Tragedie in Spanje: 761 ouderen stierven in één week in verpleeghuizen, de meesten van hen na te zijn gevaccineerd

11
© Jernej Furman (CC BY 2.0)

Er duiken steeds weer afschuwelijke berichten op over bejaarden die in verpleeghuizen sterven. Maar wat nog enger is, is dat de meeste sterfgevallen bij deze ouderen zich voordeden nadat zij waren gevaccineerd.

Volgens de website Actualidad RT, die zich baseert op informatie van Cadena SER, zijn in de afgelopen week 761 bejaarde bewoners van verzorgingstehuizen overleden nadat zij, voor het merendeel, enkele doses van het vaccin van Pfizer en Moderna hadden gekregen.

Dat is het ergste aantal sterfgevallen sinds april vorig jaar. Maar zij zullen blijven beweren dat het vaccin geweldig is en dat er geen enkel probleem is, zij zullen de mensen blijven aanmoedigen zich te laten vaccineren.

Enkele van de meest dramatische situaties hebben zich voorgedaan in de residentie Novo Sancti Petri, in de gemeente Chiclana, in de provincie Cádiz (in het zuiden van het land). 22 ouderen zijn overleden door een uitbraak van het Coronavirus die minstens 79 inwoners en 24 werknemers heeft geïnfecteerd. De infecties begonnen een paar dagen nadat stagiaires en medewerkers de eerste dosis van het vaccin tegen Covid-19 hadden gekregen.

Iets soortgelijks gebeurde in het bejaardencentrum El Salvador, in Lagartera, een gemeente van Toledo, iets meer dan 150 kilometer van Madrid. Daar werden, nadat de eerste dosis van het serum tegen het Coronavirus was toegediend, bij een uitbraak alle bewoners op één na besmet; negen van hen stierven, allen met reeds bestaande aandoeningen.

Een andere uitbraak in het bejaardencentrum Vitalia Parque Alcosa in Sevilla heeft geleid tot een totaal van 62 bevestigde infectiegevallen en de dood van 15 bejaarden.

  CDC: Covid-injecties doodden 1 miljoen oudere Amerikanen

Realiseert u zich dat deze dramatische gebeurtenissen zich voordoen met vaccins en dat niemand er iets van zegt, in feite blijft men mensen aanmoedigen om zich te laten vaccineren en zelfs de meeste gezondheidswerkers blijven hen aanmoedigen om dit te doen.

Het is verschrikkelijk dat we getuige zijn van deze tragedie en dat de maatschappij waarin we leven niet opstaat. Ze brengen het leven van onze oudjes in gevaar.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Opnieuw een Spaans verpleegtehuis dat na het vaccineren van zijn bewoners doden (22) te betreuren heeft

 

Vorig artikelWetenschappers waarschuwen: Corona-studies zijn gebaseerd op computermodellen, niet op feiten
Volgend artikelFacebook verbiedt alle informatie dat vaccins gevaarlijk kunnen zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Socialisten en marxisten ( politiek en bevolking ) in spanje, geven geen ruk om ouderen of volwassenen, alleen om wat de dood van een gevaccineerd coronaslachtoffer opbrengt.

 2. Het is toch duidelijk dat Europa van zijn geld kostende oudere bevolking af wilt. Wat denk je wel niet wat het op levert voor de schatkisten. Iedereen weet dat wanneer je mensen met een onderliggende kwaal of verminderd immuun systeem vaccineert je ze de dood in jaagt. Het is gewoon pure volkerenmoord. De daders moeten dan ook berecht worden. We hebben in Den Haag een pracht van een tribunaal.

  • Weet niet of er nog de juiste mensen werken , voor dat tribunaal. En van de oudjes en gehandicapten die omvallen komen de geboortetrusten vrij, lekker incasseren voor de zieke satanische machtswellustige triljardairs.

 3. De bedoeling was een gefaseerde genocide, gemaskeerd door de geplande volgende zware variant. Deze doden zijn de weeffoutjes van de overhaaste lancering.

 4. In de jaren dertig vermoordden dokters en verpleegsters 840.000 gehandicapten en kinderen van degenen die ter dood gebracht waren.

  Niemand protesteerde. Niemand werd vervolgd.

  Nu moeten de ouderen als eerste worden afgemaakt voor de linkse “herpopulatie”.

  Dat onthouden bij het stemmen in maart: nederlanders zijn stomme varkens; ze gaan toch weer links stemmen.

  Voor bejaarden: koop een pistool.
  Voor de rest; tijd voor andere acties.

 5. Er zijn zeer goede medicijnen tegen dit griep virus vraag het aan pharming dat vaccin is een grote geld zaak denk aan ab de bangmakerij whisky drinker ostehaus dierenarts

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in