New Yorkse politieagenten vergiftigd met bleekmiddel in een fastfoodrestaurant

0
© Mike Mozart (CC BY 2.0)

Drie politieagenten werden maandag vergiftigd door milkshakes die met waarschijnlijk bleekmiddel waren gemengd. Het incident vond plaats in een fastfoodrestaurant in het centrum van New York toen de politie in het gebied was om de protesten te hanteren, schrijft RT.

De vergiftiging vond plaats in een Shake Shack restaurant in lager gelegen Manhattan. In het begin merkte de politie niet dat de drankjes waren geprepareerd en zouden een deel van de inhoud hebben gedronken met iets dat waarschijnlijk bleekmiddel is.

De politieagenten werden naar het ziekenhuis gebracht en zijn niet in levensgevaar.

Het incident is bevestigd door de politie van New York die op hun officiële Twitter-account schrijft dat het milieu waarin ze werken tot een kritisch niveau is verslechterd en dat ze te allen tijde op hun hoede moeten zijn.

Politieagenten wordt nu geadviseerd om niet alleen te eten, om het kant-en-klare voedsel dat ze kopen zorgvuldig te controleren om te zien dat het niet vergiftigd is, en om waakzaam te zijn gedurende de hele maaltijd.

Shake Shack heeft verklaard dat zij ontzet zijn over het incident en dat zij met de politie zullen meewerken aan hun onderzoek. Het personeel is verhoord, maar er zijn nog geen verdachten gevonden.

De milkshake-inhoud is voor analyse naar een laboratorium gestuurd.

Antifa republiek CHAZ begint met herstelbetalingen: blanke deelnemers worden onder druk gezet om zwarten 10 dollar te geven

  Terwijl de burgers lijden, wordt Big Pharma machtiger en rijker
Vorig artikelVervolging: Groepsverkrachting Zweeds 13-jarig meisje tot haar vagina begon te bloeden
Volgend artikelCovid-19 ontmantelt de holle geboden van het Europese liberalisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in