Meer dan 400 moslims bij clanbegrafenis in Duitsland: Corona-restricties zijn niet van toepassing op migranten

3

Honderden moslims uit heel Europa reisden maandag naar een clanbegrafenis in Bremen. De veiligheidsautoriteiten hebben zich onthouden van het afdwingen van enige vorm van Coronamaatregelen – omdat de moslimgasten zich “onredelijk” toonden – en van het gebruik van waterkanonnen.

Een begrafenis met honderden islamitische rouwenden op maandag op een begraafplaats in Bremen-Vegesack heeft geleid tot een grote politieoperatie. Volgens de politie ging het om de begrafenis van een clanleider uit Libanon. Meer dan 400 moslim clanleden uit heel Europa hadden zich opgesteld rond het graf van de clanleider.

Daarbij kwam het tot verschillende schendingen van de Corona-contactbeperkingen en sanitaire voorschriften, die nu met volle kracht tegen Duitse burgers worden afgedwongen.

Maar omdat het hier zich zich om heilig verklaarde moslims handelt en bovendien een Arabische clan, heeft de politie zich onthouden van het handhaven van de regels – zoals bijvoorbeeld bij burgers die vreedzaam demonstreren tegen Coronamaatregelen – door middel van waterkanonnen.

Clanleden schenden de Corona-regels

Volgens het MK had de politie met een verantwoordelijke – een neef van de overledene – gesproken en hem gevraagd het gedrag van de rouwenden dienovereenkomstig te beïnvloeden. De moslimclan had zaterdag al de aandacht getrokken door een ongeoorloofde begrafenisplechtigheid in Blumenthal. Tenten waren opgezet in een achtertuin, en tot 50 mensen hadden zich hier verzameld.

“De politieagenten spraken de rouwenden aan, waarvan de meesten onwetend en onredelijk leken”. De politieambtenaren schreven 33 rapporten over schendingen van de Corona-regels. En nee, ook hier werden geen waterkanonnen gebruikt of werden mensen met brute politiemacht tegen de grond geworsteld.

  Genetische mutatie maakt jonge en gezonde mensen ernstig Coronaziek

Medio november had de politie al een moslimbegrafenisdienst in een moskee in het centrum van Bremen beëindigd, die door ongeveer 80 clanleden werd bijgewoond. Bovendien konden de Corona-afstandsregels niet worden nageleefd, omdat familieleden elkaar in elkaar sloegen over een geschil. De politie moest de islamitische bijeenkomst pacificeren.

Politie bestormt christelijke kerkdienst terwijl Ramadan-moslims het politiebureau in brand steken

Vorig artikelSyrische asielzoeker bedreigt Nederland met gewapende Jihad
Volgend artikelAsielzoekers oefenen terechtstelling na moslimterreur in Wenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Waarom tussenbeiden komen als clanleden elkaar aanvallen? De Libanese clans zijn zeer zwaar crimineel. Ik zou zeggen laat ze lekker hun gang gaan…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in