Heb je gehoord over het pandemieverdrag van de WHO? Ze hebben gewerkt aan een verdrag dat de vrijheid van meningsuiting en nationale soevereiniteit zou bedreigen.

Als het doorgaat, zou het in wezen betekenen dat ze toespraken die de WHO als misinformatie beschouwt, kunnen CENSUREREN. Ze zouden landen ook kunnen dwingen om mensen te vaccineren en vaccinatiepaspoorten kunnen invoeren, schrijft Peter Imanuelsen.

Maar nu is er goed nieuws – ze krabbelen terug!

In het laatste ontwerp van het WHO pandemieverdrag lijken ze terug te krabbelen en enkele van de meest draconische regels te schrappen. Dit betekent niet dat alles goed is, maar dit is zeker een goed begin en een enorme overwinning voor de vrijheid.

Ten eerste maken ze het verdrag niet-bindend. Dit betekent dat landen hun nationale soevereiniteit behouden in plaats van dat ze die moeten afstaan aan een stel ongekozen elites bij de WHO.

Het grote probleem was artikel 13A in het pandemieverdrag. Oorspronkelijk werd voorgesteld om het volgende te zeggen:

“1. De staten die partij zijn erkennen de WHO als de leidende en coördinerende autoriteit van de internationale reactie op het gebied van de volksgezondheid tijdens noodsituaties op het gebied van de volksgezondheid van internationaal belang en verbinden zich ertoe de aanbevelingen van de WHO op te volgen in hun internationale reactie op het gebied van de volksgezondheid.”

Deze tekst zou hebben betekend dat landen gedwongen zouden worden om de regels en aanbevelingen op te volgen zoals besloten door de ongekozen elites bij de WHO.

Maar dit hele artikel is nu VERWIJDERD uit het laatste ontwerp van het pandemieverdrag, wat betekent dat landen niet langer de WHO hoeven te gehoorzamen. Dit is een enorme overwinning voor de nationale soevereiniteit.

  Toxische Epidermale Necrolyse: 49-jarige vrouw uit New York krijgt één week na Pfizer mRNA-injectie levensbedreigende huidrotstoornis 

Vorig jaar hield ik een toespraak buiten het hoofdkwartier van de VN in Genève uit protest tegen het pandemieverdrag. Ik waarschuwde toen voor het verband met de Agenda 2030, mijn artikel daarover kun je hier lezen.

En dit is heel goed nieuws!

Want als je kijkt naar Artikel 18 in het pandemieverdrag en ziet met wat voor aanbevelingen de WHO zou kunnen komen, wordt het behoorlijk eng.

Ze kunnen bijvoorbeeld het volgende aanbevelen.

 • medische onderzoeken eisen;
 • bewijs van vaccinatie of andere profylaxe controleren;
 • vaccinatie of andere profylaxe eisen;
 • qurantaine of andere gezondheidsmaatregelen invoeren voor verdachte personen;
 • waar nodig isolatie en behandeling van de getroffen personen toepassen;
 • het traceren van contacten van verdachte of getroffen personen;

Deze aanbevelingen betekenen in werkelijkheid dat landen verplicht hadden kunnen worden om mensen te vaccineren, vaccinatiepaspoorten in te voeren en mensen in quarantaine te plaatsen als de WHO dat had gezegd.

Omdat artikel 13A.1 is verwijderd, lijkt het erop dat deze aanbevelingen niet langer bindend zijn. Ze zijn er nog wel, maar landen zijn niet meer verplicht om ze op te volgen.

Maar het wordt nog beter!

Ze hebben ook het voorstel om wereldwijde censuur in te stellen voor dingen die de WHO als “misinformatie” beschouwt, laten vallen. We weten allemaal dat dit zou zijn gebruikt om inbreuk te maken op de vrijheid van meningsuiting, dus het is geweldig nieuws dat dit is geschrapt.

  Prof. Dr. Mattias Desmet: "Blijf je uitspreken. Als er andere stemmen zijn in de publieke ruimte, dan zal de massahypnose verstoord worden."

In een nieuw artikel 7 werd voorgesteld dat “Op mondiaal niveau zal de WHO de capaciteiten versterken om … misinformatie en desinformatie tegen te gaan”.

Dit voorstel staat niet in het huidige ontwerp, wat goed nieuws is. We weten allemaal dat dit zou zijn gebruikt om iedereen te censureren die tegen hun agenda inging.

Houd in gedachten dat dit nog steeds slechts een ontwerp is, en dat er nog dingen kunnen veranderen voordat er definitieve onderhandelingen zijn.

Dit nieuws komt kort nadat er in Japan een massaal protest was tegen het WHO-pandemieverdrag. Meer en meer mensen over de hele wereld beginnen in te zien wat hier aan de hand is.

