Zweden – Een 36-jarige Somaliër is veroordeeld voor het inbreken in de woning van een vrouw en haar vervolgens op beestachtige wijze mishandelde en verkrachtte. De kleine kinderen van de vrouw waren gedwongen toe te zien hoe de Afrikaan een houten zwaard in de vagina van de vrouw duwde. Maar nu weigert de rechtbank van Vänersborg de man te deporteren – met verwijzing naar de “veiligheidssituatie” in Somalië.

Foto: De Somaliër Mahamed en het (gebroken) houten zwaard © Politie

Het was in de nacht naar 28 april 2018 toen de nu 36-jarige Somaliër Mahamed erin slaagde het appartement van de moeder binnen te komen, schrijft Fria Tider.

Zodra hij binnen was onderwierp de Afrikaan zijn slachtoffer aan een gruwelijke agressie –voor de ogen van haar kinderen. Hij sloeg de vrouw neer en stampte op haar hoofd terwijl hij haar “hoer” noemde. Daarna duwde hij een houten zwaard in haar vagina.

Een politieagente die betrokken was bij het politieonderzoek in het appartement heeft getuigd dat het meisje haar vertelde hoe ze zag hoe Mahamed “het houten mes” in het “poesje” van haar moeder duwde.

De districtsrechtbank van Vänersborg heeft de man nu veroordeeld tot een gevangenisstraf van tweeënhalf jaar – wat in de praktijk betekent dat hij na één jaar en acht maanden gevangenisstraf weer op vrije voeten is – omdat in Zweden de zogeheten tweederde-vrijlating geldt.

  Europese Commissie nieuwe plan: subsidieregen op immigranten
Vorig artikel65 Procent van de Fransen gelooft dat de Franse Beschaving zal Instorten
Volgend artikelTsjechen zijn van de hele EU het meest gekant tegen asielzoekers: peiling
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Die Zweedse rechter moet terug naar school; niet de situatie in eigen land is van belang, maar het gedrag van de half aap in Zweden.
  bovendien kan hij naar een ander apenland; de issue is; hij moet Zweden uit.

  trouwens; Somalische ‘vluchtelingen” gaan wel op vakantie naar Somalie….

 2. het zijn allemaal linkse idioten daar in Zweden, die denken dat de multicul een verrijking is. Hoop dat die rechters zelf eens onderhanden genomen worden door zulke barbaar.

 3. Blijft staan: het principe.
  Als een crimineel al dan niet uitgezet wordt, hangt NIET af van de situatie in zijn thuisland(hij kan ook naar een ander land) maar van de door hemgepleegde misdrijven.

 4. De vetermethode:
  Strak er omheen binden, zwart laten worden (zijn ze meestal al) en dan er af laten vallen.
  De piemel in de grond stoppen, water en mest geven en dan laten groeien tot ze belastingdienstmedewerkers kunnen worden….

 5. Ja hij is nog niet klaar zij de rechter die arme man moet nog eerst het bankstel in haar vagina zien te stoppen en dan is hij pas strafbaar voor het verstoppen van sullen die niet van hem waren. DAT IS RECHTSPRAAK maar daar houden jullie Nederlanders zo van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in