De aangeklaagde zwarten © Politie

Vier mannen uit Eritrea, tussen de 20 en 25 jaar oud, worden beschuldigd van verkrachting van een 13-jarig Zweeds meisje in een toilet in Hallsberg. Een van hen filmde de bloedige verkrachting.

Volgens de aanklacht vielen de vier Afrikanen op 16 juni verleden jaar het jonge meisje in Hallsberg aan en verkrachtten haar.

De geslachtsgemeenschap is voorafgegaan door geweld, bestaande uit ten minste twee van de verdachten die de nek en schouder van de aanklager vastgrijpen, haar hoofd tegen een muur stoten en haar in een toilet duwen. Daar is de aanklaagster op de grond en tegen de toiletstoel geduwd terwijl ze om de beurt een vaginale geslachtsgemeenschap op haar hebben uitgevoerd, stelt de aanklacht vast.

Volgens de officier van justitie was het 13-jarige meisje destijds dronken, wat de Afrikanen moeten hebben misbruikt. In samenhang met de groepsverkrachting leed ze aan bloedingen in de vagina, “blauwe plekken op schouder, arm, hand en knieën, pijn en gekwetstheid”.

In eerste instantie werden de vijf mannen gearresteerd wegens ernstige kinderverkrachting, meldt het Zweedse staatsorgaan SVT Nyheter Örebro.

Een van de mannen wordt ook beschuldigd van het misbruiken van fotografie en kinderpornografie wegens het filmen toen hij het meisje verkrachtte.

De officier van justitie eist dat ze alle vier naar Afrika worden gedeporteerd als ze veroordeeld worden voor het misdrijf, met een verbod op terugkeer naar Zweden voor 15 jaar.

Duwde een houten zwaard in haar vagina en zei: “Je hebt een net zo’n grote penis als deze nodig” – ontloopt deportatie

  Astrid Lindgren – geprezen tijdens haar leven, naar haar dood door het establishment verguisd
Vorig artikelMulticulti: het Franse leger wordt ingezet om de etnische rellen in Dijon te stoppen
Volgend artikelNew Yorkse politieagenten vergiftigd met bleekmiddel in een fastfoodrestaurant
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in