet van toepassing op migranten

3
5462
Foto via Anonymousnews

Honderden moslims uit heel Europa reisden maandag naar een clanbegrafenis in Bremen. De veiligheidsautoriteiten hebben zich onthouden van het afdwingen van enige vorm van Coronamaatregelen – omdat de moslimgasten zich “onredelijk” toonden – en van het gebruik van waterkanonnen.

Een begrafenis met honderden islamitische rouwenden op maandag op een begraafplaats in Bremen-Vegesack heeft geleid tot een grote politieoperatie. Volgens de politie ging het om de begrafenis van een clanleider uit Libanon. Meer dan 400 moslim clanleden uit heel Europa hadden zich opgesteld rond het graf van de clanleider.

Daarbij kwam het tot verschillende schendingen van de Corona-contactbeperkingen en sanitaire voorschriften, die nu met volle kracht tegen Duitse burgers worden afgedwongen.

Maar omdat het hier zich zich om heilig verklaarde moslims handelt en bovendien een Arabische clan, heeft de politie zich onthouden van het handhaven van de regels – zoals bijvoorbeeld bij burgers die vreedzaam demonstreren tegen Coronamaatregelen – door middel van waterkanonnen.

Clanleden schenden de Corona-regels

Volgens het MK had de politie met een verantwoordelijke – een neef van de overledene – gesproken en hem gevraagd het gedrag van de rouwenden dienovereenkomstig te beïnvloeden. De moslimclan had zaterdag al de aandacht getrokken door een ongeoorloofde begrafenisplechtigheid in Blumenthal. Tenten waren opgezet in een achtertuin, en tot 50 mensen hadden zich hier verzameld.

“De politieagenten spraken de rouwenden aan, waarvan de meesten onwetend en onredelijk leken”. De politieambtenaren schreven 33 rapporten over schendingen van de Corona-regels. En nee, ook hier werden geen waterkanonnen gebruikt of werden mensen met brute politiemacht tegen de grond geworsteld.

Kerngezonde man stierf aan complicaties Coronavaccin - weduwe wil nu de mensen wakkerschudden  

Medio november had de politie al een moslimbegrafenisdienst in een moskee in het centrum van Bremen beëindigd, die door ongeveer 80 clanleden werd bijgewoond. Bovendien konden de Corona-afstandsregels niet worden nageleefd, omdat familieleden elkaar in elkaar sloegen over een geschil. De politie moest de islamitische bijeenkomst pacificeren.

Politie bestormt christelijke kerkdienst terwijl Ramadan-moslims het politiebureau in brand steken

3 REACTIES

  1. Waarom tussenbeiden komen als clanleden elkaar aanvallen? De Libanese clans zijn zeer zwaar crimineel. Ik zou zeggen laat ze lekker hun gang gaan…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here