Zorg er dus voor dat je dit artikel overal waar je kunt DEELT om het bewustzijn te vergroten – Laat de mensen geïnformeerd worden zodat ze nee kunnen zeggen tegen tirannie!


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

WHO en WEF vragen zich af: Waarom vertrouwen mensen ons niet?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe meerkoppige elite
Volgend artikelIsraëls gewelddadigheid in Gaza kan een teken zijn dat hun kolonisatie op het punt staat te eindigen, zegt een professor
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

  • Juist.
   Want voor onze criminele overheid is het geen verschil of het verdrag wel of bindend is, deze klootzakken voeren het beleid van de who sowieso uit.

 1. Ik wil net zeggen. Die ratten willen maar 1 ding en dat is ons slopen. Dat gaat links of rechtsom. Zal met het verdrag niet veel van doen hebben. WHO denkt namelijk als ze X lanceren de landen zullen bedelen om hulp en de mandaten en adviezen toch gaan doorvoeren….

  • Beste Erwin de joden boden bijna geen verzet toen Hitler wilde uitmoorden en moesten dat bekopen met vernietiging van hun ras Maar ook was er verzet in de joodse wijk van Warschau Uiteindelijk kregen deze mensen geen hulp van de rest van Europa of zelfs de USA die er een einde aan kon maken maar ook zij lieten uitroeing doorgaan Ook in 2020/23 is er nog steeds geen verzet tegen de waanzin van moordenaars die de covid pandemie invoeren als ze steun krijgen van De WHO die teveel invloed heeft op de gelovige schapen die ze naar de priktent lokken omdat niemand wil sterven op een normale manier en dus eigenbelang voorop stelt en ja zelfs meeloopt met de WHO die allang niet meer dient om de mensheid te behoeden van ziekten op de normale manier met bestaande goed werkende medicijnen zoals ivermectine die vele mensen levens had kunnen redden van covid epidemie Hieraan gaf de WHO toe dat ze de aarde willen ontvolken door leugens te verspreiden dat ze geen geneesmiddel zouden hebben !!!! Ook nu geloven de nog gezinstichtende jongeren dat ze gewoon kunnen doorgaan met het op de normale manier van mensen produceren Maar ook dat geeft gerote gevolgen voor het voortbestaan van de mens op deze verotte aardkloot die aan het afbrokkelen is!!!!!!!!!!!!!!

   • “Uiteindelijk kregen deze mensen geen hulp van de rest van Europa of zelfs de USA die er een einde aan kon maken maar ook zij lieten uitroeing doorgaan”

    Totale nonsens! Heel Europa in de buurt van Warschau was onder Duitse bezetting en de yanks waren nog ver weg. De enigen die hadden kunnen helpen was het leger van de Soviets die zojuist met enorme krachtsinspanningen waren doorgebroken in de richting van Warschau, maar tijd nodig hadden om op sterkte te komen en de logistiek op orde te krijgen.
    De joden in Warschau begonnen hun opstand te vroeg omdat ze dachten dat ze dicht bij de bevrijding door het Soviet leger waren. Dure misrekening, maar noch Nederlanders, Belgen, Fransen, Yanks, Canadezen of zelfs de nabije Soviets konden hier iets aan doen zonder zelf ernstige verliezen te lijden.

  • Klinkt inderdaad als een antivirusbedrijf voor computers die zelf virussen ontwikkelt (waar ik ze overgens allemaal van verdenk)

 2. “GROOTS: De WHO krabbelt terug op het pandemieverdrag”

  “In het laatste ontwerp van het WHO pandemieverdrag lijken ze terug te krabbelen en enkele van de meest draconische regels te schrappen. Dit betekent niet dat alles goed is, maar dit is zeker een goed begin en een enorme overwinning voor de vrijheid.”

  Tja om de critici het idee te geven dat het WEF en WHO op hun schreden terugkeren, echter alle satanische instellingen en hun trouwe gehersenspoelde helpers doe precies het tegenovergestelde naar mijn mening er zijn nu nog te weinig critici om deze satanisten een stok in het wiel te steken, Nieuwe Wereld Orde dendert door.

 3. Nu maar hopen dat er nog meer landen volgen, in hun protesten, tegen deze tirannieke ongekozen clubje satanisten, die al helemaal niets met onze gezondheid te maken hebben.

 4. het westen IS NIET TE VERTROUWEN geloof de regeringen niet ze zijn er niet VOOR ons maar tegen ons en liegen en roven voor al de USA,EU ,VK ,NATO ,WHO dus WEG MET DAT ZOOITJE

 5. Nou ja, goed nieuw in ieder geval, er wordt druk uitgeoefend en er komt positieve beweging in de tirannie! Maar de vlag kan nog niet worden uitgehangen…

 6. WHO en WEF zijn terroristische organisatie en dienen per direct verboden te worden en hun aanhangers de gevangenis in !!

