De reden dat ik zo onvermurwbaar ben dat het [bij het C19-vaccin misdrijf] opzettelijke schade is, is dat de schade van tevoren bekend en bedoeld was … Alles met mRNA is ontworpen om schade aan te richten, zonder uitzondering.”

Dr. Michael Yeadon, een expert op het gebied van allergieën en luchtwegaandoeningen die meer dan 23 jaar in de farmaceutische industrie heeft gewerkt (waaronder vele jaren als vicepresident bij Pfizer), beschrijft voor Geoff Buys Cars hoe de misdaad van de COVID-injectie tegen de mensheid “opzettelijk” is. Yeadon wijst erop dat dit het geval moet zijn omdat de ontwikkelaars van de injecties moeten hebben geweten hoe schadelijk de ingrediënten van de biowapens waren.

“De reden waarom ik zo stellig ben dat het opzettelijke schade is, is dat de schade van tevoren bekend en gepland was. Dus het is een simpel recept: met uitzondering van natuurlijke producten, bevat elk synthetisch medicijn moleculen, atomen, structuren, formuleringen omdat iemand besloot om ze in het flesje of de tablet te stoppen… Alles zit erin omdat iemand besloot om het erin te stoppen,” zegt Yeadon. De ervaren toxicoloog en medicijnontwikkelaar zegt dat hij over de schouder van de injectieontwikkelaars mee kan kijken en kan zien “wat zij dachten.”

“Ik kwam tot de conclusie dat er verschillende onafhankelijke en voor de hand liggende manieren zijn waarop mensen zoals ik mensen schade kunnen berokkenen,” zegt Yeadon over het ontwerp van de injecties. “Minstens drie verschillende, voor de hand liggende manieren om dit te doen… ze kunnen niet willekeurig zijn…”

  Dr. Vladimir Zelenko over C-19 vaccins: "Het wordt moord met voorbedachten rade in de eerste graad genoemd, genocide en misdaad tegen de mensheid"

De veteraan uit de farmaceutische industrie voegt eraan toe: “Ik wist dat het opzet was, want zodra het fout begon te gaan, begon de overheid het heel erg te censureren. En dat doen ze nog steeds.”

Wie er achter de misdaad zit lijkt Yeadon niet uit te maken, hoewel hij speculeert dat “de daders” waarschijnlijk “de rijkste mensen ter wereld zijn die massaal aanwezig zijn bij evenementen zoals het WEF en de VN…”

Yeadon vervolgt: “Om te voorkomen dat de rest van jullie levens en vrijheden wordt afgenomen, moeten jullie stoppen met het nemen van deze smerige injecties. Hij voegt eraan toe: “Alles met mRNA erop is voorbestemd om schadelijk te zijn, zonder uitzondering.”

Via Sense Receptor 𝕏.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraëls gewelddadigheid in Gaza kan een teken zijn dat hun kolonisatie op het punt staat te eindigen, zegt een professor
Volgend artikelHoeveel miljarden mensen zouden sterven onder netto-nul?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Alles is momenteel gericht em gemaakt om ons te vernietigen. Het oude is stervende en het nieuwe is ontwakende. Het oude wil ons uitroeien om in het nieuwe de macht te houden door nagenoeg iedereen uit te roeien. De satanisten zijn als een klein verwend kind dat de andere kindjes liever vermoord dan dat het kind de taart met de andere kindjes moet delen. De satanisten zijn het kindje in de klas dat niks wil delen en andere kindjes met snoep omkoopt om als lijfwachten en soldaten voor hen te werken. De satanisten zijn hele zielige liefdeloze mensjes die DENKEN dat liefde ontstaat door te nemen en de ander te overheersen. De satanisten zijn het goddeloze deel van de mensheid die hebben geprobeerd om ons allemaal goddeloos te maken, omdat ZIJ God willen zijn. De satanisten zijn pure liefdeloze doodsangst. Uit nihilsme zien ze geen ander doel dan te proberen voor eeuwig te leven, want in de ogen van een nihilist is alles zinloos behalve korte geluksmomentjes die voortkomen uit consumptie… daarom zijn de satanisten ‘rupsjes nooit genoeg’. De satanist voelt enkel geluk als hij/zij iets bezit, controleert of consumeert… satanisten zijn de bangste mensen op aarde en uit pure doodsangst moeten ze alles bezitten en controleren en besturen.

  Weigeren is ons krachtigste wapen, want de satanisten kunnen niet met weigering omgaan… dan krijgen ze woede aanvallen en dan vallen ze door de mand.

 2. Om te voorkomen dat de rest van jullie levens en vrijheden wordt afgenomen, moeten jullie stoppen met het nemen van deze smerige injecties.

