New Yorkse politieagenten vergiftigd met bleekmiddel in een fastfoodrestaurant

© Mike Mozart (CC BY 2.0)

Drie politieagenten werden maandag vergiftigd door milkshakes die met waarschijnlijk bleekmiddel waren gemengd. Het incident vond plaats in een fastfoodrestaurant in het centrum van New York toen de politie in het gebied was om de protesten te hanteren, schrijft RT.

De vergiftiging vond plaats in een Shake Shack restaurant in lager gelegen Manhattan. In het begin merkte de politie niet dat de drankjes waren geprepareerd en zouden een deel van de inhoud hebben gedronken met iets dat waarschijnlijk bleekmiddel is.

De politieagenten werden naar het ziekenhuis gebracht en zijn niet in levensgevaar.

Het incident is bevestigd door de politie van New York die op hun officiële Twitter-account schrijft dat het milieu waarin ze werken tot een kritisch niveau is verslechterd en dat ze te allen tijde op hun hoede moeten zijn.

Politieagenten wordt nu geadviseerd om niet alleen te eten, om het kant-en-klare voedsel dat ze kopen zorgvuldig te controleren om te zien dat het niet vergiftigd is, en om waakzaam te zijn gedurende de hele maaltijd.

Shake Shack heeft verklaard dat zij ontzet zijn over het incident en dat zij met de politie zullen meewerken aan hun onderzoek. Het personeel is verhoord, maar er zijn nog geen verdachten gevonden.

De milkshake-inhoud is voor analyse naar een laboratorium gestuurd.

Antifa republiek CHAZ begint met herstelbetalingen: blanke deelnemers worden onder druk gezet om zwarten 10 dollar te geven

Britse historicus Niall Ferguson: Als Biden wint, dreigt de Derde Wereldoorlog

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here