Broward County Circuit Court rechter Dale Cohen heeft herhaaldelijk de ouderlijke tijdsdeling opgeschort voor moeders die betrapt werden bij het niet dragen van mondkapjes, volgens interviews met ouders en verbluffende audio- en gerechtelijke documenten verkregen door National File.

Rechter Cohen, die oorspronkelijk door de Republikeinse politicus Jeb Bush werd aangesteld, schorste voor onbepaalde tijd de ouderlijke tijdsdeling voor Melanie Joseph toen hij hoorde dat ze op een foto op social media te zien was zonder een mondkapje te dragen.

Joseph heeft verklaard dat ze het mondkapje alleen maar heel even had afgedaan. Joseph sloot later een omgangsregeling met zware beperkingen (waaronder verplichte vaccinaties en dwingend voorschrift dat haar astmatische 14-jarige zoon een mondkapje moet dragen) om beperkte tijdsdeling terug te krijgen.

Rechter Cohen heeft ook de ouderlijke tijdsdeling voor een moeder van een minder dan 2 jaar oud kind volledig stopgezet toen een gerechtelijk dossier de moeder beschuldigde van het consequent niet dragen van een mondkapje en fotomateriaal toonde dat zij geen sociale afstand nam op het strand.

Audio.

“De rechter haat me. Hij vindt dat ik een Covid-ontkenner ben, en een anti-mondkapje. Mijn vier andere kinderen hebben geleden onder het feit dat ze hun broertje niet hebben kunnen zien. Ze zijn al het hele jaar verdrietig om hem”, zegt Joseph.

Rechter Dale Cohen heeft ook de ouderlijke tijdsdeling volledig stopgezet voor een andere moeder die in de rechtbank werd beschuldigd van het consequent niet dragen van een mondkapje, en op het strand gefotografeerd werd terwijl ze geen afstand hield. Die moeder sloot uiteindelijk een overeenkomst waar een spreekverbod aan verbonden is.

Biden-regieme vraagt SMS-aanbieders om toezicht te houden op "verkeerde informatie" over vaccins in privé-sms-berichten

Dood door mondkapje? Mondkapje dragen, bacteriële longontsteking en de griep van 1918

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here