Broward County Circuit Court rechter Dale Cohen heeft herhaaldelijk de ouderlijke tijdsdeling opgeschort voor moeders die betrapt werden bij het niet dragen van mondkapjes, volgens interviews met ouders en verbluffende audio- en gerechtelijke documenten verkregen door National File.

Rechter Cohen, die oorspronkelijk door de Republikeinse politicus Jeb Bush werd aangesteld, schorste voor onbepaalde tijd de ouderlijke tijdsdeling voor Melanie Joseph toen hij hoorde dat ze op een foto op social media te zien was zonder een mondkapje te dragen.

Joseph heeft verklaard dat ze het mondkapje alleen maar heel even had afgedaan. Joseph sloot later een omgangsregeling met zware beperkingen (waaronder verplichte vaccinaties en dwingend voorschrift dat haar astmatische 14-jarige zoon een mondkapje moet dragen) om beperkte tijdsdeling terug te krijgen.

Rechter Cohen heeft ook de ouderlijke tijdsdeling voor een moeder van een minder dan 2 jaar oud kind volledig stopgezet toen een gerechtelijk dossier de moeder beschuldigde van het consequent niet dragen van een mondkapje en fotomateriaal toonde dat zij geen sociale afstand nam op het strand.

Audio.

“De rechter haat me. Hij vindt dat ik een Covid-ontkenner ben, en een anti-mondkapje. Mijn vier andere kinderen hebben geleden onder het feit dat ze hun broertje niet hebben kunnen zien. Ze zijn al het hele jaar verdrietig om hem”, zegt Joseph.

Rechter Dale Cohen heeft ook de ouderlijke tijdsdeling volledig stopgezet voor een andere moeder die in de rechtbank werd beschuldigd van het consequent niet dragen van een mondkapje, en op het strand gefotografeerd werd terwijl ze geen afstand hield. Die moeder sloot uiteindelijk een overeenkomst waar een spreekverbod aan verbonden is.

  Voormalig hoofdwetenschapper bij Pfizer: Covid-19 vaccin kan vrouwen onvruchtbaar maken

Dood door mondkapje? Mondkapje dragen, bacteriële longontsteking en de griep van 1918

Vorig artikelPoolse arts bespot critici van Covid-19 vaccin terwijl hij de injectie neemt – overlijdt enkele dagen later
Volgend artikel34 vrouwen in de VS kregen te kampen met miskramen en doodgeboorten na het nemen van het Covid-19-vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in