Poolse arts bespot critici van Covid-19 vaccin terwijl hij de injectie neemt – overlijdt enkele dagen later

2

Een Poolse arts heeft onlangs een video opgenomen van zichzelf terwijl hij het experimentele Covid-19 vaccin krijgt toegediend. Hij drijft de spot met de critici die de doeltreffendheid van het vaccin in twijfel trekken terwijl hij de prik krijgt. Ironisch genoeg stierf de arts slechts enkele dagen later, de oorzaak van zijn dood wordt gemeld als hartfalen.

Dr. Witold Rogiewicz overleed enkele dagen nadat hij het Covid-19 vaccin had gekregen. Dit is wat hij zei terwijl hij opnam dat hij een vaccinatie kreeg.

“Vaccineer jezelf om jezelf, je geliefden, vrienden en ook patiënten te beschermen. En om snel te vermelden: ik heb info voor anti-vaxxers en anti-coviders. Als je contact wilt opnemen met Bill Gates kan dat via mij. Ik kan u bereiken vanuit mijn organisme, het 5G-netwerk. Het spijt me dat ik een tijdje niet had gesproken, maar ik kreeg net autisme”.

Video via het nieuwsorgaan Great Game India.
De overlijdensakte van Dr. Rogiewicz zegt dat hij stierf aan een hartaanval.

Na zijn dood, schreven de vrienden en collega’s van de dokter aan VIP-Clinic:

“Vannacht is onze vriend en medewerker, Dr. Witold Rogiewicz, plotseling overleden. We zijn ontzet door dit nieuws. Wij sturen ons diepste medeleven naar de familie waar hij veel van hield. We kunnen het niet geloven … ☹ Witek, we zullen je heel erg missen.

PS OViKlinic zal contact opnemen met alle patiënten van Dr Rogiewicz en zal hen niet zonder hulp laten. Gelieve de situatie te begrijpen”.

Onlangs is in Duitsland een dramatische stijging van sterfgevallen waargenomen onder bejaarden sinds “Corona-bescherming vaccinaties” begonnen.

Studies in het meest gevaccineerde land Israël tonen aan dat het vaccin 40 keer meer mensen doodde dan de Covid zelf en 260 keer meer bij jongeren

Uit een studie van de Britse regering van februari blijkt dat de experimentele mRNA-vaccins 600 nieuwe gevallen van oogaandoeningen veroorzaakten en 5 mensen compleet blind maakten.

In Spanje werden de tweede Pfizer-injecties stopgezet nadat 46 verpleeghuisbewoners na de eerste injectie zijn overleden.

In Duitsland brak er een golf van Corona uit in een bejaardencentrum die binnen een maand van 16 van de 70 bewoners het leven eiste. De golf van infecties had zich kort na het begin van de vaccinaties tegen het virus verspreid.

Volgens de Covid-blog werd een 28-jarige gezondheidswerkster 5 dagen na de tweede experimentele Pfizer mRNA Covid injectie hersendood verklaart.

Een klokkenluider in Duitsland heeft in een video-interview schokkende inzichten gedeeld over de vaccinatiepraktijken in een Berlijns verpleeghuis. Daar kregen 31 bewoners van een dementieafdeling het BioNTech/Pfizer vaccin toegediend – met verwoestende resultaten.

Gevallen van postvaccinale hersenontsteking op intensive care-afdelingen in Spanje na de vaccinatie.

In een gelijksoortig geval in Spanje stierven 761 ouderen in één week in verpleeghuizen, de meesten van hen na te zijn gevaccineerd.

En dit is slechts een kleine greep uit het Covid-19 vaccin dossier waarin steeds meer dodelijke en verwonde slachtoffers zijn te betreuren.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”

Vorig artikelMedia juichen nieuw J&J-vaccin toe – negeren criminele verleden van farmaceutische gigant
Volgend artikelRechter haalt kinderen weg bij moeders die betrapt worden op het niet dragen van mondkapjes
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Hoogmoed komt voor de val! Laat dit een waarschuwing zijn voor alle wappies die zich gedragen als volgschapen en denken dat de overheid het beste met ze voor heeft. Frikandellen Hugo wil nu al sneltests bij de supermarkt en drogisterij verkopen om mensen niet medisch te testen. Hij is de wanhoop nabij en kan die rotzooi aan de straatstenen niet kwijt. Wat een giller!

    https://nos.nl/artikel/2371340-de-jonge-sneltesten-mogelijk-in-april-te-koop-bij-supermarkt-en-drogist.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in