  Niet alleen de injecties.
  We moeten af van de invloed van de steenrijke gladde alen die alles doen voor geld.
  Ze mogen geen invloed hebben op politici en dus indirect op de normale burgers.
  We moeten af van de macht van de gordon gekko’s.
  Gordon gekko’s zullen altijd bestaan, net als psychopaten en seriemoordenaars.
  We moeten zorgen dat zij geen schade meer kunnen veroorzaken met hun leugens, invloed, omkopen, manipuleren, halve waarheden.
  Basisgoederen zijn geen producten waar zij invloed op mogen hebben.
  School, onderwijs, woningen, energie, water, wapenindustrie, gezondheid, milieu.
  Zij mogen flikflooien met luxegoederen waar iedereen zonder mee kan.
  NIET MET BASISGOEDEREN.
  Daar moeten ze met hun hebberige klauwen van af blijven.

 3. Er is naar mijn weten niet wetenschappelijk bewezen dat DNA bestaat. Volgens sommige, naar mijn idee althans, redelijk betrouwbare mensen, zitten er in de prikken wel ongezonde stoffen die beter niet ingespoten zouden worden wil men gezond blijven.

  Het grappige is, vind ik, dat het, naar mijn idee, ook niet wetenschappelijk bewezen is, dat er zoiets als ziekmakende virussen zouden bestaan.

  Ergo, wat meneer Yeadon zegt, kan ik niet zo goed begrijpen.

  • Een beetje antisoof heeft geen opleiding genoten en begrijpt zodoende niet wat DNA is. Daarbij komt de gezonde twijfel aan het bestaan van virussen. Want dit was van horen zeggen. Dit klinkt alleszins verstandelijk heel bijzonder. In het bijzonder wanneer daarbij het bestaan van de 🌒 maan in twijfel wordt getrokken. Dit zijn typisch antisofische reflecties in de geest van de aarde is zo plat als een pannenkoek 🥞 of neen.. als een dubbeltje maar dan op zijn kant. Fantastisch.

   • Haha… ik weet niet waarom Greet en Flying Dutchman zo reageren, maar weten de jullie zelf überhaupt waar de letters DNA voor staan?

    Deoxy = God
    Nucleic = centrum
    Acid = vuur

    DNA is ons innerlijke licht, ons goddelijke vuur, het leven. Ons is aangeleerd dat het alleen maar een technisch ding zijn, een bouwsteen. Wij leven in een wereld waar echt alles aan elkaar is gelogen en vervormd. En nu gaan jullie schieten op iemand die hardop vragen stelt. En waar schieten jullie eigenlijk mee??? Met informatie die jullie is aangeleerd in het ONDERwijs… de instelling waar wij als levend en automatisch leren bewustzijn in gaan en als angstige egoïsten weer uit komen. En dan ga je dingen roepen dat filosofie onzin is en dat filosofen moeten zwijgen. Terwijl de filosofen juist de ijsbrekers zijn die ons bewustzijn proberen aan te zwengelen.

    DNA staat voor God… DNA is het bewijs dat wij kinderen van God zijn, oftewel, dat wij Goden zijn. Maar omdat we allemaal discussiëren ipv te leren, snappen we er helemaal niks meer van en zijn we onze connectie met het grotere/onzichtbare/spirituele verloren… en daardoor leven we nu in een angstige en egoïstische wereld die zichzelf opeet tot we ontwaken voor de waarheid van wat wij zijn en waar we in leven/bestaan. Alle kennis kan overboord, want het is allemaal aan elkaar gelogen. Ga niet discussiëren over hoe je is aangeleerd om te denken, maar sta open om opnieuw te leren hoe het nou eigenlijk echt zit. We moeten namelijk alles in deze piramide van leugens herzien en loslaten.

    • Mooi verhaal Theme..
     Alle respect voor Anti-soof. Het is ook niet persoonlijk bedoeld maar meer een uitnodiging tot een steviger argumentatie. Oneliners als: “virussen bestaan niet”, gaan hier rechtstreeks in de open haard bwvs.
     Zie het als een vriendschappelijke prikkel. Dank voor de esoterisch theologische reflectie op DNA!
     Uiteindelijk weten we één ding zeker…
     dat we verdomd weinig weten..
     misschien helemaal niets..
     Wie zei dat ook al weer. Was dat niet een filo-soof?
     Good night 🍻

  • Yep,de Gemene GriezelDienst is bijna overal geinfrilteerd,vooral bij de kaakchirurgen met hun praktijk in bet ziekenhuis. Als in de brief met de afspraak staat dat de behandeling wordt uitgevoerd door een arts in opleiding, moet je dit dus niet vertrouwen! Kijk vooral uit voor die lange Syrische vetzak met bril en lang haar en een gevlochten baard,dat is Ashis Brahma! Deze gevaarlijke gek
   was in Oktober 2022 ook in een promotie filmpje te zien van Hugo de Jonge. NineForNews had hier toen twee artikelen over gewijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in