Infectiegolf na Coronavaccinatie – Verpleegtehuis in Duitsland: “De oude mensen sterven daar als vliegen”

4
3509

Het nieuwsorgaan RT meldt dat na een nog niet opgehelderde uitbraak van Corona in een bejaardencentrum in Leipzig binnen een maand 16 van de 70 bewoners van het verpleegtehuis zijn overleden. De golf van infecties had zich kort na het begin van de vaccinaties tegen het virus verspreid, maakte de stad donderdag bekend.

De uitbraak begon weliswaar op 18 januari, maar werd nu pas bekend door een vingerwijzing van een familielid van een verpleeghuisbewoner. Zij beschreef de omvang van de tragedie aan de Leipziger Volkszeitung: “De oude mensen sterven daar als vliegen”.

De directeur van de faciliteit, Stefan Eckner, bevestigde het incident ook aan de krant. Volgens hem hadden de bewoners van het verpleegtehuis op 14 januari hun eerste vaccinatie tegen Corona gekregen. Volgens het verslag zijn 45 mensen gevaccineerd. Volgens Eckner werden de eerste besmettingen op 18 januari ontdekt. Tot nu toe zijn in totaal 46 bewoners en 21 werknemers van het verpleeghuis positief getest op SARS-CoV-2. 16 van de oudjes stierven.

Aanvankelijk bleef onduidelijk of de mensen vóór of al na de vaccinatiedatum waren besmet.

Klokkenluider uit Berlijns verpleeghuis: verschrikkelijke sterfgevallen na vaccinatie

Corona-maatregel in Rusland: de regering vergoedt gezinnen 35% van de aankoopprijs van woningen

4 REACTIES

  1. Waarom lees ik steeds over toestanden in buitenlandse verpleeghuizen ?
    In een verpleeghuis in Amersfoort blijkt toch hetzelfde aan de hand ?

  2. Ouderen in verpleeghuizen wereldwijd worden vermoord. Dus ook in Nederland! In Israël worden ouderen en kinderen als proefkonijnen gebruikt voor Pfizer vaxxines. Op dit moment wordt daar GENOCIDE gepleegd! Wie dat niet geloofd doet aan struisvogel politiek. Totdat ze zichzelf later vaccineren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here