 7. Goed nieuws, dat zeker. Maar dit is uitstel, geen afstel.
  Denk aan het hele gezeik met het verdrag van Lissabon; bevolking stemde tegen en toen werd het achteraf alsnog ingevoerd. Het verdrag van Marakesh; er werd gezegd dat het niet juridisch bindend zou zijn, daarna was het dat opeens wel.
  Zo zal het hiermee ook gaan; eerst een verdrag zonder die bepalingen, dan gaan landen achteraf zelf gewoon stellen dat het wel bindend is.
  Ik zal me echter niet onderwerpen; ik heb geen enkele staat of persoon of instelling gemachtigd de totale controle over mijn lichaam te krijgen of om mij te dwingen bepaalde medische ingrepen of behandelingen te ondergaan.

  • Met je eens Johan P. Zolang marionetten als roverheid, en alle betrokken organen, nog worden aangestuurd door nog grotere volksmenners, die vooralsnog, nog aan de touwtjes lijken te trekken zal uitgevoerd worden wat de volksmenners willen. Linksom of rechtsom, morgen of op termijn, maar proberen zullen ze blijven. Alhoewel het lijkt of tegengas geven tenminste enige vertraging oproept. En mogelijk op termijn afstel.
   Ondanks wat men doet, en de nog steeds domme goedgelovige mensen, lijkt er toch een kentering te komen.
   Ik las recent: In een puinhoop zit zelfs nog hoop. Laten we daar ons op richten.
   Fijne dag allemaal.

 8. Ze gaan het nog wel weer proberen. Virus X volgend jaar. En dan met geweld er doorjassen. Precies wat ze ook met corona wereldwijd hebben gedaan.

 9. Typisch van die satanisten, eerst een stap terug en daarna, als iedereen weer in slaap is gesukkeld en even niet oplet, weer twee of meer stappen vooruit!!

 10. De enige overwinning die naam waardig is dat hele ziocommunazi-Tedros boeltje van minderbegaafden voor een Neurenberg II tribunaal

 11. Ik vraag me af hoe je dit weet en waarom iets dat van die partij afkomt nu ineens wordt geloofd. Sorry maar als ik 1 ding geleerd heb de laatste jaren is om ze niet te geloven. Dus waarom nu wel?

 12. ✒ GROOTS: De WHO krabbelt terug op het pandemieverdrag
  Dit is een grote overwinning voor de vrijheid.

  april 23, 2024 🖋
  —————————————————————————-

  Neemt ’t van mij áán, …. ” 1, …. één zwaluw is nog geen lente … ! ”

  ps: En ‘r zijn al maar zoveel zwaluwen, en vlinders, en vogels enz. …. meer …… kkk
  Pesti-, herbi-, en insecticieden ….. etcétéra ….

  Maar laat ’t ons ‘hopen’, èn surtout dat de ‘Titel’ hiérboven júíst is,
  en op middelkorte termijn als gefundeerde, en vooral
  b e s t e n d i g e waarheid b l ij k t !! ( = niét ‘l ij k t’ !!! ), en in/onder
  constante alerte surveillance en supervisie, onweerlegbare, soliede toetsbare
  en tastbare indicaties mag inhouden ….

  Met direktere woorden: laat ons dat uit de hand gelopen adderbroedsel, en
  misbakselig WG🌑🐍, en fabianszzz M☠ll & B🔔ll G🐐o🐐tes géén seconde,
  maar dan óók géén éne seconde verder uit d’ OOgen verliezen !
  Dailleurs, b o v e n d ie n is ’t hoogtijd dat we de zogenaamde regeerders en
  zgn. ‘bestuurders’, – politiekerskes, zèg maar – aan een w e d e r o p v oe d i n g
  onderwerpen, en hen terug in de garelen ‘onder bewind van de Souvereine Burgers
  en Nationale Natuurlijke Personen plaatsen !

  ” TOUT POUVOIR DÉRIVE DE LA NATION ” ❗
  ” ALLE MACHT GAAT UIT VAN DE NATIE ” ❗

  DE “NATIE”, DAT “ZIJN* (meervoud) HET V O L K
  ” * = PLURALIS CIVITAS ” *

  DE POLITIEKERS ZIJN DÓÓR en ÒM HET VOLK ❗
  ONDERWORPEN AAN DE BURGERS, DIE DE NATIE ZIJN ❗

  ’t Wordt hus ook hoogtijd dat de Burgers terug BEWUST(er) WORDEN,
  EN HUN “S OU V E R EI N E MACHT” terug “IN DE HANDEN NEMEN”
  om NOOIT MEER LOS TE LATEN ❗

  💡 Om ONZE (KLEIN)KINDEREN en NAKOMELINGSCHAP 🔔

  “* VERO NIHIL VERIUS *” ~ “* NEMO ME IM PUNE LACESSIT *”
  * LiLi ME DIRIGE *
  Dit gezegd zijnde…..

  24 IV 2O24 14:37

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in